מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

אני מחפש כרגע את הבחירה הנכונה מבחינת-
    1. ניהול חדרי הלבשה בזמן אמת במאבקים מול הטופ של אירופה.
    2. הגעה רלוונטית להשגים בטווח הלא רחוק.
    3. רמיזה לרלוונטיות עכשווית, כלומר האם כל הרזומה הזה עדיין רלוונטי.
    כמובן שכמו שאתה נופל עם שחקן אחרי עונת שיא אתה גם עלול ליפול עם מאמן אבל מצטער, במקרה של מוריניו זה זעק להזהר ולא לקחת.
    במקרה של צ'ולו לדעתי זה הרבה פחות זועק.
    הבן אדם עדיין רלוונטי כמו ריאל מדריד בליגה ועדיין ממשיך להריץ את הקבוצה שלו בצמרת הגבוהה גם במרץ ומבלי להפיל אף חדר הלבשה(ההיפך).
    הכדורגל שלו עדיין מוכח ככזה שמדכא את הקבוצות ממול ולא את הכוכבים שלו(ולא צריך לפרט פה רשימה של שחקנים שעשו לו מרד בשתי קבוצות שונות וכאלה שנראים כפוטנציאל לעשות את זה בקבוצה הנוכחית, כי הם מ-ס-ו-ר-ס-י-ם).

פוצ'טינו בהחלט דמות חיובית ומעומד רציני מאוד מבחינתי...
    אבל אתה מציג אותו כאילו אין ספקות תחתיו-
    1. ההילייטס של הקריירה שלו באיזור אפריל בינתיים זה להפסיד ללסטר במאבק אליפות ולסיים אחרי ארסנל במחזור האחרון.
    הקבוצות שלו מתקדמות, אבל כמה חדרי הלבשה הוא קיבל עם שחקנים שהם אגו מניאק רציני?
    עם כמה כאלה שהם מקרה לשרינקים הוא עבר?
    איך זה יהיה לחיות בלי החיבוק של פאפא לוי הגדול בדורו, שביום שאיזה פישר כמו דני רוז מספר בתקשורת שהוא צריך לעבור לסיטי לוי מבהיר שהוא יעבור בסכום מאוד מסויים ועד אז הוא יזדיין בשקט ביציע?

אתה בקלות יכול ליפול על טיפוס שהוא נייס גאיי מדי למועדון ברמה הזאת ושהלחץ מציפיות, מדרישות, מחוסר נסיון במעמדים גדולים יקרע אותו.
    לא שלא שווה לקחת את הסיכון הזה כשהמאמן שלך מוציא ממך איכות אופיינית להפועל ג'לג'וליה בחלק מהמשחקים.
    אבל בוודאי שבבורסת השמות, אתה צריך לקחת הכל בחשבון ואם נקלחים עוד שמות רציניים בחשבון.

2. alexshw Member

אני פשוט לא נהנה לראות את אתלטיקו של סימאונה ברוב המשחקים. ברור לי שהוא אדיר לשאיפות המועדון הזה ולמה שהשיג לפני זה והאוהדים חולים על התחת שלו וברור לי שהוא אהוד מאוד על שחקניו ונראים כמו יחידה לוחמת. אבל הכדורגל הזה משעמם אותי ולא רוצה את זה ביונייטד.

לגבי תארים של פוצ'טינו הוא לא זכה בתארים הגדולים - ליגה וליגת האלופות כי קבוצתו לא מספיק טובה. אם אתה בא אליו בטענות שלא לקח את הגביע האנגלי או גביע הליגה. בסדר. ואן חאל ומרטינס כן זכו. ונגר בכלל מלך שם. לא הייתי שופט עבודת מאמן לפי המפעל הזה.
    הפאק העיקרי שלו היה באירופה ואת זה הוא מתקן העונה. טוטנהאם המרעננת הגדולה של צ'מפיונס בינתיים. ושוב אני אספר לך סוד שגם העונה הוא לא יקח לא אליפות ולא צ'מפיונס.
    הוא עשה עבודה מעולה גם בסותון - תוצאות וכדורגל. זה ממש לא לוי. עבודתו שיטתית בכל הדרגים בהם היה והוא מתקדם בהדרגתיות.
    במשחק הראשון שלו באנגליה הוא בא ל - OT ועשה בית ספר לפרגי. יונייטד ניצחה 2:1 רק בגלל פער איכותי אדיר. סותון היו עולה חדשה כן.
    לא מדבר על עשרות שחקנים שהוא קידם.

לגבי עבודה עם כוכבים, לא הייתה לפוצ'טינו הזדמנות כזו וברור שזה סיכון, אם כי מאמן שמטמיע כדורגל נורמלי אין בעיה ששחקנים לא יכבדו. מגיע לו צ'אנס בקבוצה מהטופ.

אם מחפשים מאמנים מציאותיים שכן יש להם ניסיון במועדוני טופ, אז יש מאמנים חלשים שסתם רכבו על סגלים אגדיים סטייל לואיס אנריקה. יש את אנצ'לוטי שלא קשור לכלום כבר ועבר זמנו. מי עוד? בלאן האפור?

אלגרי אולי אפשרי. הרשימה לא באמת ארוכה בנושא הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/17
  3. Andrei Kanchelskis Member

דייגו סימאונה בעדיפות ראשונה או פוצ׳טינו בעדיפות שנייה. אף מאמן אחר שאינו אחד מהם לא עונה על ההגדרה של מאמן שיכול להחזיר את מנצ׳סטר יונייטד לפסגת הפרמיירליג ולטופ האירופי. תומאס טוכל או אמרי אלו מאמנים טובים וראויים אבל מינוי שלהם נראה לי כסיכון גדול מאוד ובכל זאת אם צריך להעדיף אחד מהם או את מוריניו אז ברור שהם לוקחים את מוריניו בהליכה.

אם יש מאמן צעיר ומרענן מאוד שנראה ככזה שסולל דרכו לצמרת המאמנים האירופית אז זהו סימונה אינזאגי שרושם עד כה הצלחה אדירה בלאציו, אבל הוא עדיין לא משופשף ובשל מספיק כדי להגיע אלינו כבר בסיום העונה הקרובה.

4. Raulito Madridista

אמנם מוריניו היה הגנתי באינטר ובצ'לסי ובריאל מדריד ממש לא, כלומר ייתכן שבהתאם לתקציב וסגל שחקנים נראה סגנון שונה - אבל לא מקצה לקצה. צ'ולו לא שונה בהרבה ממוריניו בסגנון המשחק. אתלטיקו לא מלהיבה גם נגד יריבות בינוניות מאוד בספרד להוציא את עונת האליפות אולי שהגולים נכנסו די בקלות. מה שכן, כמובן שהוא רעב, הקבוצה תהיה בטירוף, הוא יודע לבנות קבוצה והוא מיצה את עצמו באתלטיקו. אבל גם צ'ולו אוהב להיות אנדרדוג. פוצ'טינו נראה לי סופר מעניין אבל הוא מדבר על המשך השושלת בטוטנהאם. מה עם ז'ארדים ממונאקו למשל? סגנון מצוין, השבחת צעירים ועוד.

5. alexshw Member

יפה זה בדיוק מה שלא מתאים ליונייטד. את ז'רדים אני אוהב ומחשיב אותו כמועמד ראוי.

6. cheddar Member

alexshw אוהב/ת את זה.
  7. Andrei Kanchelskis Member

מה שהכי עצוב בדיון פה הוא ששוב פעם כבר בחודש נובמבר אנחנו מדברים על מאמן לעונה הבאה וכבר למעשה מסכמים את העונה הנוכחית ואני בדעה שאם מוריניו לא יתפטר מיוזמתו נאלץ לסבול אותו גם בעונה הבאה ושוב בנובמבר לנהל את אותו דיון עצוב....

8. orelh94 Member

אגב קראתי בפייסבוק שבעקבות פרשת המס שהייתה לו בספרד הוא דרש שדרוג לחוזה מ15 מיל' ל18, יש דברים בגו?

9. nwish Member

ייתכן, הוצאנו כ"כ הרבה כסף בטמטום בשנים האחרונות, שיש מצב שזה לא בטעות ואנחנו פשוט ממש אוהבים את זה.

עריכה:
    מה שכן, אם זה נכון הוא כבר עובר כל גבול. את שלי הוא עבר עם התגובות על פסז', אבל לבקש עוד כסף על מה שאנחנו רואים עכשיו? זה כ"כ צורם לי שהייתי מעדיף למנות את קיי-700 במקומו.

10. alexshw Member

11. k_700 Member

זה היום התאריך שהוא חתם אצלינו, לא?

12. alexshw Member

אתמול

13. Gass12 Member

14. Ohad_Glr Member

הדיבור על צ'ולו תמיד היה שהוא יעזוב את אתלטיקו רק בשביל אינטר/נבחרת ארגנטינה. אם הוא בכל זאת יגיע אז יכול להיות שישכנע גם את גריזמן לבוא איתו (מה שיעלה ליונייטד לא מעט).

חוץ ממנו אלגרי ופטוצ'ינו הם גם אופציות מצויינות. הבעיה היא שבכלל לא בטוח שמישהו מהשלושה האלה בכלל מתכוון לעזוב את הקבוצה שלו.

עוד אופציה טובה בעייני היא מרסליניו של ולנסיה- מאמן מצויין שמשום מה אנדרייטד. כבר כמה שנים שאני רוצה לראות אותו בקבוצה גדולה באמת.

15. Raulito Madridista

לא אשתמש כאן בדוגמת דיוויד מויס כי ברור שזה לא מייצג אבל הייתי רוצה לראות את מרסליניו עוד קצת בולנסיה ואנחנו סה"כ במחזור 11 כלומר למרות שהכל נראה טוב זה עוד מוקדם להכתיר עונה כמוצלחת. רוצה לומר שהקפיצה מאנדרוג למנצ'סטר יונייטד היא עצומה ובניגוד לואלוורדה למשל - אין לו את מסי והמועדון עם כיס פתוח אך מצב לא פשוט. אין ספק שהוא מאמן טוב. אלגרי אולי ירגיש שמיצה עצמו ביובה.

אגב מדווחים שמאטה בדרך החוצה. הייתי מוכר את שואו הרבה לפניו כי הוא רכש כושל. מאטה כשהוא כשיר חייב לשחק יותר. גם אסתטיקה וגם מספרים.

מצב נושא:
הנושא נעול.