נבחרת גרמניה בדרך ליורו 2012

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Jul 20, 2010.

  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    אני יודע שאני קצת מאחר, אבל חשבתי רק שראוי לתקן ולהבהיר שהמציאות שונה מאוד ממה שתיארת.

    מבלי להיכנס לסיבוכים נוספים, רק אומר שבאופן מאוד כללי, ניצחון של ספרד על הולנד בגמר המונדיאל אמור להקנות לה פי 8 נקודות יותר מאשר אלו שתצבור ישראל אם תנצח את מלטה במשחק ידידות. הדירוג העולמי מעניק חשיבות לזמן המשחק (הדירוג מתבסס על 4 השנים האחרונות וככל שהשנה קרובה יותר להווה, כך התוצאות בה מעניקות יותר ניקוד), חשיבות המשחק (ידידות, מוקדמות, טורניר יבשתי, מונדיאל) וחוזק היריבה.
     
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    לא מתווכח על מה שאני לא יודע. אבל, זה רק מדגיש לך כמה באמת אני מתייחס לדירוג הזה. כשהוא יהיה איכשהו קרוב לזה של הטניס אני אחשוב עליו. כי עדיין לפי דבריך ניצחון של ישראל על מאלטה במשחק ידידות היום שווה בדיוק כמו לנצחון של גרמניה על ספרד (שלא יקרה) במשחק ידידות היום.
     
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    http://www.bild.de/sport/fussball/national...7764.bild.html#
    ואני שואל, אם בשנת 2011 נוסו 7 הרכבים שונים של רביעיה אחורית ובהם 10 שחקנים שונים ואף אחד מכל אלה לא היה מוצלח, אולי צריך לחפש את הבעיה במקום אחר? אולי לא האנשים הם הבעיה, אלא השיטה הכוללת? (אולי המספר או מספרי 6 או חלק מהם לא טובים או לא מתופקדים נכון? אולי הקשרים שבצדדים (לא השמאלי זה בטוח הוא הרי אליל כקשר שמאלי) לא עושים הגנה טוב או לא מתופקדים נכון? אולי משהו אחר?)
     
  4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
  5. Yotam Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    1,371
    Likes Received:
    0
    אני לא מבין מה כל כך גרוע בזה ש-לאוו מנסה הרכבים חדשים, הרי היורו קרב והוא יצטרך לבחור סגל, לא לנסות שחקנים חדשים? זה עד כדי כך גרוע שזה השפיע לרעה על משחק? אם הוא לא ינסה הוא לא יידע.
     
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    לא על זה מדבר היינקס בכתבה הזו.
     
  7. Yotam Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    1,371
    Likes Received:
    0
    גומז וחדירה חוזרים לסגל של נבחרת גרמניה שתשחק ביום שישי הקרוב כנגד נבחרת טורקיה באצטדיון אתאטורק. ארבעה ימים לאחר מכן תארח את בלגיה בדיסלדורף למשחק שחותם את המוקדמות. ככל הנראה רויס ישותף וירשום את הופעתו הראשונה בנבחרת. לאוו יעלה את ההרכב החזק ביותר כדי ליצור רצף ניצחונות מדהים מתחילת הקמפיין. גרמניה הפכה לנבחרת הראשונה מתוך כל בתי המוקדמות שמקומה מובטח ביורו ה-11 שבהשתתפותה.

    הסגל המלא למשחק:

    שוערים - נוייר - וויסה - ציאלר
    הגנה - אאוגו - בואטנג - באדשטובר - הוודס - הומלס - להאם - מרטסקר - טראש
    קישור - גוצה - קדירה - קרוס - מולר - פודלוסקי - אוזיל - רויס - רולפס - שווינשטייגר - שורלה
    התקפה - גומז - קלוזה - קקאו


    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx
     
    Last edited: Oct 4, 2011
  8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    קודם כל, במקום חדירה לאוו הזמין את קדירה.

    שנית, זה שהקדמנו את האטלקים והספרדים בהבטחת העליה זה נובע רק מזה ששיחקנו את המשחק השמיני שלנו לפניהם (או במקרה של ספרד את המשחק השישי שלהם (השלישי מהסוף)). גם הם במשחק השמיני והשישי (בהתאמה) שלהם הבטיחו את העליה. ככה שאנחנו למעשה לא לבד בראשונות שלנו.

    שלישית, קרוס כנראה לא יהיה בטורקיה. הוא חולה.
     
  9. Der Rotbart Member

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    2
    לאוו אמר היום במסיבת העיתונאים כי בכל מקרה הוא ינסה את ה- 4-4-2 הותיק לפני היורו - פרגמטיזם במיטבו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    אולי באיזה משחק אימון הוא ינסה את ה-4-4-2, אולי, אבל בטח לא מחר. צריך להיות הוגן וספורטיבי עבור שאר הנבחרות בבית שיש להן עדיין על מה לשחק ולכן המטרה היא לנצח אפילו שכבר עלינו ויהיה קשה להכניס את המוטיבציה בשחקנים. גומז וקלוזה לא לגמרי כשירים ואולי נראה חלוץ אחר.
     
    Last edited: Oct 7, 2011
  11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    בנתיים עם המערך הרגיל, בלי אוזיל, הומלס וקרוס (בהשוואה למשחקים האחרונים) זה נראה לא משהו.
    מרטסקר בהגנה זה צרה ואני מקווה בשביל לאוו שהומלס פצוע אחרת לא ברור. גוטצה בנתיים לא במשחק וקדירה מנסה אבל זה לא הולך לו.
    גומז עם שער נהדר, נוייר עושה עבודה טובה וחוץ מזה אי אפשר לציין משהו מיוחד.

    אה כמובן ההגנה חדירה...
     
  12. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    מחצית ראשונה לא רעה בכלל של הנבחרת. גוצה פתח על המשבצת של אוזיל אבל לא ממש השפיע על המהלכים ההתקפיים של הנבחרת.

    הטורקים לחצו מאד חזק ב-10-15 הדקות הראשונות אבל היה ברור שהם לא יכולים ללחוץ ככה במשחק משחק שלם. 2 ההזדמנויות הטובות שלהם הגיעו מהאגף של לאהם, חורים גדולים מאד שלו. בדקה ה-5 אלטינטופ עשה תנועה אלכסונית לרחבה, לאהם שוב חלם (כמו עם טורס ב-2008) ולמזלנו נוייר בעצירה ענקית. אחרי זה עוד פריצה כמדומני של ארדה באגף של לאהם, העביר כדור למרכז אך בעיטה גרועה של שחקן טורקי. חייבים לעשות משהו בנוגע לחורים של לאהם.

    מה שכן, פודולסקי בהחלט ראוי למחמאות במחצית הזאת, לא עשה שטויות בהתקפה, נתן מסירות יפות בהתקפות וגם עזר ללאהם באגף שלו לא מעט פעמים. קדירה הוציא הרבה התקפות יפה אבל כשהוא מגיע לשליש האחרון זה איכשהו מתחרבש (גם הדשא מעצבן, הכדור כל הזמן קופץ וזה מפריע לשחקנים ורואים את זה). מולר נכנס למשחק במיוחד ברבע שעה האחרונה של המחצית הראשונה, נתן כמה פריצות טובות וגם בעיטה שנהדפה לקרן.

    גומז עם שער נהדר, תנועה ובעיטה חדה. שער שהתחיל ממנואל נוייר עם שחרור כדור מהיר מאד למולר שעמד על קו החצי, משם מסירה ארוכה לגומז והוא קירקס את סרבט הטורקי ובעט בשמאל לרשת. לא פעם ראשונה שהוצאות הכדור המהירות של נוייר גורמות לגרמניה להשיג שערים מהירים (גם במונדיאל נגד אנגליה). צריכים להבקיע עוד שער אחד כדי להוציא את הטורקים מהמשחק ולהרגיש רגועים.
     
  13. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    רוזנר מה אתה רוצה ממרטסקר? היה בסדר גמור, נתן כמה תיקולים טובים וחוץ מזה לא הייתה לו עבודה. תבוא בטענות לפיליפ לאהם, שני המצבים של הטורקים באשמתו של לאהם.
     
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    גם לאם לא נקי מטעויות, אבל מרכז ההגנה חדיר מאד וזה בגלל שהומלס לא שם ולעומתו חרטסקר בהרכב.
    פולדי אכן לא רע היום, אבל שוב הוא מצוי בתקופה טובה פעם בשנה, זה לא טוב להמשך כי הוא עוד חודש חודשיים יחזור להיות מוריד הציפורים.
     
  15. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    לטורקים היו שני מצבים טובים, שניהם באשמת לאהם. איפה פה האשמה של מרטסקר?

    בוא נקווה שימשיך ככה טפו טפו טפו ולא נעשה לו עין הרע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx