רומא 2024/2025 :: ראניירי מייצב את הספינה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י טל., ‏20/8/23.

1. טל. Member

א- כל הכבוד כי אני זוכר שאתה הערכת בזמנו שמי שיגיע זה יהיה או גספרני או אלגרי.

ב- אני כתבתי בעבר. אני חצויי בקשר להחתמה שלו.
    -מצד אחד מה שהוא עשה באטאלאנטה זה עבודה ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לדמיין.
    אי אפשר לדמיין אפילו עבודת מאמן שהיא מעל זה.

-מצד שני ההצלחה באטאלנטה חתומה על שמו אבל ביחד עם ה ds שלו באטאלנטה.
    למעשה קשה לי לחשוב על שיתוף פעולה אחר כל כך מוצלח ומתואם וסימביוטי (אפילו מההיסטוריה. לא רק הדור הנוכחי) כמו שיש בין גספריני ל ds הזה.
    להביא אחד מהם לרומא מבלי להביא את השני, -אני לא יודע עד כמה יהיה אפשר לשחזר אצלינו את ההצלחה.

מצד שלישי גרוע אפילו יותר: תחת גספריני לרומא יהיה שוב את המאמן הכי זקן בליגה...בינואר הוא יהיה בן 68. בעונה האחרונה שלו ברומא הוא יהיה כמעט בן 71.
    את הסייקל שלו באטאלנטה הוא התחיל בגיל 60... ולקח לו כמה שנים עד שבנה את המכונה הזו.

פה אתה מחתים אותו על חוזה ל 3 שנים בלבד. כשהוא כבר זקן חתיאר אוטוטו בן 70... (עם אנרגיות של בן 70) ועם חוזה ל 3 שנים בלבד...

ודרך אגב יש אולטראס ברומא שיפגינו נגדו בהתחלה. אני חושב. הם לא אוהבים אותו.
    לא כל האולטראס, אבל יש פלג אחד.

-בכנות, אני כלל לא מבין למה הוא עזב את אטאלנטה... היה צריך להשאר שם עוד שנתיים שלוש, ולפרוש. אצלהם. להיות הפרגוסון שלהם.

uri אוהב/ת את זה.
  2. Don Joan Roman Member

רק נציין שהמנהל הספורטיבי של אטלאנטה כיום דאמיקו נכנס לתפקיד רק ב-2022 כשלפניו היה גבריאלה זמניה והמנהל הטכני סראטורי עזב ב-2022. כלומר גאספ הצליח גם בלעדיהם

uri אוהב/ת את זה.
  3. טל. Member

כן על סארטורי דיברתי. לא ידעתי שהוא עזב או אולי שכחתי. לא זוכר כבר. לאן הוא הלך?

4. SerieA Il Capitano

לבולוניה.

טל. אוהב/ת את זה.