המטרה היא טופ 6? מביך. למה לא טופ 7? טופ 8? טופ 9? טופ 10? איך זה מסתדר עם זה שכל הקיץ וכל הדרך עד הפיטורים של טן האח סיפרת לנו אגדות שזה סגל לטופ 4 ומעלה שלא מגיע לשם רק בגלל טן האח? איפה הסיפורים על דה ליכט, מאזרוואי, אוגרטה ושאר שחקני הרכש שהגיעו בקיץ ושסיפרת עד כמה הם משדרגים אותנו? פתאום גם עם אמורים וקיץ נוסף של רכש המטרה צריכה להיות טופ 6? ענק.
אז מה המטרה? אליפות או מכתב פיטורים לעונה הבאה? תכתיב לי בבקשה מה המטרה הברורה של מר משה אוחיון מהקבוצה לעונה הבאה. סיימת 15 כרגע. אתה הולך להחליף בערך 12-14 שחקנים מהסגל ובערך חצי הרכב. טופ 6 זה ממש לא דבר מביך. וילה סיימה 6, קבוצת רבע גמר צ׳מפיונס לגטימית. סיטי בילתה במקום הזה חודשים העונה(שלא תגיד שאני מוריד את הסטנדרטיים לזנות). הליגה עמוקה. אתה לא היחיד שתשקיע 100 מליון נט ספנד בקיץ אבל אתה בטח הקבוצה שצריכה להיות הכי מחושבת בהשקעה שלה כי יש לה הכי הרבה שינויים אקוטיים לעשות. דה ליכט, אוגרטה, דורגו, יורו הייבן(איזה גניבה אהה...) אכן משדרגים אותנו. מאזראווי הוא שחקן סגל, אף פעם לא הוערך על ידי אף אחד בדיון הזה כיותר מזה(כן ביחס למה שנקנה הוא אחלה תופסת לסגל, גם היום אני אומר את זה. ברור שאני משאיר אותו להיות בלם מחליף במקום שואו, אוואנס, לינדלוף, על מה השאלה בכלל?). אני חושב לרגע על מה היה פה לפניהם ומקבל גירוד בכל הגוף. אבל הם לא לבד, צריך להמשיך בבנייה ולאפשר לעשות את זה בסבלנות ויעילות. אגב, לא כתבתי שהאפסייד של קוניה או אמבוומו(אם בכלל יגיע)זה להיות מקום 6. כתבתי שאלה כשרונות, ביחד עם עוד רכש, שיאפשרו לך להלחם על טופ 6 בעונה הבאה. אם תמשיך להתחזק ולהתקדם עם הסגנון של המאמן שלך אולי בעוד שנתיים תוכל להאבק על אליפות או טופ 3. רק בעולם של משה אלה כשרונות פחות טובים היום מגארנצ׳ו או מרכוס ראשפורד שבכלל לא רוצה לשחק עבורך ודאג להזכיר את זה בראיון אחד על אחד מצולם בסקיי. זו ליגה קשה ועמוקה מאוד, שווה להכיר בזה. כמובן שמצפה לנו איתך קיץ קשה ומתיש. כל רכש שלא יגיע יקבל ממך זלזול ואיך לעזאזל אנחנו מביאים אותו בזמן שליברפול מביאה את פלוריאן וירץ(כאילו קבוצה שמסיימת מקום 15 ואין לה 80 מליון לשים על שחקן רלוונטית לוירץ). תשתה כוס מים קרים. מציע לכולנו אגב לחכות ולראות באמת איך הקיץ הזה מתפתח ולא להגיע למסקנות אחרי רכש אחד ועוד קישור וחצי לשחקן.
וואלה משה אני מצטער, באמת. אבל מביך זה לא. מה זה כן? זה להסתכל למציאות בעיניים, ובעיקר להבין שכרגע השם מנצסטר יונייטד הוא לא כזה גדול. ברגע שנבין את מקומנו, אולי מפלס הלחץ קצת ירד, והקבוצה תוכל להתחיל אט אט להצמיח שורשים חדשים.
אחת הבעיות הכי גדולות בקבוצה הזאת ב-13 שנים האחרונות זה העמידה עם היד על הסטופר של האוהדים כלפי כל מאמן והכתבת מטרות שלעיתים פשוט לא מציאותיות. מישהו אמר לקלופ שבעונה הראשונה המלאה שלו הוא צריך לעשות טופ 4 או להתחפף? לארטטה? והליגה היום הרבה יותר עמוקה וקשה. לא רק אתה משלם משכורות גבוהות ולא רק אתה מוציא 100 מליון נט בקיץ.
מה זה מה קשור לחץ? המועדון הזה הוא סיר לחץ אחד ענק. הציפיות (הלא ריאליות יש לומר) המוגזמות יוצרות את הלחץ הזה. אתה גם חושב שאנחנו צריכים לכוון לטופ 4? טופ 3? אליפות? המועדון הזה צריך להיבנות מחדש, ויש כרגע צוות חדש שמנסה לבנות משהו, לשנות דברים. זה שיש כרגע הרבה דברים עקומים ורקובים במועדון, וואלה, ידוע לכולנו. בחיי, כל הודעה שלך נשמעת כמו טקסט מוכן מראש.
לא, המועדון הזה חסר כל מושג ואינאוס חסרי יכולת כלכלית וניהולית להוליך אותו חזרה לפסגה. הם רק הורידו עוד יותר סטנדרט והריעו יותר את התרבות הניהולית. הם מפרקים ולא בעלים. אין שום קשר לאי עמידה בלחץ. בשביל לבנות משהו, צריך להיות כשיר לנהל מועדון כדורגל. גם ב - 2022 היה צוות חדש וגם ב - 2019 וגם ב - 2016 וגם ב - 2014 וגם ב - 2013. נו אז מה? הציפיה היחידה שלי שזה יתרסק כלכלית ולא תהיה ברירה אלא למכור לצד שלישי. ההודעה נשמעת כטקסט מוכן מראש, כי מה לעשות המועדון מתעקש להסתובב באותו מעגל, רק כבר עם פחות אמצעים כלכליים.
כן, הוא מעוניין בפלאקנן. הם לא יקחו את המשכורת של אוננה ואני בספק אם הם ישקיעו 50 מליון פאונד על ווינגר. נאפולי צריכה להיות התקווה.
100 מיליון פאונד זו עסקה טובה. Manchester United's Bruno Fernandes considering move to Al-Hilal - BBC Sport מדובר בכלומניק קלאסי ולא תהיה לו ליגה אירופית בעונה הבאה לגנוב דעת.