שיתביישו אוהדי הפועל חיפה המתוסכלים אחרי המשחק שברו את האוטובוס של שחקני עכו וזרקו אבנים ואני לא יודע אם שחקן נ0פגע או לא איפה המשטרה?? גועל נפש של התנהגות
זה חדש לך שבחיפה יש שם משטרה בשביל כאילו ? גם במשחקי מכבי חיפה (אומנם לא העונה) מתנפצים חלונות של אוטובסים של היריבה או של האוהדים של היריבה.
אלי זינו עוד יוריד אותנו לארצית.. נקווה שהקב"ה יחזירו לו תגמול הולם לסבל שלי ושל כל האוהדים ברגעים אלו.
~~~~~~~~~~~ואני מודיע חגיגית ~~~~~~~~~~~~ 2 הקבוצות שישיגו מעל 14 נצחונות יכולים להכין את השמפניות...
איזה זבל הפועל!! במקום לעשות 4-0 מקבלים גול במתפרצת! שייע לא מאמן, פשוט אנטי...לא עושה חילופים נכונים, כל שניה משנה מערך, השחקנים לא מבינים מה הוא רוצה מהם..כל המשחק של הפועל זה יכולת אישית של השחקנים נטו! אין שיטה אין מאמן. שייע הביתה
הפועל חיפה פשוט לוזרים ,לחטוף 3 שערים תוך 5 דקות זה ביזיון נ.ב. הפועל ב"ש ז"ל משתתף בצערם של האוהדים האבלים
טוב אחרי שהייתי בהלם טוטאלי- לא יכולתי לדבר איזה כמה שעות, אני אסכם את המשחק: הפועל חיפה מחצית ראשונה שיחקה הכי טוב העונה שלפחות אני ראיתי, הניעה כדור בצורה הכי סבלנית שיש, הגיעה למצבים, שיחקה יפה, הדבר היחיד שלא עשתה זה שלא הגדילה את יתרונה אבל לא נורא... נתחיל בזה שלדעתי שי שטרית פתח טוב עם אדום דלימן טוב- אדום מוצדק בהחלט אחרי הצגה מוחלטתץ וצהוב על עבירה מאחורה אבל ההמשך של ההופעה הלקויה של שי ידוע לכולם... את המחצית הראשונה הפועל פתחה חלש יותר אבל עדיין שלטה במשחק וראו שהשחקנים מוכנים ודרוכים לטיקטיקה המצוינת של בן שמעון- הנעת כדור! כמו שצריך והכל עבד חלק עד לדקה ה60- שעורריית השיפוט הכי גדולה שראיתי אי פעם! איך אפשר להרוס רגע כל כך גדול לשוער? שמציל שער בטוח בצורה הכי נקייה שיש ואפילו אני יכולתי לראות את זה! לא היה עבירה\נגיעת יד של שאלו בחיים! שאלו קרא את התנועה של נימבה ושלח את רגל שמאל שלו לכדור, ידו השמאלית של שאלו הייתה צמודה לגוף- ולא נגעה בכדור! והימנית בכלל הייתה באוויר ולא הייתה קרובה לכדור... בקיצור שוד לאור יום- שפוט לקחו לנו 3 נקודות- אבל שלא תחשבו אני לא מתרץ את ההפסד בשעוריית השיפוט- הפועל חיפה הציגה משחק נאה לעיין אבל משחק של קבוצה לוזרית שמקבלת ב7 דקות 3 גולים!!!!! ואלו הגולים הכי מטומטמים שיש... הגול הראשון- הכדור חולף את כל פני ההגנה וברגע מכריע כמו זה כולם צריכים להיות מרוכזים! הגול השני- פשוט ביזיון איזה באלגן, איזו חוסר אחריות מצד השוער ומצד יובלדיו המנוסה... תעיף כדור כבר!!! יכול להיות שאוהדי הפועל חיפה יגידו שבן שמעון עשה טעות בחילופיו , ואתם יודעים מה אולי אתם צודקים... אבל כשבן שמעון עשה את החילוף הוא עשה את זה במטרה להגן ובמטרה שהוא יודע את הטיקטיקה ואת איך שהפועל יראו- ואתם יודעים מה הוא עשה צעד נכון ואני אישית לצידו לכל אורך העונה כי הוא מאמן מצוין.. אני גאה שחקנים כי מדקה 61עד דקה 86 הם נילחמו, היו על המגרש טקטית מצוין, ועמדו בסדר מופלא, הקשרים הניעו את הכדור בסבלנות במטרה לבזבז זמן.. הדבר היחיד שאני לא מבין שאם כבר אתם מניעים בסבלנות ומשום מה עכו לא לוחצים אליכם למה אתם לא מנסים להשיג את השני??? אז מה עם קיבלתם אדום? 10 על 10... איך יכול להיות דבר כזה ש3 שחקני הפועל על איזה 5 שחקני עכו מתתיילים בחצי שלהם ולא מגיעים להזדמנות אפילו? אבל אני מאוכזב וכועס על היכול העלובה ועל החוסר ליחמה ועל הלוזיריות שהפיגנו שחקני הפועל ב8 דקות האחרונות ואחד לאחד מגיע להם ציון אפס! ציונים: (של הקבוצה עד הדקה ה85) קובי שאלו 9- לדעתי השוער הכי טוב בליגה, וסלחו לי כל אוהדי עכו (גם גרוש ענק) אבל עצם האמירה במחצית המשחק של שאלו שריגשה אותי (אני מוכן לקבל כל משחק אדום העיקר שהפועל ינצחו) ועצם המהלך הענק שלו שעצר את נימבה אני מעריץ של שהשוער הענק הזה נתן שקורי 5.5- נו טוב, עשה בשכל בן שמעון שהעביר אותו לקישור, נתן יש בך משהו שגורם לך להיות גרוע מאוד בעמדת המגן איבוס יובלדיו 5- האמת משחק לכל אורך הדרל לא משו של יובלדיו, שנימבה לכל אורך כל המשחק הביך אותו לא מעט פעמים, אבל השיא היה בחוסר האחריות של הגול העצמי שלו, אוקי אתה בלחץ , אבל למה הקבוצה צריכה לסבול מזה? קח את עצמך בידיים איב, תלמד להרחיק כדור... רועי סבג 6- עוד הופעה מצוינת של הבלם החסון הזה, חוץ מטעות אחת בניגחה לעבר נימבה (שלאחר מכן חיפה על כך בגליצ' מול רפי כהן שעצר גול בטוח) משחק טוב שלו.. מאיר בן מרגי 6- שחקן נשמה, קפטן הקבוצה, וגם כן כן.. מגן מצוין תאמינו או לא... רמי עמאר5- משחק מצוין של עמאר במיוחד כאשר הפועל הייתה ב10 שחקנים, הוא הניע את הכדור בא לקבל כדורים- שפוט נפלא היום... שי סיבוני 5.5- נראה שהוא משתפר ממשחק למשחק אבל עדיין לא אותו סיבוני של שנה שעברה דודו אברהם 5- רע מאוד, לא עושה את התפקיד שלו, הוא אמור לבוא ולקבל כדורים ונראה כאילו אני אומר את אותו דבר משבת לשבת אבל אין מה לעשות, עד שהוא לא ישתפר צריך לתת ליובל למלא את מקומו... אסי בוזגלו 7.5- שיחק מצוין היום, עשה את העבודה שאברהם לא עשה ובעצם החזיק את הקישור ההתקפי של הפועל, עם גול מהסרטים.. כל הכבוד! ויטאלי לדנב 5.5- חוץ מפעולה טובה פה פעולה טובה שם לא היה משהו במיוחד... יוסי ג'אנח 6- משום מה בן שמעון היה מאוכזב ממנו היום אני דווקא לא... הוא היה פעיל במיוחד עשה תנועה והעחזיק את כל ההתקפה- עוד חילוף מוזר מבית היוצר של רב"ש... יובל אבידור- לא היו לא זמן להראות את ניצוצותיו... ציונים: )מהדקה ה86 עד סוף המשחק) עומר אלון- 0 אסי בוזגלו- 0 איבוס יובלדיו -0 רועי סבג -0 מאיר בן מרגי -0 רמי עמאר-0 שי סיבוני-0 דודו אברהם-0 ניר סוחר- 0 יובל אבידור- 0 קבוצה שמקבלת 3 גולים ב7 דקות מגיע לה ציונים בהתאם... שורה תחתונה: אז נכון הפסדנו הפסד ביתי, אז נכון קיבלנו 3 גולים ב7 דקות, אז נכון יצאנו לוזרים ענקיים אבל ראינו מחצית ראשונה מופלאה, עם טעימה קטנה להמשך הליגה.. יש למה לצפות... ולכל המקללים למינהם של בן שמעון-נדבר בסוף העונה... שבוע אדום וטוב לכולם!
האמת האמת חזרה מדהימה אבל שלא מגיעה לכם... כל המשחק הפועל שלטה ויש לכם מזל רק שבן שמעון החליט שלשמור על התוצאה ולא להגדילה.. לוזריות כבר אמרנו?
איך אתה יכול להסביר שהאוהדים שלכם שברו את האוטובוס של עכו בסוף המשחק בזמן שהשקחנים בפנים וסיכנו ממש את החיים שלהם? חשבתי שאוהדי חיפה הם אנשים תרבותיים מסתבר שאתם חיות אדם וא שונים מאוהדי בית"ר
יואווווו אני לא מאמין, אתם שלטתם בכל המשחק?תתבייש.. עליק שיפוט לרעתכתם,לכם ביטלון גול חוקי לחלוטין?לכם הרחיקו שחקן כמעט 90 אחוז מהמשחק היינו עם 10 שחקנים.. הספסל שלנו יותר טוב מההרכב ה-1 שלכם.. לאחר הגול ה-2 שלנו ברחתם מהמגרש כמו עכברים.. שיצאנו החוצה,(אוהדי עכו) התחלנו לשיר לאוהדים שלכם ואתם הורדתם את הראש כמו חיילים.. (איזה 50 שחיכו בשערים 13-14 לרן בן שמעון אני חשוב) אתם עשיתם בונקר איך שקיבלתם את האדום.. דרך אגב.. אתם מסוגלים רק 11 על 10 אה? אין לכם ביצים 10 על 10..פחדנים.. אתם התרגלתם ל10 שחקנים של עכו.. תאמינו לי ,אם סימנטוב לא היה מורחק ,וגם לא השוער שלכם..הייתם מקבלים שביעייה, אתם בונקריסטים עם משחק מגעיל..ועוד דבר,אתה משווה את שאלו לגורש? אתה עוד מעז לכתוב את קובי שאלו ודודו גורש באותה שורה?תתבייש.. ניר סוחר בלם ענק!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עגלה..
אני לא יודע אם זה טוב או לא בשבילכם, אבל שיחקתם כמו רעננה סגור וחיה על מתפרצות... עכשיו תגיד אתה אם זה טוב או לא. הפועל יכלה בקלות לגמור את המשחק אבל החמצות (ולוזריות) שלא מהעולם מנעו זאת. יכלתם בדקה ה94 בערך לנצח, אבל שחקן שלכם התבלבל ושלח כדור חלש שהיה בדרכו לשער אבל תומר סולטן רץ ועצר את הכדור רגע לפני שהוא נכנס.
תפרגן קודם לשופט , איפה הוא ראה עבירה על נימבה אלוהים יודע. , אפילו לא קרוב לעבירה , ועוד הוא רצה לתת לכם פנדל על כלום. בזכו השוער הלא מנוסה של חיפה נכנס הגול השלישי בעיקר