ברונו, ראשפורד, גראנצ׳ו, אם כולם עוזבים יהיה כאן מאות מיליונים להוציא בגלל שראשפורד וגראנצ׳ו גדלו כאן וזה חישוב שונה במכירה וברונו יכול להכניס סכום יפה וזה בלי סכום ההעברות שהיה זמין לפני. צריך להביא חלוץ טופ קלאס, קשר אמצע טופ ושוער טופ, לבנות שדרה איכותית לקבוצה. זה צריך להיות הבסיס להכל.
נו ועל סמך מה החלטת ב30.5 שכל זה לא יגיע בקיץ אם היה וכל אחה יעברו ויכניסו מאות מליונים? הינה ליאם דלאפ שכל כך חששת ממנו שלשום סגר בצ׳לסי.
ליאם דלאפ זה פספוס כי אחר כך אפשר למכור אותו ברווח ועל הדרך גם לקפל מפה את הוילנד האפס. חבל אבל כנראה שהCL עשה את שלו. זה עבור אלן שרצו להפסיד לספרס שזה כמעט כולם פה. #לאלומדיםכלום. מבוומו לא יגיע ולמה? כי גם ניוקאסל רוצה אותו... וניוקאסל איפה משחקת ??? בCL. מה שצריך לעשות זה לתת 400 אלף בשבוע לאוסימן כי אם לא חבל.
תכלס אם הבחירה של אמבואמו היא בין הרכב בניוקאסל מימין לאיסאק ללשחק 10 ביונייטד, זו אחת הבחירות הכי קלות שבנאדם יכול לעשות בחיים האלה.
למה כי הם עלו בשנייה האחרונה לצ׳מפיונס? עם כל הכבוד זו לא ארסנל, ליברפול או אפילו צ׳לסי. זה מועדון קטן שבסבירות גבוהה מאוד יוכל להחמיץ את הצ׳מפיונס בעוד שנה ועל התארים הגדולים הוא לא יאבק גם בעוד 4-5 שנים שנשארו לו לקריירה. שלא לדבר על זה שאם הוא בכלל בונה על קריירה ארוכה עם איזק אז צריך שמישהו יספר לו שהשבדי עוד שנה יוכל למצוא את עצמו בקבוצה גדולה יותר. הם טובים יותר נכון להיום אבל זה לא משהו שלא יכול להתפהך תוך למשל...קיץ. הוא צריך בצדק לבחור מבחינתו את האופציה הכי טובה עבורו בהיבט של פרוייקט של 3 שנים. אם ברונו אכן עוזב הוא יהיה הציר של כל ההתקפה אצלינו, לא משנה איזה חלוץ תביא. ה10 החופשי שאמורים אוהב לשים במערך תפור למידות שלו. מקווה מאוד שהוא יסגר אצלינו.
צ'ידו צריך לשחק במילואים ולקבל דקות בעונה הבאה כמחליף של החלוץ הבכיר. את הוילנד חייבים להעיף,אני מקווה ש"בן ארצו" של הוילנד מסוגל להיות קצת מועיל. למרות שאני לא רואה בצידו חלוץ פריימר ליג לגיטימי בעתיד עם כל הכבוד. זה סוג של יאיא סאנוגו.
אני כל כך לא מסכים שזה מטורף. ניוקאסל מנוהלת הרבה יותר טוב, הסגל שלה משמעותית יותר טוב (לא הפרש של קיץ או שניים, אולי במנג׳ר), יש שם יציבות בניגוד אליכם שעוד לא החלטתם מה אתם עושים. כנראה לא הפנמת כמה גרועים הייתם השנה, כדי לדעת באמת מה ההשלכות של זה צריך לחכות לסוף החלון לראות מה עשיתם. פלוס, אתה מציע לו תפקיד שהוא לא שיחק במקום להיות חלק מקבוצת צ׳מפיונס בעונה הקרובה ולשחק תחת אור הזרקורים (במקום לקבל שריקות בוז באולד טראפורד אחרי הפסד ביתי מביך) שגם אם נגיד וניוקאסל תפספס צ׳מפיונס בעונה הבאה - אז הוא יוכל לזכות איתם במפעל משני - וגם הם כבר לקחו תואר העונה שזה עוד מחסום שנשבר עבורם. בקיצור, זה לא אותו דבר וזאת בחירה קלה.
מי שמחפש כדורגל לא יעבור ליונייטד תחת מבנה הבעלות הנוכחית. מה יש פה בכלל לדון? מה גם שכל בר דעת מבין מה יקרה בעונה הבאה. ספוילר, לא שונה מהותית מהעונה הזו מבחינת התנהלות.
קודם כל אתה יותר ממוזמן לא להסכים איתי כל כך עד לגבול שחוסר ההסכמה גובל בטירוף. הייתי דואג מאוד מדעתי אם היית מסכים. הסגל שלה משמעותית טוב יותר? קצת חולק על זה אבל נזרום. וודאות? איזה וודאות? לפני שנה הם סיימו 7, בלי אירופה. ומיותר להתרכז רק בעבר. הם היו מרחק תוצאה פחות טובה במחזור האחרון מלסיים בלי צ׳מפיונס ואז ברונו ואיזק היו נשארים שם? אני בספק רב. בספק רב אם שניהם בכלל ישארו שם מעבר לעונה הקרובה גם אם יהיה יכנסו לצ׳מפיונס. עם כל הביקורת שבעולם יונייטד עדיין זוכה בתארים, גם ב-3 שנים האחרונות שהיא בדיחה מהלכת. לפעמים אפילו בגמר מול ניוקאסל. האם הלחץ ביונייטד מטורף ומספיקים שתים וחצי הופעות רעות כדי שאוהדים מהסוג של משה יהפכו את אמבוומו לענאן חלילי? בהחלט. בדיון הזה אני מאמין שיש פה אוהדים שישלחו אותו לביתר נס טוברוק גם עם מחצית רעה. חלק מהקריסה של הקבוצה הזאת זה המלטדאון שנוצר מאוהדים שנמצאים כמו על חבית נפץ. חלק מהם, אפילו פה בדיון מקווים שהמועדון יכשל עוד לפני שנערך כל שינוי. אבל זה חלק מההעסקה הזאת בלעבור למועדון גדול. בריאל מדריד, ברצלונה או סיטי אין לחץ? בארסנל אחרי 6 שנים עמוק לתהליך בלי אליפות לא יהיה לו לחץ בעונה הקרובה? מי שעשוי מקלקר מוזמן לשדרג את עצמו מברנטפורד לקבוצה מעט יותר חזקה אבל כזאת שתסיים 7 וימחאו כפיים. אני רוצה להאמין שאחרי הטרנזישן המטורף שאמבוומו עשה מטינאייג׳ר שנכנס לקבוצה בוגרת עם בנראחמה ואולי ווטקינס בצ׳מפיונשיפ ועוזר להם לעלות, דרך שנים שהוא מנסה לבסס את מעמדם בליגה כקבוצה מרכז טבלה הוא יחפש משהו מעבר לזה. גם בוא לא נשכח שניוקאסל של השנתיים האחרונות הייתה הקבוצה הכי מסונדלת בליגה מול הpsr והיא עדיין במצב לא מדהים. הצלחה ביונייטד, כמו הצלחה בליברפול, יובנטוס או ברצלונה קונה לך מעמד אחר. בקשר להתאמה- אתה לטעמי מפספס פה בענק באיכויות שיש לשחקן הזה. הוא בערך השחקן קו הכי פחות מקובע לעמדת הכנף בליגה. אין שחקן כנף/התקפה שזכה ליותר חופש במשחק של הקבוצה שלו מאמבוומו בליגה(ואני כולל פה את פאלמר, ברונו, סלאח). הכדורגל שלהם מאוד ישיר, כל הבלאגן שם נועד למצוא אותו מול שטח ופחות במשחק מסודר. הוא זכה לשחק חלוץ בתקופה שטוני היה מורחק, הוא זכה לבוא משמאל והוא זכה המון לשחק מתחת לחלוץ(גם עם טוני וגם עם ויסה). היתרונות הכי גדולים בו זה לבוא מגל שני ולהשתמש בפיזיות גם בתנועה בלי הכדור. אצל אמורים באידיאל של המשחק שלו יש תמיד 10 חופשי יותר(תסתכל אפילו על הצורה שאמאד שיחק במשחקים האחרונים כ10 לעומת גארנצ׳ו או מאונט ששיחקו בצד השני). ה10 החופשי זוכה להכנס לאיזורים שהכי נוח לו בהם תוך כדי המשחק. בשיא הרצינות זו התאמה של 10 מ10 לטעמי לסגנון המשחק ולתפקיד שמייעדים לו. נ.ב.- התחלת את הנאום בזה שהם מנוהלים יותר טוב וזה מגיע כמה ימים אחרי שמודיעים שפול מיטשל, מי שהיה אמור להיות אבי תוכנית הגיוס של הקבוצה, עוזב בסוף העונה במה שנראה כמאין פארסה למתקדמים, אחרי פחות משנה.