ראול גונזאלס בלאנקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Mourinho, ‏11/4/06.

1. eman Member

תמיד אמרתי שזה בגלל השיער
    מאז שהוא התחיל לגדל הוא נהיה כמו שההוא עכשיו.

2. Engel Del Madrid Member

חחחחחחחח גם אני חשבתי על זה..... לא ראיתי אפילו גול אחד יפה מאז התספורת החשדה.. לכו תדעו אולי הוא כמו שימשון?

אגב שמתי לב שהשחקנים בריאל חצי משם דוגמנים... סרחיו ראמוס היה בשער של עיתון.. מחייה גם דיגמן... ראול גם נראה טוב על בקהאם אין מה לדבר.. גוטי בכלל יותר יפה מאישתו.. אז מה נהיינו קבוצה של סטיליסטים מת"א או קבוצת פאר?!!?

3. El Conejito Member

קבוצה של דוגמניות (סליחה הייתי חייב).
    לגבי ראול, לדעתי אם הוא רוצה להוציא את עצמו מהמשבר הכל כך בעייתי שהוא נקלע אליו, הוא חייב להתפוצץ במונדיאל. הוא חייב המון לספרד , וספרד חייבת לו. לכן אם שניהם ימצאו את עצמם , ראול יחזור לעצמו עם ביחד עם נבחרת ספרד. אבל כרגע זה נראה רחוק מתמיד, לשני הצדדים כאמור.

4. Raulito Madridista

כמו שאמרת וגם אמר מירן(צדקתי בשם?), אני גם חושב שהשיער הארוך זה נאחס. אם רונאלדו יעשה את התספורת של המונדיאל שהוא עשה במשחק האליפות נגד בילבאו, ניקח תארים. לא מבין מה ראול אוהב ברעמה הזאת מה הוא לוקח דוגמא מפויול לעזאזל? איך אפשר 8 שנים לחיות עם שיער קצר(מדבר על היותו שחקן) ופתאום לא להסתפר.

לא מצחיק, ברצלונה קבוצה של גן חיות, אף שחקן שם לא יידגמן בחיים, אולי יזמינו אותו לשחק תפקיד בהצגת ספר הג'ונגל בספרד, אם יש דבר כזה שם.

תלוי אם הוא יישחק בכלל, נשארו לו שישה משחקים הוא חייב לתת גול אחד לפחות ולחזור לעצמו, מקווה שקארו יציב אותו בעמדה הכי קרובה לשער של היריב כחלוץ שפיץ וזיזו מתחתיו שייסדר לו מצבים, שיינצל את זה שהוא המוציא לפועל שאין רונאלדו כרגע. זמן קפיטן?

מצאו את ההבדלים:

ראול מודל 2003:

http://perso.wanadoo.fr/gol-de-raul/raulvsmilan_0203.Xxx

ראול מודל 2006:

http://jeanno02.free.fr/raul/new-fotos/fot/354266_BIGLANDSCAPE_.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/06
  5. El Conejito Member

ממתי שחקני כדורגל צריכים להיות יפים?! , אם השחקנים של ריאל מדגמנים אז עדיף שלא יעשו את זה על המגרש , או שבעצם בכלל לא ישחקו כדורגל. אבל עזוב בוא לא נכנס לשטויות תמיד אפשר להתווכח בפרטי.

ראול חייב להיות בהרכב הפותח של הסלקסיון , אם הוא לא ארגונס עושה את טעות ענקית כי ראול עוד לא נגמר , אתם מדברים כאילו הוא קבור עמוק עמוק באדמה ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx טוב אולי קצת) אבל ראול עוד יכול לגרום לנו לקרסם את הכובע אחרי המונדיאל, ואני לפחות מקווה שהוא יצליח לעשות את זה.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראוליטו, שחקנים צריכים לשחק לא לדגמן .
    וזו הבעיה של הקבוצה שלך שכולם שם יפים ומדגמנים ולשחק הם פשוט לא יודעים.

אני מעדיף שבכל ברצלונה ישחקו המכוערים אבל בסופו של דבר ניהיה אלופים.

ולנושא...
    עצוב לראות את ראול כככה , אבל בתור אוהד ברצלונה זה כל כך כייף , כי כולנו יודעים כשראול בכושר הוא מפחיד.

7. EL Capitan Member

דור, אפשר להגיד שרונאלדיניו מכוער, כי זה נכון. אבל אתה יכול להגיד שהוא לא אחד הדברים הכי חמודים שראית? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

8. eman Member

טוב מה נהיה פה דיון גייז?

עזבו אותכם מה יותר יפה בואו נדבר על ראול.

אני חושב שהשנים האחרונות פגעו גם בצורת משחק של ראול.
    במקום להיות חלוץ חוד,שועל רחבה כזה,הוא יורד למטה יותר מדי כדי להתחיל התקפות.
    לא שזאת אשמתו,פשוט הקישור לא עושה את העבודה שלו.
    ראול לא שחקן כמו רונאלדו שיכול ליצור לעצמו מצבים מכלום ולהבקיע גול הוא צריך שהקישור יסדר לו את המצבים(אפילו אם זה חרא של מצבים)כדי להבקיע כמו שהוא יודע,וזה לא קורה כל כך בריאל.

אולי הוא עבר כבר את השיא שלו,אבל אני בטוח שאם ריאל תעמיד קבוצה כמו שצריך,עם קישור נורמלי,הוא יחזור להיות ראול הישן והטוב.

9. Engel Del Madrid Member

לפי דעתי.. ראול חייב לקצר את השיער.
    אבל למרות החיוכים שלו והמלחמה אני יודע שהוא אכול מבפנים חוסר ביטחון!!
    למרות שהוא יודע שהוא המלך של ריאל ואין לו שום תחליף וגם לא מסתמן אחד כזה בזמן הקרוב, אני חושב שהוא ממש לא נח על זרי הדפנה כמו שחושבים, כמו בדר"כ מחפש את הגול אבל חברה, מה לעשות.. הוא כבר לא פוגע כמו פעם, אין לו את אותו דיוק והוא כבר שכח מזה להבקיע גול.. שלא לדבר על צמד.. מאז הפציעה הוא לא כבש אפילו פעם אחת!!

חייבים להצמיד לו חלוץ כמו סולדאדו. אני פשוט מת לראות את שניהם בחוד..

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשנתיים האחרונות הוא באמת היה חלש מאוד,אבל השנה עד ליפני שהוא ניפצע הוא הראה סימנים של אותו חלוץ ישן והטוב.
    לדעתי אבל הבעיה היא לא כ"כ אתלו אלא יותר בקקישור של ריאל שכבר מעבר לשיא,כי שזידאן היה בכושר, ופפיגו,ושהיה מקללה שהחזיק את הקישור כל הקבוצה ניראת הרבה יותר טוב.
    אבל עכשיו שזעדן כבר הרבה מעבר לשיא,בקהאם הוא דוגמן לא שחקן,וקשר אחורי אין ממש בריאל אז גם ראול לא משחק טוב.

11. SeRgInHo Member

אם זה אכן כך, זה מאד עצוב. שיא הקריירה אמור להיות בגיל 29-30.

12. Riki Member

היו הרבה דברים שגרמו לנפילה.
    שני דברים מרכזיים -
    אחד מהם, רונאלדו. לא סוד שסגנון המשחק של רונאלדו הוא מאוד אנוכי ''אני יעמוד בחוד ואתם תרוצו כל המגרש ותביאו לי כדורים''. כבר בעונה הראשונה של השמנצ'יק בריאל ראול ירד לשחק יותר אחורה, מאחוריו. כל האפקטיביות שלו במשחק נעלמה והתרומה שלו לקישור היתה יותר מרכזית.
    דבר שני, זה בגלל הקבוצה כולה. ריאל כולה לא משחקת טוב, משחק לא מסודר שבשביל לכסות על ההגנה הלקויה הרבה שחקנים ירדו אחורה.
    אני חושבת כשריאל תהיה חזקה ויציבה כמו בימים עברו, הדומיננטיות של ראול במשחק תחזור.

13. Quique_Flores Member

בערך

יותר נכון לומר 27-29 דוגמת רובן בראחה

14. SeRgInHo Member

הונרי, כבר בן 29 ותראה אותו. שבצ'נקו אוטוטו בן 30 ואני בטוח שהשיא עוד לפניו.

15. Riki Member

חבר'ה במקרה הנוכחי אני לא מאמינה שהגיל זה הבעיה.