מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סולשאאאר Member

העונה שלנו לא מתחילה במשחק נגד ליברפול. יש משמעות עצומה לכמות הנקודות שאיתן נגיע למשחק הזה, ולאיך שאנחנו נראים משבוע לשבוע.
    אם היית כותב "ואחרי פגרת הנבחרות מצפה לנו מבחן אמיתי ראשון לעונה זו"- הייתי מסכים איתך. ובמבחן הזה, השמיים לא יפלו אם ניכשל בו, מאכזב ככל שזה יהיה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

השמיים לא יפלו גם אם תפסיד את המשחק הבא על הטופ 4 אחרי ליברפול.

אבל אתה גם לא תקח אליפות אם לא
    תנצח את המשחקים האלה השנה(בטח לא עם סיטי וצ׳לסי חזקות).

ובואו לא נתבלבל, אף אחד לא צריך להתרשם ממנצ׳סטר יונייטד שהוציאה 400 מליון פאונד בשנתיים ונכנסה לטופ 4.

כולנו הסכמנו שיש מטרה אחת לעונה הזאת- מאבק מרשים על האליפות(עם דגש על המרשים, לא רק להיות שם בסוף העונה כמו ארסנל לפני שנתיים רק כי אין תחרות בכלל).

נכון ש3 נקודות מול סטוק העלובה שוות ל3 נקודות באנפילד.

אבל אתה לא ווסט ברומיץ׳, כדי להתמודד זה לא יספיק להתלהב מזה שאנחנו אוספים נקודות רק נגד הקטנות ולכן כל מבחן כזה במשחק גדול הוא דווקא משהו ששווה לחכות לו, בטח כשאפילו לאופטימיים מקירבנו יש כבר סימני שאלה לטיב החוזק שלנו באמת לאור ריבוי משחקים לא מרשימים מול יריבות בליגה.

***כבודם של הנצחונות באלופות מונח במקומם.
    אני לא אזלזל בנצחונות קלים ומרשימים על יריבות סוג ז׳ מהסוג שגירדנו בקושי בשנה שעבה אבלללללללל,
    אני לא משלה את עצמי. מראש לא ציפיתי שנתקע בבית הזה, אפילו אני חשבתי שנעבור פה בקלות ושכמובן זה לא מעיד בכלל על החוזק האמיתי שלנו.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

יכול להיות שסמולינג שוב פצע את ג'ונס במשחק הליגה האחרון?

4. Andrei Kanchelskis Member

המבחנים הגדולים באמת שלנו יהיו לדעתי מול צ'לסי סיטי וטוטנהאם, ליברפול וגם ארסנל הן לדעתי בקטגוריה אחת פחות מהם.

כרגע הגישה צריכה להיות שצריך לאגור כמה שיותר נקודות כדי לסיים לפחות בטופ 4.

5. Gass12 Member

אל תטרח חבל על האנרגיות זו מין גישה פולנית לבכות על כמעט הכל.
    הבט מוריניו אינו כליל השלמות ואני לפעמים מתעב את הגישה שלו להתבנקר תוך כדי שבירת שיאי הפחדנות. זו גישה שאני בוחר להיעלב ממנה בשם
    היונייטד. אלא מה? אני נעלב בשם היונייטד שאני זוכר אוהב ומכיר בשמה של מי שהיינו ועדיין לא שם בחזרה. ע"מ שנחזור לשם כנראה שצריך לחרוק שיניים ולהשלים עם חלקים מסוימים שאיני אוהב. אתמול נראינו פנטסטי והכל הלך טוב. בין אם המדוכדכים כרונית יאמרו שזה בגלל איכותה הירודה של היריבה .בין אם יאשימו את אשתו של המחבל האהוב מהר אדר. אני אומר לפרגן כשצריך לפרגן ולחרוק שיניים כשלא הולך. אבל אם סיננת על הדרך קללה פה ושם ניתן להתייחס בסלחנות . הרי מהות חיי האוהדים היא להמליך כשהולך וללכלך כשלא.

סולשאאאר אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם ביקורת, וברור לי שיש לנו עוד מקום לשיפור. עדין מרחף ענן כבד מעל עמדת המגן השמאלי, עדין יש סימני שאלה בקשר למרכז ההגנה שלנו שכן לינדלוף שהיה אמור לפתוח ליד באיי עדין לא התאקלם וכרגע אנחנו חוזרים לסמולינג ובעיקר ג'ונס שהראו חוסר יציבות בעבר גם ביכולת וגם מבחינת כשירות, גם מבחינת עומק הסגל ואיכות הספסל, בלינד, דרמיאן, פלאיני, יאנג, לינגארד, רוחו ואפילו מאטה הם לא שחקנים שאני ישן איתם בשקט בלילה, בטח בעונה כל כך עמוסה שעומדת לפנינו.
    אבל מצד שני, אני יודע לקחת דברים בפרופורציות הנכונות, קשה מאוד לעבור מקבוצה שמגיעה לליגת האלופות רק בזכות זכיה בגביע אופ"א ובכלל לא נמצאת במלחמה על הטופ 4, לא לדבר על מאבק על האליפות, לקבוצה שזוכה באליפות אנגליה ומתמודדת עד הסוף על ליגת האלופות.
    קשה לעבור מהרכב שכלל בחלקים רבים של העונה שעברה את בלינד, רוחו, פלאיני ולינגארד, לסגל שכל שחקן ספסל שווה ביכולתו לשחקן הרכב.
    קשה לעבור מכדורגל לא טוב לא מבחינת תוצאות ומבחינת איכות, לכדורגל של טוטאל פוטבול.
    ההתקדמות צריכה להיות הדרגתית, וזה משהו שאני בהחלט מזהה השנה. ההרכב הראשון חזק יותר, הכדורגל טוב יותר, התוצאות טובות יותר, ולמרות שיש עוד לאן להשתפר (לא בטוח שכבר השנה נחזור להיות יונייטד שכולנו חולמים עליה בלילות וכולנו גדלנו עליה) אני לא יכול לסבול את העובדה שיש כאלה שמחפשים את הרע בכל דבר אפשרי.
    אנחנו מפרקים קבוצה רוסית בחוץ, כשרק יום לפני קבוצה רוסית פחות טובה סחטה מליברפול תיקו, כשעד ה3-0 השוער שלנו בכלל לא נוגע בכדור, ואנשים כאן כותבים שבלי דה חאה היה משחק צמוד, כאילו אין קשר בין העובדה שעלינו ל3-0 תוך פחות מחצי שעה לעובדה שהרוסים הגיעו לכמה מצבים לאחר מכן כשהמשחק כבר היה גמור, וגם אז השוער הרוסי לקח לפחות שלושה שערים בטוחים.

גלץ אוהב/ת את זה.
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תראה את התקציר שוב, הייתה לדה חאה הצלה מצוינת ממצב טוב שלהם כשהתוצאה הייתה 1-0. גם מול היריבה הבאמת עלובה הזאת עדיין ההגנה שלנו עשתה לא מעט חורים.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז דה חאה לקח הצלה ב1-0 (לא זוכר האמת, זוכר הצלה ב3-0), מהתקפה בודדת שלהם בדקות שלחצנו ולא נתנו להם לנשום והשער השני היה באוויר בכל רגע. פערי הכוחות היו כל כך גדולים, המערך שלנו והסגנון הטקטי שלנו היו כל כך נכונים אתמול, שזה לא היה כוחות בשום שלב, גם אם הם היו גונבים שער.
    אחרי משחק כמו אתמול מגיע למוריניו ולקבוצה רק מחמאות, זה היה משחק שיכול היה להיגמר גם בתוצאה של 7-2 אם היינו צריכים את השערים.
    זה לא שאני יוצא מגדרי בגלל הניצחון, כי בכל זאת מדובר ביריבה יותר חלשה מפאלאס שנפגוש במחזור הקרוב אחרי פתיחת עונה נוראית, אבל מצד שני אפשר לדעת גם לפרגן ולהיות חיובים בלי לחפש את הביקורת בכוח ולהתחיל להגיד שבלי דה חאה המשחק היה צמוד כי זה לא נכון, הפערים היו עצומים.

9. DRORIKO Member

יונייטד בפתיחת עונה טובה מאד, אם זאת צריך לקחת זאת בערבון מוגבל ולזכור שהיא שיחקה עד עכשיו נגד יריבות בינוניות ומטה. יהיה מעניין לראות אותה נגד הגדולות,גם של אנגליה וגם של אירופה

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/17
  10. Gass12 Member

כל דבר בעיתו. נחכה בסבלנות כשנתמודד עם הגדולות ואז ובהתאם לתוצאות נדבר. למה שאחשוב בחג הסוכות על המצות שיאפו בפסח?

11. Ryan Giggs11 Member

ובלי קשר צריך לזכור ששנה שעברה התוצאות וההופעות היו מחורבנות גם נגד יריבות בינוניות ומטה, בליגה ובאירופה(בעניין ההופעות-לא התוצאות).
    אני כעיקרון בחיים חושב תמיד שהאמת נמצאת איפשהו באמצע, לא חושב שאנחנו נראים מדהים ועשינו שינוי של 180 מעלות מהעונה הקודמת ואני בטח לא חושב שאנחנו בלוף שרק מחכה להתפוצץ.
    יש התקדמות, עבודה נעשית, גם אם יש לי השגות על חלק מהדברים שנעשים אני אופטימי לקראת המשך העונה הזאת גם בהקשר של התמודדות מול הקבוצות הגדולות(לפחות בליגה- באירופה אני חושב שיש לנו עוד הרבה עבודה לעשות).

12. DRORIKO Member

אין ספק בכלל ואני מפרגן לכם על זה, יונייטד מאד מפתיעה אותי. ועדיין כדי לראות כמה יונייטד באמת עצמתית אני מחכה למבחנים האמיתיים.

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

חסרים שני בלמים בעמדת המגנים וזאת קבוצת החלומות של ז׳וזה. אני מהמר על אליפות שלהם העונה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. alexshw Member

אחרי שרוחו יחזור יחסר לו רק אחד.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק תקציר של המשחק, אבל קצת מצחיק אותי שאנשים מתייחסים להצלות של דה חאה כמו איזה אקס פקטור. הוא חלק מההגנה. יש סיבה שהחתמנו אותו, יש סיבה שהוא משחק אצלנו וזה שהוא שוער מעולה שכאשר ההגנה לא מצליחה למנוע מצב או בעיטה טובה - ואין הגנה הרמטית לגמרי - אז הוא שם כדי להציל את המצב. אם זה פעם במצב של 0-1 ופעם במצב של 0-3.

זה לא שצריך לראות בכל מצב מסוכן נגדנו כגול שרק במקרה לא הובקע. הוא לא הובקע בגלל שכמו שהרבה גולים לא מובקעים בגלל באיי, נגיד, אז יש גם גולים שלא מובקעים בגלל דה חאה.

מצב נושא:
הנושא נעול.