מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

תאמינו או לא מחר זו תהיה הופעת הבכורה של לוקאקו בליגת האלופות. בעבר שיחק במוקדמות המפעל עם אנדרלכט.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. סולשאאאר Member

השנים האחרונות שרטו אותי - וכל אוהד יונייטד אחר שאני מכיר באופן אישי, אגב - כל כך חזק שאני לא באמת מסוגל להאמין למשפט הזה יותר. אין כזה דבר משחק שאנחנו אמורים לעבור בלי התקפי לב. לא סומך על השחקנים האלה בשיט, וכרגע גם עוד לא על המאמן. לא מעניין אותי כמה שילמו עליהם וכמה מיליונים הם מרוויחים בכל שבוע. כל השחקנים שלנו מלבד דה חאה הוכיחו בשנים האחרונות שהם לפעמים יכולים להיראות כאילו הם דוורים ודייגים מסן מרינו.

בהצלחה לכל מי שחושב שאנחנו בסבירות גבוהה נסיים את הסיפור בארבעה-חמישה משחקים.

@k_700 זה נכון כמובן שבאיי וג'ונס לא בדיוק היו מגיעים למשחק הזה בכושר שיא אחרי הבושות שעשו בסטוק,

ובכל זאת, אותי יותר מפחידה העובדה שלינדלוף וסמולינג עד עכשיו רק התאמנו (נכון, ללינדלוף יש גם את ההופעה בסופרקאפ מול מדריד). באמת שאני לא יודע מה עדיף- שחקנים שכבר נכנסו לכושר וקצב של משחק מלא אבל לא באים בפורמה טובה, או כאלה שלא שיחקו בכלל.

נראה לי שאני מעדיף את האופציה הראשונה... ואם להוסיף לזה את העובדה שמבחינתי סמולינג עוד יותר טיפש ומועד לפורענות מג'ונס, ואת לינדלוף אני כלל לא מכיר... טוב, מה הפלא שאני לא שקט

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/17
    Michael Carrick אוהב/ת את זה.
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, אבל סמולינג ולינדלוף צריכים לשחק מתישהו. לכאורה זה משחק סביר להכניס אותם לעניינים.

אני מקווה שיהיה קצת כיף בשלב הבתים. בשנים האחרונות - ואני מדבר כאן על שנות פרגי - שלב הבתים נהיה סוג של מעמסה שמתייחסים אליה בבוז מהמשחק הראשון.

Sir Alex Ferguson ו-סולשאאאר אוהבים את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ברור שנכון להיום ג'ונס ובאיי הם הבלמים הפותחים שלנו, אבל אתה בתחילתה של עונה ארוכה מאוד, עם הרבה מאוד משחקים ועומס, ובהמשך לצערי יהיו גם פציעות, ולכן אתה צריך כבר עכשיו לחלק כוחות ולעשות רוטציה מסוימת בהרכב.
    אסור לזלזל בבית שקיבלנו, אבל אם צריך לבחור בין הופעת בכורה בבית מול קבוצה משוויץ לבין הופעת בכורה בבית מול אברטון או בחוץ מול סאות'המפטון, אין לי ספק שעדיף לתת לשחקן כמ לינדלוף את הבכורה מול השווייצרים.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה לא שיש פה עניין של בחירה, באיי וג'ונס מורחקים.

אמיר ע אוהב/ת את זה.
  6. Coutinho10 Member

רואה את התקשורת מתחילת העונה מייצרת ציפיות עצומות ליונייטד, והפכו לציפיות לא הגיוניות שנוצרו בין היתר בגלל הפתיחה הטובה בליגה.
    נטו כי אתם לא מספיק טובים לדעתי, לא חושב שתיקחו אליפות ושתתנו קמפיין חזק בצ'מפיונס וכמובן לא תעמדו בציפיות האלה.

7. k_700 Member

ההייפ התחיל הרבה לפני פתיחת העונה.

אנחנו פייבוריטים אחרי סיטי לזכייה בליגה קודם בגלל הסגל, ההשקעה, כמות הוורלד קלאסים בפוטנציה וכמובן מוריניו שעם כל נסיונות ההתבכיינות הוא עדיין מהמנגרים האהובים ביותר על העיתונת האנגלית.

הפתיחה החזקה כבר הראתה סימני האטה במיזור האחרון במשחק שהסתיים תיקו ויכול היה מללכת לכאן ולכאן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

התקשורת האנגלית כבר כמה שנים חולה במנצ'סטרומאניה, מנפחת באופן לא פרופורציונלית אותנו ובמידה מעט פחותה את סיטי, ומזלזלת באופן מחפיר בצ'לסי, ליברפול, טוטנהאם וארסנל (עם כל הצחוקים הם מסיימים מעלינו בארבע העונות האחרונות). כמובן שבעונות האחרונות בסוף זה מתפוצץ להם בפרצוף.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

https://pbs.twimg.com/media/DJinGcJXcAAr5yT.Xxx

10. k_700 Member

היה פעם אחד כזה בשם לוק שואו שקיבל מלא מחמאות מהבוס ואפילו שמועות על חידוש חוזה, לא?

ברור שחזרנו לימי אשלי יאנג העליזים מהרגע שהוא כשיר(והמצחיק הוא ששניהם שותפו באותו משחק מילואים, שניהם כשירים).

חוץ מזה, מהקישור ומעלה זה בדיוק מב שהיה צריך לפתוח מול סטוק.

11. alexshw Member

לא להביא מגן שמאלי בשביל לשחק עם דרמיאן ויאנג משולל כל הגיון. טוב אבל זה מוריניו.

12. k_700 Member

יאנג שחקן שמוריניו מאוד אוהב.
    הוא יהיה גיבוי ראשון לימין(בטח אחרי שפוסו יצא להשאלה) ובמידת הצורך אפילו יכול להסתנן להרכב לתקופות מצד שמאל.
    מספיק ששני משחקים התרגיל היחיד שלו עם הטעיה צלילה/הגבהה יצליח וזה יקרה.

אנשים פה חיו בפנטזיות שזה לוק שואו all the way up העונה הזאת.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

השנה 2017 והבקענו מהגבהה של יאנג לפלייני. לא יודע אם לצחוק או לבכות.

14. alexshw Member

נראה שהמשחק הבא של פוגבה יהיה באנפילד

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

15. alexshw Member

לא חשבתם שראשפורד לא יכבוש גם בבכורה שלו באלופות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.