שי אהרון עם צמד (למרות שבוואן כתוב משום מה שבוארון שם אחד) וכל השחקנים כולל השוער באו לברך אותו.. שער אחד בפנדל ואחד בבעיטה חופשית מ-18 מטר. יכל לעשות גם עוד איזה שער או שניים אבל כרגיל החמיץ.
היית במשחק תגיד לי? למה סתם לדבר שטויות?. טוב אני יתחיל. בוא נשים את היד על הלב,ונודה- להרצליה היום לא בטוח שהיה מגיע נקודה. עד עכשיו אני חושב על איך לעאעאזל 4 מצבים של מאה אחוז של רמה"ש לא נכנסו. יום אדיר של שאול,בתוספת המון המון מזל. משחק לא טוב של הקבוצה מלבד 10 דקות ראשונות. אסוליניו המשיך להפגיז,ואחרי זה להרצליה היו עוד מצב שנים,וחזרנו למשחק החלש של הקבוצה. מסיר את הכובע בפני רמת שרון. הם באו,ולפחות ב50 דקות הם היו מעל הרצליה. מי האמין שהראשונה בטבלה תיכנס לדקות של בונקר בבית מול מקום 10. אבל אם לומר את האמת,כל הדקות של ההתקפי לב,וההזדמנויות אין ספור של רמה"ש,היו שוות למען השער הפשוט מ-ד-ה-י-ם!! 2 דקות לסוף של שי ביטון.מקווה שיראו אותו מחר. זה,זה המשחקים שמעלים אותך ליגה. פה הרצליה בכל השנים נפלו. משחקים כאלה,שלוקחים מול קבוצות חלשות בשיניים.בכתרים שבשיניים. והרצליה,עשתה את זה במשחק חלש מאוד שלה. ליבי עם רמת שרון,באמת,לא הגיע להם להפסיד. אבל הגיע זמן שהמזל יעבור גם באיצטדיון העירוני של מכבי הרצליה. הסתכלות על היריבות שלי במחזור 12 כשיש 5-6 קבוצות כמעט שוות בנקודות,יהיה דבילי. נחיה משבת לשבת. מה שבטוח,שבוע הבא מול המנחוסים מרעננה,אני בטוח שזה לא יספיק. ארז,מכבי הרצליה 2005-2006,שבת שלום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .
משחק בינוני ומטה של מכבי הרצליה מספיק לניצחון 2-0 על רמת השרון. לרוע מזלה של הקבוצה מרמת השרון השוער קורצקי נפצע ובמקומו עלה לשער צלם באפודת שוער. כל כדור לעבר השער היה חצי גול, וזה רק מראה לכמה מצבים הגיעה הקבוצה היום. שער שמיני לקדוסי והכינוי אסולניו ממשיך לדבוק בו. שי ביטון הצעיר עם שער יוצא מן הכלל בדקה ה-90 ששולח את הקבוצה לשבוע נוסף במקום הראשון.
זה מה שאני מדבר עליו מפתיחת העונה.. קבוצות כמו מכבי הרצליה, קריית שמונה, הפועל עכו, והכח עמידר, הם לא אותם הקבוצות משנים עברו. קבוצות אלו עיבו את הסגל שלהם באופן מאוד משמעותי, להבדיל המהעונות שעברו שהתבססו על ספסל שמורכב רק משחקני בית. זה מה שאני בידיוק טוען, ואני יחזור על זה בפעם ה1239128091231 קריית שמונה עולה מהמקום הראשון, ומכבי הרצליה, הפועל חיפה, הכח עמידר, והפועל עכו- יתחרו במצח נחושה על הכרטיס השני. טענות לפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx שבת שלום
בסופו של דבר לעומת העונה שעברה השנה כל הקבוצות האלה שוות. אפילו קריית שמונה שחשבתי שיותר טובה מכולם לא מראה סימני עליונות(למרות שמבחינה פיננסית היא יכולה להתחזק מאוד בינואר,יותר מכולם). כל הכבוד לקדוסי שבעונה שעברה בקושי שיחק ברמה"ש,ומפתיע את כולם בהרצליה. דווקא שמצליחים צריך לחזק את הקבוצה,ואני מקוה בשביל החברים כאן ששיימן לא יתעוור מהנצחונות ויוותר על רכש. הרצליה עדיין חייבת חלוץ ליד קדוסי.
אילן בכר תמיד היה שחקן גמלוני וחסר קוארדינציה. בעמדת המגן הוא הגיע עם הפנים לשער והיה לו שטח לנצל את המהירות שלו. בעמדת חלוץ על שטח צפוף הוא יכול מקסימום לעשות פדיחות לעצמו.
מי שהיה במשחק של הרצליה היה מצלמות של הראשון בשער ובקשה כי אמרו לי חברים שהיו במשחק שהשער של שי ביטון היה יפה לאלה פגז לחיסור מהאוויר זה נכון ואם היו מצלמות???.
הכח מנצחת בקריית שמונה ולמרות שהכח קבוצה בינונית משהו היא מסוגלת לעלות ליגה . להזכירכם מדובר בליגה הלאומית...