אומנם אני לא מנהל בפורום וזכות להעיר אין לי, אבל אני לא מבין למה הדיון הזה נגרר לגילאים אחרים של שחקנים, לא מעניין בן כמה טוני, לא הכרחי לדיון וההודעות האחרונות פה רק של שורה וחצי, תעלו את הרמה של הדיון, איפה המנהלים שיימחקו פה מספר הודעות? ריקוש, בעונת 03\2002 ראול ורונאלדו כבשו בייחד מעל 50 שערים, הקפיטן כבש 26 והיו שם שערים גדולים ומדהימים, והפנומן 24 בליגה. והעונה תראי את המשחקים נגד בילבאו וקאדיז, רונאלדו בישל פעמיים לראול. בזה אני מסכים ואני גם רשמתי את זה שאין לראול קבוצה מאחוריו, גם רונאלדו לא נותן עונות מזהירות. אבל מה שהכי מפריע לי בראול זה: הוא משוטט במגרש, לא ראיתי אותו נותן ריצה באזור המסוכן כבר הרבה זמן, עושה תנועה ללא כדור בחלק המסוכן של היריבה, נוכח ברחבות בזמן קרנות ומגיע לכדורים שמוגבהים, בעיטה לשער ממנו או פעם אחת שהוא עבר שחקן לא זכורה לי כבר הרבה זמן. זה לא שהוא מחמיצן ואז אומרים זה יעבור, הוא בכלל לא מסכן את השער.
דור משחק אחד זה לא מדד. הם לא מתואמים והם צמד לא מוצלח. אי אפשר להתעלם גם מהעובדה שראול נותן הכול במגרש... הוא נלחם, הוא יוזם, הוא מנסה ודוחף את כולם.
ריקי, ריקי. את ויש הרבה כמוך לצערי מאשימים בנפילה של ראול שחקן שחף מפשע.. שחקן שהיווה את נקודת האור היחידה בשלוש שנים האחרונות והציל את הקבוצה ממצב יותר עגום.. ויכל להיות יותר גרוע.. והוא ר-ו-נ-א-ל-ד-ו. זה פשוט מגעיל שכל אלו שמושבעים לראול ואוהבים אותו מאוד.. ובאמת יש על מה כמובן.. שחקן ענק והלב של הקבוצה בעשור האחרון מאשימים את רונאלדו במצב שהוא(ראול) נקלע אליו. כל אלה לדעתי כפוי טובה במילה פשוטה. רונאלדו הוא היחיד בשנים האחרונות שעשה משהו בקבוצה הזאת שהיתה(ועדיין) על הקרשים. אני במקום רונאלדו ההיתי עוזב, זה תחושה מגעילה שאתה יודע שאתה אחד הבודדים אם לא היחיד שתורם לקבוצה, והשחקן השני שאיתך בהרכב(ראול) בתקופה רעה ומאשימים על כך אותך. כמה הוכחות לכך: שערים: העונה הזאת, עד כה: 15 בכל המסגרות. עונה שעברה: 24 בכל המסגרות. 2003/04: 31 בכל המסגרות. אנוכי?? הוא גם זה שבישל הכי הרבה: עונה שעברה: 9 בישולים. העונה הזאת 4 בישולים.. לא הכי הרבה אבל בהתחשב בפציעות.. בזה אני מסכים איתך לחלוטין. לפעמים מצב של שחקן תלוי גם בקבוצה. שחקן גם אם הוא הכי טוב בעולם יכול לקרוס אם משהו בקבוצה משפיע על כך. כמו לדוגמה: אני חושב שרוביניו יותר טוב ממסי. כרגע זה לא נראה כך כי בארסה יותר טובה ולמסי יש יותר אפשרויות. כך זה גם קרה לראול, הקבוצה נקלעה למשבר עמוק וזה השפיע עליו.
ברור שמתוך ה100 משחקים בערך של ראול ורונאלדו יחד יהיו איזה עשרה משחקים לפחות שהם נראים צמד קטלני. זה צריך להיות ההפך שמתוך המאה משחקים עשרה מהם הם לא יהיו טובים
איזה שטויות, אין גיל ספציפי ששחקן צריך להיות בשיא שלו, סביולה בשיא שלו היה בגיל 19-20, כיום בגיל 24, הוא ירד ביכולת שלו הרבה, ולא חסר עוד דוגמאות.
אני ממש לא רוצה לראות את ראול עוזב, אבל אני חושב שאולי רפא יצליח להחזיר אותו לימים הטובים. כשאני רואה אותו משחק עכשיו, אני לא מצליח להבין מה עבר עליו. איכשהו, אני מקווה שהוא יחזור לימים הגדולים.
ראול ורונאלדו כיום הם החוליות החלשות בריאל בהתקפה. מצד אחד אתה שונא את רונאלדו ומת ליום שהוא יעוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ,אבל מצד שני את ראול שמשחק גרוע אתה לא יכול להאשים ולדבר עליו רע ונותן לו עוד ועוד הזדמנויות. אתה לא יכול לשכוח את השנים הטובות של הקבוצה עם מקמנמן,זידאן,ראול,ורדונדו הא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
גם אני חושב שהתקופה הרעה של ראול נובעת בעיקר מהבעיות קישור של ריאל. ריאל כמעט ולא מגיעה למצבים רציניים במשחקים ככה שקצת קשה להאשים חלוץ אחרי הכל זה לא שהוא ניסה והחמיץ,היה משחקים שראיתי אותו רץ בכל המגרש ומתאמץ אבל בועט אולי פעם אחת לשער. זה לא רציני! הקישור צריך לספק לחלוצים יותר כדורים ולא להעיף אליהם כדורים מול הגנות שלמות. סיבה נוספת שיכולה להיות זה באמת ירידה ביכולת של השחקן .זה לגיטימי ביותר ששחקן מצוין ככל שיהיה בשלב כלשהו מאבד חלק מהיכולות שלו,ואין קשר לגיל! ראיתי גם שחלק האשימו את רונלדו, מה הקשר?! הבנאדם היחיד שתיפקד בשנים האחרונות בהתקפה ועוד באים אליו בטענות?! ראינו מה ראול עשה כשרונלדו לא שותף.
אתם צוחקים או מה? באמת נראה לכם שראול יעזוב את הקבוצה בה הוא גדל, ובה הוא התפתח והפך לגדולי החלוצים הספרדיים בכל הזמנים. אם ראול יעזוב את ריאל מדריד (מה שבחיים לא יקרה) זה יהיה צעד נואש , כי זה רק יראה שלבחור נאבדה התקווה. אבל זה לא יקרה , ראול ישאר עד סוף הקריירה שלו בברנבאו.
אם אתם חושבים ככה אז אתם לא זוכרים טוב את ראול של פעם. ראול שלפני הירידה ביכולת היה עובר שחקנים כמו מים בצורה הכי מרהיבה שיש, מכין לעצמו מצבים ומסיים אותם בקלאסה ובאלגנטיות מדהימה. נכון שכמו כל חלוץ רגיל הוא גם נהנה מכדורים שהגיעו מהקישור, אבל היכולת האישית שלו הייתה דבר אחר לגמרי ממה שהיא עכשיו. כל העקבים, הדריבלים, ההקפצות, ההטעיות, זה דברים שעשו אותו החלוץ הכי טוב בעולם בזמנו, ואלה הדברים שחסרים לו עכשיו.
תראה אחי, מה שאתה אומר נכון מאוד במידה מסויימת, אבל הקישור של הקבוצה = צולע, מת. הוא גם היה בפורמה טובה לפני הפציעה הארורה, 7 גולים ב16 משחקים זה מאזן טוב מאוד לחלוץ שיצא ממשבר עמוק. אני חושב שלריאל מדריד היה קישור אחורי הרבה יותר יציב, ראול לא היה הולך אחורה כל הזמן לקבל כדורים. משהו מהקסם והתיחכום נעלם אבל הוא עוד לא גמור, מה שלי הכי מפריע זה עצם זה כמו שאמרת, שלא רואים אותו עובר שחקנים באיזור המסוכן, אין את אותה זריזות שהיה בורח למגנים, הוא מגיע להרבה פחות הגבהות היום, תראה משהו נחשק אבל הוא לא גמור כמו שאמרתי. אני מאמין שמאמן כמו דל-בוסקה שהיה בריאל ב4 שנים הגדולות של ראול 99-2003, מסוגל להחזיר אותו ליכולת. אם פאבל נדבד אמר שפסיכולוג יעזור ליובנטוס באירופה, אולי אחד שמבין בכדורגל שייקח את ראול לשיחה. אי אפשר לדעת מה קורה בריאל מדריד, שיעשה אימונים מיוחדים ויחזור לעצמו. אם ראול ייקבל צ'אנס בספרד במונדיאל שלה יש קישור הרבה יותר מסודר מריאל מדריד, וייכשל כמו ביורו האחרון, אז טענת הקישור תיפסל.