הדבר היחיד שמעניין פה זה כמה מהר היית קוטל אותו כי גם לואיס קאמפוס בזבז המון כסף על שחקנים עם עוקבים באינסטוש. הרחובות לא שכחו עדיין שבקיץ אחד הוא השכיב 200 מליון אירו על קולו מואני, ראמוס ואקטיקה.כשנכון להיום שניים כבר לא שם והשלישי בדרך החוצה. בנוסף לאוגרטה ב60 מליון באותו קיץ. בטוח אוהד מהסוג שלך היה מחליק לו את זה.
קוניה הוחתם... אין אירופה... זירקזי מחליף... מה הסיפור עם פרננדס ? באמת שהמועדון הזה מגיע לו לרדת ליגה ועוד שלל אסונות. תעזרו לשחקן לעלות על המטוס... השחקן הזה לא שווה 100 מיליון פאונד ומעלה גם אם היה בן 25. אוברייטד פר אקסלנס - מי שטוען אחרת הוא ארכי-רמאי. גם אני לא מבין איך לא הלכו עדיין על איזה שחקן בסגנון ויזה\מבוומו. זה שחקן ש6 קבוצות בליגה מחר יכולות להחתים בקלות. אנחנו לא ב2002 יש מתחרות עכשיו. מברוק על קוניה אבל לא יכולים להחתים עוד שחקן או יותר על מנת להראות שwe back in business? עדיף כבר לקחת uber לסטוקפורט ולהפוך לאוהד שיטי. שם כבר הביאו את רכש הקיץ בדמות פפ לינדרס.
קשה מאוד להפטר מראשפורד כי הוא נעול רק על בארסה. באמת שהוא ופרננדס הם שחקנים שלעולם לא תהיה לי מילה אחת טובה להגיד עליהם. בעוד 10 שנים שנזכר בהם אני אזכר בצמד ליצנים אוברייטדים שלא תאמו את רמת קבוצות העל בתקופותיהם ביונייטד. סיטי ריאל באיירן פסז בארסה ליברפול שהיו להן קבוצות מפחידות מאז שפרש פרגי ראשפורד ופרננדס לא נכנסים שם להיות מחליפים אפילו. אני גם לא מסכים עם ההזיות של קיי שפרננדס וראשפורד טובים מהשחקנים שעמדו לרשות פרגוסון לאורך השנים כי הרמה גבוהה עכשיו. הרמה עכשיו פח של אשפה והירודה ביותר ב50 שנה האחרונות. אני לוקח איזה דויט יורק גנרי גם כיום על ראשפורד. לטעמי אין מקום להשוואה בכלל. יורק היה אחראי על 55 שערים בעונה אחת בתקופה שהיו הגנות מפחידות בליגה שלא נדבר על אירופה. ראשפורד בעונה הכי טובה בקושי גירד 41. גם אחד כמו אנדי קול יכול להשתין לראשפורד בתוך הפה. החזיר הנורבגי בקושי עם פנדלים שבר את השיא שלו לעונה אחת. ופרננדס אצלי זה שחקן שבחיים לא משחק אצל פרגוסון. מקסימום מחליף שלישי לעמדת ה10 בפארמה או לאציו. הוא סוג של ברקו\אלי בנערביה במקרה הטוב לא יותר מזה. סקולס 15 רמות מעליו בכל פרמטר. מקווה שנסכם כבר את הקריירה של צמד הכושלים הלא יוצלחים האלו בקרוב. #הלאהאמןשעזהתמשיךלהשרף.
לא זוכר שפעם אחת רשמתי שהרמה היום גבוהה אז ראשפורד>>>>בקהאם+גיגס+פיגו. בוודאי ששניהם היו יכולים להיות בסגל של פרגוסון. לא היו לפרגוסון יאספר בלומקוויסטים ואריק דג׳מבה דג׳מבה או דארן גיבסונים? עאלק לא עושים סגל בסיטי. אם גריליש עשה שם שנים סגל, כל אחד מהם יכול. הכי ביזאר. להעיף מהר מהר את ברונו האפס הזה אבל תביאו לי את ויסה הכוכב.
מה קשור ויסה ? ויסה עמדה אחרת. על העמדה של ברונו יש את כבר את קוניה וזירקזי. ועוד יש לך אפס מאופס בשם מייסון מאונט בסגל ועוד אפס מאופס בשם קובי מאיינו בסגל. 4 שחקנים יכולים לשחק על העמדה שלו - מספיק ... השחקן הזה מגה כושל ומוגבל בהרבה אספקטים. שילך לאל הילאל. אני לא פוסל שיחזור מהדלת האחורית ויצליח אבל אצלנו זה נגמר. צריך לשחרר את ברונו בתמורה לסכום הזה קיי. שנינו יודעחם את זה. גם אם היה בן 25 הוא לא שווה את הכסף הזה. מגה מגה אוברייטד.
אין קשר לעמדה. זה פשוט ביזאר. אתה שנים כותב פה מניפסטים על ברונו הכושל הזה(שמביא 40 שערים לעונה בממוצע) ומציע לי את ויסה כפתרון למצב. טסטה של מערכון כושל. אם ברונו רוצה לעבור לאל הילאל אני אכן בעד. כמו שכתבתי זה נטו בידיים שלו. אני אף פעם לא בעד לשכנע שחקנים בכוח לסגת מלעבור לסעודיה. הלוואי וזה לא המצב והוא יחליט להשאר אבל אני פאסימי, נראה שהוא על זה. מקצועית אנחנו הולכים להשחט בטווח הקצר ממעבר כזה. להחליף 5-6 שחקני הרכב בקיץ אחד זה משהו אחד שהוא קיצוני. אבל להחליף גם את השחקן הכי מרכזי בקבוצה שלך post פרגוסון בנוסף ל5-6 שחקנים, זה כבר קיצון ברמה אחרת. זה מסוכן כמו הקיץ הראשון של צ׳לסי עם בוהלי.
חחחח לא קרוב בכלל וקוניה שחקן מצוין. גם בהגדרת התפקיד אין ביניהם שום דמיון. קוניה יותר דומה בסגנון לראשפורד מברונו.
אז אחרי שקוניה חתם, והיו שמועות על דלאפ ומאטטה/אמבואמו, די ברור שיש שינוי בשוק שאליו אנחנו הולכים או רוצים ללכת. אחרי שנים שהלכנו על רכש מחוץ לליגה (מאונט היחידי שנרכש בשנים האחרונות מהליגה בסכום העולה על 10 מיליון פאונד), הקיץ כבר רוצים להוציא כסף גדול על שחקנים מתוך הליגה. אם זאת באמת המגמה, צריך כמובן לראות שזה ממשיך, מעניין לראות לאן זה יוביל, האם זה יגביל אותנו מבחינת הרף שאליו אנחנו יכולים להגיע (כי בסוף אנחנו לא יכולים לרוב לרכוש שחקנים מסיטי, ליברפול, ארסנל ואפילו ניוקאסל וצ׳לסי, אלא מוולבס, ברטנפורד, פאלאס ואחרות), או שזה יקטין את הסיכוי שלנו ליפול בגלל שמדובר בשחקנים שכבר התאקלמו באנגליה ומכירים את הליגה והוכיחו עצמם…
אני רואה שגם סיטי בעצמה מביאה שחקנים ממועדוני ביניים בליגה. ום צ׳לסי. לא חושב שכל הרכש יהיה מהליגה. לא אתפלא אם חלוץ יגיע מבחוץ ביחד עם קשר ושוער. המגמה היא להביא שחקנים עם נסיון כרגע כדי לא לשלם מחירים על סגל צעיר מדי. די ברור שמקדימה על 3-4 עמדות צריך נסיון מעל להכל. באופן כללי כל רכש צריך להבחן בפני עצמו. שחקן רכש יכול להיות מדהים בכל קנה מידה גם אם הוא יגיע מברנטפורד או וולבס ויכול להיות כשלון גם אם יגיע מלייפציג אחרי שקרע את הליגה הגרמנית.