זאת לא הסיבה היחידה וזאת גם לא הסיבה העיקרית, אבל זה גם תרם להדרדרות. שראול צריך לרדת אחורה לקבל כדורים ועושה את העבודה שלו פלוס של רונאלדו, שיותר מידי משחקים התעצל במשחק, אז אל תגידו לי שהוא לא אשם. רונאלדו דיי אנוכי במשחק שלו במיוחד בשנה שנתיים האחרונות, כמו שרשמתי בדיון שלו, הספק השערים שנדרש ממנו הוא אכן סיפק אבל לא תרם קבוצתית למשחק. אין בניהם שיתוף פעולה בכלל, הם לא מתואמים לא מתאימים והם צמד גרוע לדעתי, אז כן בשביל שיהיה לך התקפה טובה צריך בין היתר ששני החלוצים שלך יעבדו טוב ביחד. וכמו שאמרתי רונאלדו בהחלט לא תרם, אחרי זה היו פציעות ובלי ספק הדרדרות ביכולת בבטחון וכו'. אבל כמו שאמרתי, כאשר הקישור של ריאל יהיה טוב והקבוצה כולה תשחק טוב והחלוצים שלנו לא יצטרכו לרדת אחורה לעזור, אני מאמינה שראול יחזור לשלו. הוא היה ועדיין שחקן נפלא וחלוץ מצוין, טכניקה כמו שלו לא נעלמת ככה סתם...
בכדי לסגור את כל נושא ראול - ליברפול - צ'לסי, לא רק שיש הודעה רשמית של ריאל שהוא לא נגיע, היו ם, האס מפרסם ראיון בלעדי עם בוטרגיניו, וכשהעייט נשאל על נושא ראול ליברפול, זו הייתה תשובתו (תרגום מילה במילה מספרדית)! "לא מעניין אותנו, אף אחד לא פנה אלינו, ראול הוא דוגמה לכולם, יש עליו ביקורת עכשיו, אבל צריך להבין איזה פציעה הוא עבר, ועם התחרות שיש זה לא קל לחזור לכושר, ראול לא אמר את המילה האחרונה, הוא יחזור!" לראיון המלא: http://www.as.com/articulo/futbol/Florenti...asdaiftb_4/Tes/ גם במארקה היום: סוכנו של ראול אומר: "אני ובניטז חברים טובים, אם הוא היה מעוניין בראול הייתי שומע ממנו, חוץ מזה ריאל כבר הודיעו שהוא לא נגיע. באנגליה מבינים טוב מאוד את היחסים ראול - ריאל, והם מבינים שאין מה לדבר על מעבר של ראול!" לידיעה המלאה: http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/...llo/638758.html
מי שראה אתמול במשמרת לילה את המשחק בין ריאל למנצ'סטר באולד טראפורד, במשחק בו ראול כבש שלושער מדהים נגד אחת הקבוצות הגדולות של אנגליה בהיסטוריה, להתמוגג.
מה ששמתי לב שבמשחק הזה הלגרה שיחק כבלם שלישי לצידם של איבן קאמו ואיטור קארנקה. היא מוזר לראות את ריאל עם שלושה בלמים , אבל את התיאום של ראול ומורינטס היה כייף לראות וגם את רדונדו הגדול
קצת כבוד בנאדם קצת. אל דבר כזה בפורומים נורמלים היו מרחיקים אותך. בחייך תפסיקו עם העלבות הזה מזה נותן לכם? ואגב, דווקא ואלדז וסילביניו נחשבים לחתיכים מאוד תיתפלא..וגם אדמילסון וצ'אבי לפי מה שהבנצי בכלל לא מכוערים..אבל זה לא נהיה דיון של דוגמנים, אז נחזוא לנושא המדהים הזה- ראול. כמה שאני שונא את ריאל, וכמה ששנאתי את ראול, אני רואה בו כשחקן מדהים ומעריץ את הבנאדם על המגרש. לא את העובדה שהוא שחקן ריאל והקפטן, הבנאדם מדהים, שחקן גדול ובכלל האופי שלו של קפטן מלידה. והאמת, אפילו אני מיתגעגע לשערים שלו, לכיבושים היפים, לרגעים שפשוט הייתי קם ואומר "וואו,לבנאדם יש משהו מיוחד ברגליים" לקום ולהריע..קצת מיתגעגע. שיכבוש מול כל הקבוצות בליגה ומול ברסה שישן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx האכזבה אם תשאלו אותי, היא בגלל איש אחד-רונלדו. ברגע שרונלאדו הגיע לקבוצה ראול קיבל עמדה יותר הגנתית ופחות לכיוון השער ופשוט נעלם. רונלדו קיבל את כל הכדורים ופשוט כבש. זה לא שאני אומר שרולדו לא טוב, אני אומר שרונלדו לראול לא טוב. חבל, באמת חבל. שחקן מדהים ומקווה שרונלדו יעבור לאינטר ונחזור ליראות את ראול האמיתי..
אתה צודק שמאז שרונלדו הגיע ראול שינה את תפקידו, רונלדו נהפך לחלוץ המרכזי וראול לא מצא את מקומו אבל מה שרציתי להוסיף זה שלא רק ההגעה של ראול אלא העזיבה של מוריינטס פגעו בו כי באותה תקופה ראול היה שחקן החוד ומוריינטס היה חלוץ שני הכל היה ברור ושניהם גם היו חברים טובים בקבוצה. כך שלדעתי מכירתו של מוריינטס היה צעד לא נכון ומהחלטה הזאת גם הקריירה של מוריינטס נפגעה וגם הקריירה של רונלדו. כך שאני יסכם את דברי רצף של קניות של כוכבים הוציעו את הנשמה מריאל ומראול. מקווה לשנה טובה ויותר ומתגעגע לראול.