רונאלדו:

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Mar 9, 2006.

1. Barcik Member

מיכאל, לא ריאל מדריד הפכה את רונאלדו לאגואיסט, שמן ועצלן. הוא היה כזה, וישאר כזה גם אם יעבור לאינטר. אווו בטח, אחרי 3-4 גולים בחודש הראשון כולם יאהבו אותו ורונאלדו יצהיר על האושר הרב שלו. אבל ברגע שדברים לא ילכו בדרכו שלו, הוא יחזור להיות בדיוק אותו שחקן.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאשים את ריאל פה, אבל אני כן מאמין שזה העובדה שלא הייתה לו שום מחוייבות כלפי אף אחד בריאל מדריד גרמה לשתן לעלות לו לראש יותר מהרגיל. באינטר הוא נתן את הלב והנשמה, אם ריאל תאבד את האליפות בצורה אכזרית הוא לא ימרר בבכי על הספסל תסכים איתי.

בלי קשר עכשיו לריאל, אם הוא יחזור הביתה הוא יקרע את התחת, הוא עשה את זה בשביל הנבחרת והוא יעשה את זה גם בשביל אינטר, אני רק מקווה שתהיה הזדמנות להוכיח לכם את זה.

3. Engel Del Madrid Member

הכול בגלל פרז.

4. EL Capitan Member

לא מסכים, ריקי. רונאלדו זה רונאלדו, ואת בטח יודעת, שגם שהוא כובש, הוא אף פעם לא הראה לחימה, או משו בסגנון. רק כשאז הכדורים היו נכנסים, אז אף אחד לא היה אומר כלום. ועל זה אטו אמר: "כשהשמן נוגע בכדור, הוא נכנס". ושלא יהיה לך ספק, רונאלדו רוצה, הוא נלחם, הוא רוצה להשתיק את כל מבקריו. זה לא מתבטא במשחק, אבל דווקא הדכאון שלו בריאל, שאותו ניתן לראות על המגרש, מראה על זה שאכפת לו מהקבוצה ומפריע לו המצב הזה. אבל זה לא מסתדר, לרונאלדו לא הולך ולריאל לא הולך. הצדדים צריכים להפרד.

עריכה: לפעמים אחרי שאני שולח את ההודעה שלי, אני קורא אותה, מה שעשיתי עכשיו. ודי, נמאס לי לקרוא לך ריקי. אז איך קוראים לך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited: Mar 11, 2006
  5. M_T_A Member

תנסה אולי.. ריקי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. Riki Member

קים, השם שלי כמו הכינוי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    ומה בדיוק אני אמרתי ? כשהוא סיפק את השערים הבליגו על חוסר התיאום שלו עם ראול למשל על האנוכיות והעצלנות במשחק שלו.
    כרגע שזה ירד מהפרק שמים לב לזה יותר. שלא תבינו לא נכון, אני כולי מלאת תודה לרונאלדו על התרומה שלו לריאל במשך השנים, אני לא אנוכית ביחס לזה או כפויות תודה.
    אבל הגיע מצב שבאמת אי אפשר להמשיך איתו והטובה תצמח לשני הצדדים בסך הכול.
    רונאלדו לא לוחם לא יוזם לא מתאמץ שום טיפת רצון להשקיע, לא מתאים לנו.
    כמו שנאמר וכמו שאמרתי, ריאל כרגע על הפנים הדרך היחידה לצאת מזה זה שחקנים שירגישו מחויבות למועדון וילחמו על המגרש, דבר שלא נקבל מרונאלדו.
    בקיץ נאחל לו כל טוב ושלום.

7. X-Rivaldo@ Member

במילים אחרות - צעירים.
    ריאל לא יכולה להרשות לעצמה להמשיך עם בית האבות הלא ספרדי הזה שהולך שם. לא משנה מה יגידו - לשחקנים כמו זידאן רונאלדו ודומיהם קשה לתרום לריאל במצב בנוכחי שלה והם גם לא כ"כ מצליחים בטח שלא בעונה הנוכחית. ברור ששחקן ותיק פה ושם יכול לתרום (ורונאלדו כבר שחקן ותיק) אבל לא באופן מתמשך ולא לקבוצה שמנסה להשתפר ולעלות רמה. אני לא יודע אם כולם שם בספרד עיוורים או משהו אבל הסנטיאגו ברנבאו צועק כבר שנתיים למהפכה, והפעם מהסוג הטוב, ולא לזרוק מליונים על כל מה שזז ולחכות שזה יתפוצץ להם בפנים. כולם אומרים שעל הנייר לריאל יש קבוצה ענקית וזה לא ייתכן שהם משחקים כמו שהם משחקים. אם תשאלו אותי אני לא רואה את הישועה מענק כדורגל זה או אחר שריאל תביא או הביאה כי כבר ראינו שזה לא עובד גם אם השחקן הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון (זידאן) משחק בקבוצה. ריאל צריכה לחזור לתקופה שבה שחקני בית צעירים כמו מוריינטס וראול יחד עם מנהיגים כמו היירו הצעידו את הקבוצה. כי אם בניין נופל אי אפשר לזרוק על ההריסות לבנים ולצפות שהם יתחברו בחזרה לבניין, צריך לבנות מחדש.

Last edited: Mar 13, 2006
  8. Riki Member

קודם כל, ברוך המצטרף...אהבתי את הניתוח שלך לגבי ריאל.
    שילוב צעירים מבטיחים לצד שחקנים עם ניסיון זה בדיוק מה שניסו לעשות השנה בריאל, לא ממש עבד.
    אגב סתם לידע כללי, זה דיון על רונאלדו, אתה מוזמן לכתוב בדיון שלנו על ריאל.
    שוב, ברוך הבא לפורום שלנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. Engel Del Madrid Member

לא בדיוק חמודה..
    אצלנו ניסו לשלב שחקני בית גרועים, עם שחקנים מהטובים ביותר שאין להם בדיוק ראש לשבת עם בנאדם ולהתחיל לחנך אותו...
    פרויקט "הזידאנס והפאבונס" של פרז נחל כישלון חרוץ.

לדוג', בארסנל אחד כמו ססק ורייס יכלו לשבת עם הנרי ועם ברגאמפ בגלל שאיך לומר, ססק ורייס היו כבר יהלומים והיו רק צריכים ליטוש.
    בברסה, מסי כמובן שקיבל את כל התמיכה שהוא צריך מרונאלדיניו ומאטו, שוב, יהלום כזה לא ראינו הרבה זמן..

פאבון,מחייה ראול בראבו כל אלו הם שחקני הגנה גרועים, שאלוהים יודע איך הם הגיעו אלינו מן הסגונדה.
    אבל לעומת זאת, תותחים כמו סולדאדו, דה לה רד וחוראדו לא יגיעו אלינו כי כבר יש שחקנים ענקים שתופסים את העמדות שלהם. אז במקום להכניס אותם במחליפים ולתת להם להילחם על מקומם בהרכב כי כשאתה יודע שאם אתה תגיע למצב שזידאן, ילחם איתך על המקום בהרכב ועצם העובדה שהאמינו בך שאתה יכול, זה מתנה עצומה לשחקן כל כך צעיר.
    הרי בחונה דירקטיבה שלנו חושבים : " מי לעזאזל יקנה חולצות של בלבואה? " ואני אומר שבספרד וכל האוהדים האמיתיים יקנו! שחקן ספרדי אמיתי שעולה מן הסגונדה ועושה חיל בקבוצה זה תענוג לראות אותו.
    זה מגעיל לראות שחקן שקנינו בכל כך הרבה כסף, שחקן שעבר הכול בחיים וכל התארים ובא לנוח על זרי הדפנה דווקא אצלנו. לדוג' במקרה יובה, דל פיירו "אהוב האוהדים" , "הנסיך" כשהוא לא הבקיע, קאפלו אפילו לא היסס לשים אותו על הספסל. מישהו מהאוהדים פצה פה בכלל? לא! כי טרזגה מוטו וטיברהימוביץ' עשו את העבודה נהדר. והנה, קאפלו השיג עוד דרך מצוינ. עכשיו דל פיירו הוא אחד המחליפים הטובים באירופה, פשוט כל פעם שהוא נכנס הוא עושה את העבודה.

ואצלנו? זידאן, בקהאם ורונאלדו יכולים לקחת כיסא מפלסטיק, ולשבת עליו כל המשחק ולא יגידו להם מילה.
    זה בעיה שאי אפשר לפתור אותה בדרכים קלות, צריך לפטר את שלושתם ולהביא שחקנים רעבים ספרדים אמיתיים!!

10. Engel Del Madrid Member

11. SUPER-INTER Member

רונאלדו היה שחקן ענק , לדעתי בין הגדולים בכל הזמנים.
    ללא הפציעות קשה לדמיין מה רונאלדו היה מצליח להשיג.....חבל!
    היום- רונאלדו חייב לעזוב את ריאל . הוא לא מרוצה מהמועדון והאוהדים , ומסתבר שגם הם לא ממנו .
    לכן לטובתו ולטובתם(עד כמה שאיכפת לי מהם) הוא צריך לעזוב לא כל כך משנה לאן(למרות שהחלום שלי לראות אותו חוזר לאינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx )

12. mr.shmactics Member

או רונאלדו או ראול אחד מהם חייב לעזוב מבחינה מקצועית

אבל עדיף לריאל להעיף את רונאלדו שקובר את ראול יחד איתו

13. פלג Member

שום דבר לא נכתב לאחר המשחק של רונאלדו מול לה קורוניה?. חבריה יש הרבה מה להגיד ולדון על החלוץ הברזילאי משום שהרבה דברים לאחר המשחק הזה יכולים אולי לשנות את התמונה.

אז ככה, עד לפניי שבוע היה בטוח שרונאלדו נפרד מריאל ללא עוררין. אבל כעת הוא מראה סימני חזרה קצת לאחר המשבר הקצר עם שני שערים ויכולת טובה. מה עוד שהקהל עודד אותו אתמול, מרטין לא רוצה בעזיבתו. מה אתם אומרים יש סיכוי שהוא לא יעזוב?

14. ManUtd Fan Member

זה עדיין לא בטוח לחלויטין, אבל אני חושב שבסופו של דבר רונאלדו ישאר בריאל, ומי יודע, אולי, רק אולי יסיים את הקריירה שלו. כל הדברים האלה שהוא עוזב את ריאל וכל השטויות האלה, היו סתם דברים, כבר שחזר לכבוש הם נמוגו. כבש נגד בראגוסה אם אני לא טועה, והביא לה נקודה בדקה ה90, וכבש שנית נגד לה קורוניה, הוא מתחיל לחזור לעצמו. בסופו של דבר הוא ישאר בריאל מדריד, ולא יעזוב אותם כמו שהתקשורת אמרה.

15. Raulito Madridista

רונאלדו היה אתמול אחד השחקנים הכי טובים על המגרש. הוא עזר בהנעת הכדור קצת, נכנס למשחק ב20 דקות האחרונות של המחצית. הדריבל שהוא עבר בו 5 שחקנים היה מדהים, כמה רציתי שזה ייכנס, הזכיר את הימים הגדולים שלו בברצלונה.

אני ידעתי שרונאלדו ירגיע את העניינים שהוא יחזור לכבוש, אבל זה היה צריך לקרות הרבה לפני אולי נגד ארסנל או מאיורקה, בכל מקרה, אני שוב אחזור על הנקודה שלי: רונאלדו צריך להישאר בריאל מדריד הוא חלוץ ענק אבל הוא לא קיבל העונה מספיק מצבים כדי לשחזר את הכמויות מהעונות הקודמות. את עמדת הקישור יש לחזק ולא צריך לקנות שום חלוץ. גם בפטיסטה חזר לחיים.

פעם ראשונה שריאל מדריד לחצה ברוב הדקות, ורונאלדו יכל לגמור עם שלושער.

אני בטוח שהאמירה של מרטין שהוא רוצה אותו בקבוצה וההתבטאות של רונאלדיניו שהוא ייתן מונדיאל טוב לדעתו, חיזקו אותו. אהבתי לראות שהקהל מוחא לו כפיים.