ראניירי הודיע שהם כבר בחרו את המאמן כל מרוצת השמות זה כי באמת לאף אחד אין מושג את מי הם בחרו. יהיה קשה לנחש,לדעתי התקשורת עוד לא פגעה בשם הנכון עד עכשיו אבל מנסה. אבל- אגיד את זה שוב אנחנו הולכים להתאכזב לדעתי
וואלה את ראניירי כשהגיע לא פסלתי. נכון שלא ציפיתי ממנו להרבה. ומאז ההפסד לאטאלנטה אני שוב לא מצפה ממנו להרבה. אבל כשהגיע - לא פסלתי אותו. רק אם ראניירי היה מודיע שהוא נשאר לעונה נוספת - הייתי פוסל אותו. בדיוק כמו שנה שעברה שפסלתי את דה רוסי שלצערי נשאר בקיץ הקודם. -כי זה סתם שתן שעולה לראש. עונה קודמת דה רוסי הכוכבים התיישרו לו, הקבוצה לפתע נכנסה לפורמה. והיה לו המון מזל. כדורים שעם מוריניו פגעו בקורה, אצלו נכנסו פנימה. אבל : א-הכדורגל היה חרא (פשוט הצליחו לאגור נקודות בסיטונאות. אפילו שהכדורגל היה חרא). ב-גם אחרי כל הנקודות שנאגרו, את היעד: צ'מפיונס ליג, או לפחות זכיה בגביע איטליה: לא הצליחו להשיג. אז חוץ משתן שעולה לראש ואמונה שפוקסים ומזל ימשיכו עד אין סוף - לא היה כלום מאחורי ההחלטה שלו להשאר בקיץ ולפתוח אצלינו עונה נוספת. אני מאוד שמח - שלפחות למוקש הזה - להבדיל מדה רוסי, ראניירי כעת לא נפל.
אגב רוברטו מאנצ'יני, בספר שלי, הוא בחירה יותר גרועה אפילו מאלגרי שבעצמה תהיה בחירה גרועה ויקרה ללא הצדקה. @Zakutaroma קשה לדעת... אומרים שגם דן וגם ראיין הבן עד השבוע עדיין שוב ניסו להיפגש עם ראניירי ולשכנע אותו להשאר. אז אם ניסו לשכנע אותו, איך יש מאמן חדש מוכן כבר במגירה? אולי יש מישהו שפנו אליו כבר בעבר, ופשוט הוא נתן את הסכמתו הכללית. אבל אני בספק אם הגיעו איתו להבנות סופיות בעל פה/בכתב.