יואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו השופט גרוע?הוא ביטל לנו גול חוקי את זה אמרתם? יאלה יאלה כולם פה לא יכולים להודות שעכו הכי טובה בליגה..
א.סימנטוב הורחק בצדק! ב.דודו גורש זה קסיאס???? קובי שאלו לא פחות טוב ממנו תהיה בטוח בזה. ג.עכו לא הטובה בליגה ואפילו לא מתקרבת לזה
טוב, אנחנו אוהדי הפועל עכו היינו עד עכשיו בשקט אז עכשיו הגיע תורנו! נתחיל מזה שרב השופטים לא היו מוציאים לנדיב סימנטוב 2 צהובים ב2 דקות ואדום כבר בדקה ה-15! במחצית הראשונה חיפה היתה טובה יותר וגם כבשה! במחצית השנייה אמת! ספגתם אדום שלא בצדק. אבלללללללללללללללללל למה לעזאזל אף אחד מאוהדי הפועל חיפה לא מזכיר את זה שהפועל עכו כבשה שער חוקי{אושרי גיטא} למה?????? ולמה אף אחד לא מזכיר את איברהים אבולעיזה השופט במשחק שלנו מול ראשון אם כבר מדברים על שיפוט גרוע?!?! סה"כ, הפועל חיפה קיבלה אדום שלא בצדק,ספגה גול שלישי לא חוקי, אבל! גם ספגה שער חוקי שנפסל הפועל עכו קיבלה אדום ספק מוצדק, וגם פסלו לנו שער! במידה מסויימת לכם עזרו קצת יותר...ועוד מהדקה ה-15 אנחנו ב-10 שחקנים! וזה פשוט ילדותיות להגיד שעכו הכניסה סתם גולים רק ילד קטן שאין לו כבר מה להגיד אומר דבר כזה..... הבה נשחזר: שער ראשון: רמי עזיז, אקס הפועל חיפה מקבל כדור מצויין לאורך הרחבה מצד ימין,כדור ממיכה שושן קפטן עכו. מרים את הראש מוריד את הגוף ומקפיץ כדור מצויין לרוחב השער. החלוץ אלכס לויט עט בכל כוחו בנסיון להשיג את הכדור, מגיע לזה עם גליץ' ו.......בסופו של דבר ב"ה ב"ה ב"ה ב"ה ב"ה מצליח להעביר כדור רוחב לבלם תומר אליהו{שאת דקות הסיום העביר יותר בהתקפה ע"פ הוראת המאמן} שבשקט נפסי והמון נסיון ומיומנות, מגלגל בפשטות את הכדור לשער. שער שני: הפועל עכו עושה מה שרוצה ע"י רחבת חיפה ובתוכה, האגן המצויין מקבל כדור בתוך הרחבה ש-3 אדומים-שחורים מקיפים אותו{גם הוא אקס הפועל חיפה} מעטל בניר סוחר ומזוית 0 מנסה שהכדור יפגע ביובלדיו ויכנס לתוך השער!! כן כן,שמעתם טוב רואים בתקציר איך אין להאגן אפילווו למי למסור התוך הרחבה הוא הרים את הראש ובעט טיל מדוייק לרגל של איבוס ולכן זהו שער שניסה האגן להכניס! שער שלישי: הכדור של צחקו חותך 2 שחקנים מחיפה,אלכס לויט מגיע אל הכדור,מבצע עקיפה,ומ20 מטר אלכסונית מהשער יורה כדור אדיררררר שפוגע ברפי כהן{שחוזר לקריית אליעזר..} ופוגע במשקוף ונכנס לחיבוררר וואיייייייייייי איזה שער זה היה באמת איזה שער אדייייירררררר, כאמור זה לא היה שער חוקי אבל אסור לשכוח שפסלו גם לעכו שער! מה יש להגיד עכשיו?
קודם כל יש פה כמה אוהדי עכו שלא מתאימים לפורם הזה בכלל לדעתי.. זה לא לפורם לילדים קטנים ולמשחקים.. אם פגעתי באוהדי עכו אני מתנצל... לא אמרתי באף אחת מההודעות שלי שהפועל עכו קבוצה גרועה, נהפוך הוא לדעתי היא והרצליה הכי טובים בליגה היום.. אבל זה לא מתקשר לעובדה שאתמול הפועל חיפה הייתה צריכה לנצח את המשחק! כנראה שהשמועה לא הגיעה לעכו אבל, הוחלט להחמיר עם התחזויות של שחקנים וזו הייתה דוגמא מצוינת, זה שאין אחידות בכל הליגות לגבי פסיקה זו זה משהו אחר... נעבור לגול החוקי של עכו- צודקים במאה אחוז כנראה שכחתי או משו... עכשיו שלושת הגולים של עכו סלחו לי אבל היו טעויות חמורות מאוד של ההגנה החיפאית! גול ראשון- עזיז מגביה כדור לא גבוה אבל מאוד קרוב לשוער- ההגנה לא במקום השוער מסתכל על הכדור, מסירה ברכבה ו1-1... גול שני-[/I] דאבל פס יפה.. גם מסירה טובה של האגן (כנראה הוא עדיין חושב שהוא בהפועל ומוסר לחברו איבוס) ויובלדיו בלחץ (לא ברור למה היו עוד חמישה אדומים ברכבה) מרחיק לא טוב, פוגע בשוער, חוזר ליובלדיו ושוב מכניס שער עצמי אומלל... בוא נגיד שלא גול ממהלך טקטי גאוני של עכו... גול שלישי- אחרי הגול השני בעצם נגמר המשחק הפועל מפורקת גם אם תכניסו עוד שמנייה זה לא ישנה כי בעצם הפועל הייתה מפורקת באותם 2 דקות ולא שיחקה.. מה גם שהגול לא היה חוקי והיה נבדל...
יש לי בקשה... אני לא הייתי במשחק של הפועל רעננה ביום שבת האחרון וממש דחוף לי לדעת מה ההרכב של רעננה ששיחק... כי הבנתי שההרכב היה ממש חסר. אז אם מישהו יכול בבקשה לרשום לי את הררכב כולל מחליפים... ואם למישהו יש עיתון, אז אם הוא יוכל להעתיק את ההרכב... תודה מראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
הוא שיחק בהרכב רגיל חוץ מיזה שהוא שם את שי והבה בלם כי ספיר חולה אז הוא שם את דודו מגן ימני ותומר בצלאל היה במקום צלאח
מה זה הרכב רגיל? לרעננה אין הרכב רגיל.. הוא משתנה כל משחק כמעט... בכל מקרה, מישהו יכול לכתוב את ההרכב בבקשה...?
בואנה אוהדי עכו חחחחחחחחח חלאס כבר ניצחנו אותם די מסתכלים על שבוע הבא די כבר לשחזר את הגולים האלה כי זה לא היו גולים של צ'מפיונס ליג גם אני נהניתי מהקבוצה שלי שהמחצית השנייה רצתה יותר וישמה יותר והיינו במצב מספרי שווה 10 על 10 ולפי דעתי הקבוצה הטובה יותר ניצחה אבל חלאס סגרו את הנושא הזה כבר... שבוע הבא מגיעים אלינו ב"ש אני מקווה שהם לא יפתוצצו עלינו כי אני עדיין צופה לב"ש צמרת ליגה לאומית והם יתפוצצו מתישהו זה צפוי... נקווה שננצח 1-0 קטן אני גם מקווה שלשחקנים יהיה הכושר לא להפסיד בגביע הטוטו להכח בשלישי(הפסד שלנו נצחון של ירושלים והם עוליםם) וגם את הכושר לתת משחק טוב בליגה בשישי אישית זה שבוע מאוד קשה לשחקנים... לפי דעתי גביע הטוטו יותר חשוב ממשחק ליגה כי הליגה הזאת ארוכה ומשוגעת וקבוצות כמו ראשון מסוגלות עוד לסיים בחלק העליון של הטבלה אז ניצחנו חלאס תורידו ציפיות תהיה צנועים ואינשאללה נותנים להכח וב"ש בראש ב"ה השם ובעזרת פטי נימבה
לכל אוהדי הרצליה שבינינו- אני זוכר שלפני שלושה שבועות בערך כשניצחנו אתכם ואלומיידה כבש צמד, התבאסתם על זה שהוא כבר בידיים שלכם ושחררתם אותו. אתמול , אחרי שראיתי אותו מול ראשל"צ וכמו ששמעתי זה משהו קבוע , רק הרווחתם מזה שלא לקחתם אותו. כזה אפס, אני עוד בחיים שלי לא ראיתי. כל כדור שמגביהים אליו עף קיבינימאט , לא רץ , לא בכושר בכלל , אין לו בעיטה טובה, הוא פשוט אפס א-פ-ס. אוהדי הרצליה - הרווחתם.
אתה טועה-ממש לא התבאסנו כי ידענו טוב מאוד את היכולות שלו. את ההודעה הזאת תפנה לאדון ג'רמין דפו,שקפץ על ההזדמנות כדי לקרוא לי "ליצן" בטענה שהנה אלומיידה הולך לדרוס את הליגה ואנחנו ברוב טיפשותינו שיחררנו אותו. דפו,תגובתך?