לא יודע, חשבתי שכשמתדיינים (ככה כותבים?) על המועדון הכי גדול בעולם לא מדברים רק על ההווה אלא גם על העבר. אני עכשיו לחוץ בזמן אז אין לי זמן לכתוב תגובה מטורפת. אני רק אגיד שכן- הילדים בריאל בעשור האחרון היו פחות מוכשרים מאלה שבברסה. ברגע שהיו מספיק מוכשרים (דה לה רד, סולדאדו וכ'ו) הם קיבלו הזדמנות, גם אם רעועה יותר מאצלכם (וזה מעגל קסמים- אם קבוצה אחת נכבית מהנוער סביר להניח שהיא יותר תזלזל בו ואם קבוצה זוכה ממנו היא תאמין בו יותר). בדיוק כמו שבתקופת הקינטה שכבר הזכרתי הנערים בקסטיליה היו יותר מוכשרים ממה שהיה בברצלונה (ולטעמי גם ממה שהיה בכל העולם. ריכוז נדיר של כישרון בקבוצה אחת, כמו זה שאתם נהנים ממנו עכשיו). נ.ב: 4 אליפויות אירופה "נקיות" זה עדיין יותר ממה שיש לכם ועדיין מספר די גבוה. חוץ מזה, בעוד אפשר (ולגיטימי) לטעון שאליפות ספרד באותה תקופה הייתה מכורה הרבה יותר מסובך לטעון שאליפות אירופה הייתה מכורה.
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/01/02/futbol/equipos/real_madrid/1262420664_extras_portada_0.Xxx המארקה מפציץ הבוקר: ריאל תוכל לשלם 45 מיליון יורו ופברגאס יהיה שלה. הקפטן של התותחנים הביע בפני הנהלת המועדון את רצונו לשנות אווירה בקיץ, ובתוספת לבעיות הכלכליות של הקבוצה, שנוצרו מאז המעבר לאיצטדיון האימרויות שגזל מהקבוצה משאבים רבים, גרמו להנהלת ארסנל לקבוע את מחירו של פברגאס - 45 מיליון יורו. גם ברצלונה מעוניינת בססק פברגאס, שגדל במועדון, ולכן פלורנטינו, שרואה בססק יעד אטרקטיבי, יצטרך לגבור על ברצלונה במאבק הזה. הידיעה הבאה תפסה גם את שער המארקה הבוקר. * עוד פורסם הבוקר כי ריברי לא מתכוון לחדש את חוזהו בבאיירן מינכן, שתם ביוני 2011, ולכן הקבוצה הגרמנית החליטה למכור אותו לריאל מדריד, ככל הנראה בסיום העונה הנוכחית. * הקבוצה לא מתכוונת להאריך את חוזיהם של ואן-ניסטלרוי, מצלדר וירז'י דודק והם יעזבו את הקבוצה לכל המאוחר בקיץ. * חורחה ואלדאנו הצהיר בראיון ל-AS כי הקבוצה לא מתכוונת לבצע רכש בחלון ההעברות שנפתח וגם לא ישוחרר אף שחקן.
אם אינני טועה, ריאל כיסתה את חובותיה עוד בנובמבר, כשהכנסותיה מארבעת החודשים הראשונה של העונה הם יותר מ300 מיליון יורו.
במידה וססק יבוא לריאל מדריד, במקום מי הוא ישחק? במקום היגוואין או בנזמה? במקום העשרים דקות של ראול בכל משחק? במקום צ'אבי אלונסו או לאס? קשה לי להאמין
אומנם יש דיבורים על כך שלא יהיה רכש, אבל זה לא אומר שלא יהיו מכירות. המארקה מדווח על התעניינות של בוקה ג'וניורס בגאגו. כתוב שם שבסילה רוצה אותו כמחליף לבאטגילה שנפצע. עוד כתוב שריאל מדריד לא מתכוונת לשחרר אותו בגלל שצריכים אותו כמחליף לדיארה וכ'ו (הדברים הרגילים לגבי גאגו). הפעם מוזכרת גם הסתייגות קלה, שאומרת שאם גאגו יפנה למועדון בתלונה על כך שהוא לא מקבל מספיק דקות והוא רוצה לעזוב המועדון אולי יאפשר לו. בכל מקרה נראה כי תלונה כזאת לא הולכת להגיע מכיוונו של גאגו ונראה שהוא לא מתכוון לוותר על המקום שלו במדריד כל כך מהר.
מי בריאל החליט למכור את סניידר? בכל מקרה, בתור אוהד אינטר : תודה לך ריאל, על סניידר, קמביאסו, סמואל, פיגו............
מי? פלורנטינו בהחלטה דווקא טובה. אני מאוד אוהב את סניידר והוא למעשה הסיבה שאני מסוגל לראות את המשחקים של אינטר. אך עם כל האהבה האדירה שלי אליו והתודה הענקית שיש לי כלפי התרומה שלו לריאל מדריד - כאשר קאקה ואלונסו הובאו היה ברור שמקום בריאל מדריד כבר אין לו. רוצה שנהמר על השחקן הבא שלנו שיעבור אליכם?.
http://img695.imageshack.us/img695/6343/g0112.Xxx שער המארקה הבוקר: ריאל מדריד אחרי קאנלאס. קשרה ההתקפי הצעיר של סנטאנדר(עוד חודש ימלאו לו 19 חורפים) שכבש צמד נפלא נגד סביליה בפיחואן ביום שבת, הפך לאחד הלהיטים של הליגה הספרדית בשבועות האחרונים והוא נמצא על הכוונת של הקבוצה. בריאל יודעים שצפוי לקבוצה מירוץ קשה מאוד אחריו, ולכן כבר החלו עבודות מאחורי הקלעים. בתקשורת מדווחים כי כבר נעשתה פנייה ישירה לאביו של השחקן, המשמש כסוכנו, במטרה להביא אותו אך להשאיר אותו לשנת השאלה בסנטאנדר, בידיוק כפי שעשו עם אזקייל גאראי. נראה שתנאי זה מקרב מאוד בין המועדונים. ועכשיו בשורה משמחת פחות - גונזלו היגואין סובל מפציעה בברך וייעדר לשלושה שבועות. הוא יחמיץ את משחקי הליגה מול בילבאו, מאלגה ודפורטיבו לה קורוניה. מנגד, צ'אבי אלונסו שהוחלף מול מאיורקה בסדר גמור והוא כשיר למשחק הליגה הקרוב נגד בילבאו. פרננדו גאגו שינה לחלוטין את חשיבתו לגבי חלון ההעברות הקרוב, כך לפחות פורסם במארקה. "אני לא יכול לחשוב על מקום אחר לשחק בו פרט לריאל מדריד", צוטט השחקן אמש. "יש לי חוזה בקבוצה ואני רק רוצה להרוויח את אמון המאמן בחזרה. אני אמשיך לעבוד קשה יום-יום, שבוע אחרי שבוע, ובסוף אשיג את מבוקשי". בוקה ג'וניורס, בכל-מקרה, עדיין לא הרימה ידיים ובקבוצה נחושים לצרף את הקשר הארגנטינאי. בבוקה מאמינים שבעזרת הצעה נדיבה, ישכנעו את ריאל מדריד להיפטר מגאגו.
העניין הזה שקנאלאס פנוי בהעברה חופשית הוא פשוט מחדל של סנטאנדר, אבל זה כבר לדיון אחר... לדיון הזה- להחתים! ומיד.