עוד אספקט שמשחק תפקיד בליגה הזאת הוא השם של "הגדולות". להפועל חיפה יש את הסגל הצעיר והפחות מוכשר מכולם אבל בגלל השם והמסורת שלה היא וב"ש עדיין לא אמרו את המילה האחרונה. בעונת 94 כפר סבא הייתה בליגה השנייה עם אלי יאני ונח איינשטיין על הקוים ועוד 11 שחקני בית שקיבלו משכורת בשק"ם. אלי ונח היו מביאים אבקת כביסה מהביתף,עד כדי כך היינו בקאנטים. 9 מחזורים לסיום היינו מקום אחד מעל הקו האדום. ואז ניצחנו עד הסוף עלינו ליגה וחגגנו עם 5000 אלף כפר סבאים באורווה בפ"ת אחרי 1-0 של דודי סטולפר נגד נס ציונה. אם לא היינו כפר סבא (תמיד שם גדול בליגה הזאת),בחיים לא היינו עולים,ואולי יורדים. בשביל עכו,או רעננה משחק מול כפר סבא או הפועל חיפה או ב"ש הוא משחק אחר.
אני מאמין שהפועל חיפה יעלו. זאת אומרת, אם רב"ש יצליח לשמור על התפוקה של יוסי גנאח, והמשחק המסודר של הקבוצה. יש הרבה סימני שאלה לגבי הקבוצה, אבל בינתיים נראה שהם מצליחים לגבור על המכשול הגדול מכולם - יואב כץ. (שמצדו כמובן, לוקח את כל הקרדיט).
היו מצלמות... כמו שציינתי כבר בעבר עכשיו זה המבחן האמיתי של הפועל חיפה. 5 משחקים רצופים נגד עכו,קריית שמונה,באר שבע,הפועל ירושלים והרצליה. אם לאחר המשחקים האלה היא תהיה בעמדה רצינית אפשר יהיה לדבר...
צודק התקופה הטובה של הפועל חיפה עם הניצחונות הייתה מול שלושת הקבוצות החלשות בליגה (רעננה אולי לא אבל גם היא בין הכי חלשות) אם הפועל תנצח שלושה מחמשת המשחקים הסופר חשובים האלו היא תהיה חזק בצמרת
שוב,אם.. נימבה רעב,או אוו כמה שהוא רעב !!ובכלל אלכס לויט,שלא כבש העונה.. לכושים יש תיאבון גדול,נימבה,האגן וזה..מקווים לניצחון ב"ה!
יאאלה הרצליה עוד שבוע בפיסגה... קדוסי אתה אסולין הבא יש לך כינוי כבר אה... אסוליניו פשש איזה גול שי ביטון הצעיר הביא וולה לחיבור
וואלה אחי לא יכול להגיד לך אם הוא טוב או לא כי לא ראיתי אותו העונה משחק בגלל החרם נגד זינו.. רק זינו אשם במצב שלנו היום. האוהדים שלא מגיעים הם לא פראיירים.. למה לשלם כסף למישהו שרק מקניט אותך ורק מזלזל בך? אתה יודע מה נגיד ואם הוא היה רוצה להחזיר את האמון בקהל הוא יכל להכניס ילדים ונוער בחינם, יכל לחלק חולצות לכל קונה כרטיס ועוד כל מיני אפשרויות. אבל הכרטיסים עדיין 25 לילד ו50- שקל לבוגר אז להמ להם לשלם? מה עוד שבמהלך כהונתו של זינו כיושב ראש(6 שנים), התחלפו 18 מאמנים. קולטים? 18 מאמנים!!! ואני מאוד בספק אם בלבול יישאר עד מחזור 20..........................
הטענות נגד זינו הם נכונות,והוא צריך לעוף הביתה. אבל...אוהדי ב"ש לא יכולים להתלונן על פיטורים מסיביים של מאמנים כשהם בעצמם היו מפטרים 25 .
אתה טועה טעות קשה. המאמן היחידי שבב"ש התנכלו לו עד העצם זה היה אלי גוטמן, שמכל מיני סיבות(לפי דעתי זה הסטיגמה על אחד שהורס קבוצות) והאוהדים שלנו ממש התנכלו לו על אחת וכמה שהקבוצה התדרדרה.. טבעי מצד האוהדים ששורקים בוז במקרה של הפסד או במקרה אכזבה מתוצאה כזו או אחרת, אבל לא פיטרנו מאמן אחד חוץ מאלי גוטמן שבאמת המקרה שלו היה רציני. אלי זינו כאשר מינה מאמנים הוא לא מפסיק להזיז להם. ראה דוגמאת חיים בן שאנן, המאמן האחרון של ב"ש: חיים בן שאנן היה במצב של ניצחון בודד ו-5 תוצאות תיקו, ועוד לפני משחק ההפסד מול הםועל רעננה, היה משא ומתן בניהולו של שמוליק אביטל עם גילי לנדאו לגבי מינוי למאמן הפועל ב"ש. אתה כמאמן הנוכחי, איך תרגיש כשמאחורי גבך מתנהלים שיחות עם מאמנים אחרים??? לופא קדוש בשנה שעברה חתם בב"ש עד לסוף העונה, עם סיכום להמשך לעונה נוספת. לופא שנחשב למאמן הכי טוב ב-10 השנים האחורונות בב"ש, יירד עם ב"ש ליגה ושלא באשמתו, ובמקום להמשיך את הקשר הטוב בין לופא לב"ש, זינו לא רצה בכך, והוא רצה לבצע "שינוי מרענן"... ותיראה איפה אנחנו נמצאים עכשיו- נקודה מהמקום לירידה לליגה הארצית.. לא מאחל לך יו"ר כזה רשע ונבזי כמו אלי זינו.
מעשה של 5 אוהדים שאני מכיר באופן אישי לא קשור לכדורגל.. תאמין לי לופא כבר שכח את השטויות האלה, והוא יודע ש99% מהאוהדים של ב"ש רוצים רק אותו. ושוב אני חוזר, חוץ מגוטמן לא פיטרנו אף מאמן. כמו בכל קבוצה בעולם, כאשר ישנם הפסדים ואכזבות, תמיד ישנו הקומץ שמגיב בדרכים של קללות וצעקות, זה קורה בכל מקום בעולם כך שאין שום סיבה להבדיל את האוהדים שלנו מאוהדים של כל קבוצה אחרת.