מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. avdz7 Member

לנו לא, למוריניו כן.

סולשאאאר אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

3. סולשאאאר Member

אני מבין את הרצון של ההנהלה לשדר יציבות במערכת, וכן את ההתלהבות שלהם מפתיחת העונה שלנו,
    אבל הייתי מחכה עם זה עד לשלבים המאוחרים יותר של העונה כדי לראות האם מוריניו אכן הצליח להפיח בקבוצה הזאת רוח חדשה, ואם חזר לו המוג'ו.

גם אם נהיה עם מאזן מושלם בליגה בנובמבר, זה עוד לא יעיד על שום דבר ממשי. בפברואר-מרץ-אפריל כבר תהיה לנו תמונת מצב טובה יותר.

חובת ההוכחה עדיין עליו ועל השחקנים שלו.

אני רואה שהחבר'ה ברד-קאפה ממהרים להכתיר אותו כמנג'ר הטוב בעולם.... וחשבתי שאני זה שמסונוור מפתיחת העונה שלנו.

avdz7 אוהב/ת את זה.
  4. one united Member

חכה ל 14.10 ואז תבין ששום דבר לא באמת קרה.

Rashford אוהב/ת את זה.
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

7. alexshw Member

לא זוכר מאמן שהיה מרוצה מיחס הנהלה שפיטרה אותה.
    לא צריך היה אינטואיציה נשית כדי להבין כבר בינואר 2016 שהוא ילך הביתה לכל המאוחר בתום העונה.

8. k_700 Member

צודק בכל מה שהוא אומר שם.

הראש שלו לא היה סתם על הגריל מדצמבר, כבר בינואר נקבע לו המחליף(כשאנשים עוד חשבו שאולי פסז׳ ״תחטוף״ לנו את מוריניו...כשברור שזה ספין מתוזמן).

אבל הוא הביא את עצמו לגרדום.
    וככה זה במקום שנותן לך כלים,כסף, חשיפה ומסוקר תקשורתית בצורה לא נורמלית.

זו אולי נורת אזהרה גם למנג׳ר הנוכחי אם הוא במקרה יחשוב שאחרי אליפות אוגוסט חוזה חדש ימנע ממנו את הסיוט המתמשך שעבר קודמו.

9. alexshw Member

לוקאקו עם שערו ה - 150 בקריירת מועדונים והוא בן 24 בלבד.

10. סולשאאאר Member

טוב, אפילו שהיה מנשחק מדכא לאללה, זה לא סוף העולם.

מהשנייה הראשונה של המשחק היה ברור שהפגרה חיסלה לנו את המומנטום, ובלי המומנטום המגבלות שלנו- שהיו ועדיין ידועות לכולנו גם כאשר ניצחנו 3 משחקים רצוף- מורגשות הרבה יותר.

נצטרך לחכות בסבלנות ולראות- האם היכולת המזעזעת של באיי וג'ונס היום הייתה אנומליה, או אולי דווקא דבר שנראה לעיתים קרובות?
    האם השילוב של הררה ומאטיץ', שבעקבותיו פוגבה משחק קדימה יותר, ימשיך להיראות כל כך בעייתי, או שמא ישתפר בהמשך ככל שהם ישחקו יותר ביחד?

ונצטרך לחכות לראות האם נצליח להביא מגן ימני ו/או שמאלי נורמאלי בינואר, כי מה שיש עכשיו לחלוטין לא מספיק טוב,
    ואם מישהו במועדון הזה מכוון ליותר מטופ 4 ושמינית גמר בצ'מפיונס, אז כדאי שיפתחו את הארנק ויעשו עבודת סקאוטינג יסודית. אנילא צופה במספיק כדורגל בינ"ל כדי להיות מסוגל להציע שמות בעצמי.

מוריניו ככל הנראה מוצא בוולנסיה, דרמיאן ובלינד תכונות שאני לחלוטין לא רואה... ואולי הוא לא חושב שהעמדות האלה עד כדי כך קריטיות...
    אין לי מושג.

11. Gass12 Member

אני יכול להסכים איתך בנקל לגבי דרמיאן ובלינד.לגבי ולנסיה אנחנו בשתי דעות מנוגדות לחלוטין . לטעמי אחד המגינים הימנים הטובים שיש
    שגם היה טוב היום.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. סולשאאאר Member

מה אתה מוצא בו, מעבר להיותו חזק ואתלטי?

הוא לא ניחן בחוש מיקום מוצלח במיוחד (אבל אני לא שופט אותו לחומרה במובן הזה כי הוא ווינגר שהוסט למגן), הוא כבר לא מצליח לעבור שחקנים כמו פעם, הוא כבר לא מגביהה באופן מדויק, הוא כבר לא מנסה לבעוט מרחוק (הניסיון שלו היום, שהיה מאוד מעודד מבחינתי, היה בגדר יוצא דופן)...

עכשיו,
    תוכל לטעון שתפקידו של מגן הוא קודם כל להגן, והתרומה ההתקפית שלו היא בגדר בונוס, אבל אם זו השקפתך אז נסכים שלא להסכים...

ומכיוון שמבחינתי לשחק עם סמולינג או ג'ונס בצד ימין, או עם אשלי יאנג או מרכוס רוחו בצד שמאל לא בא בחשבון,

אז יש לנו בסגל כרגע מגן ימני אחד בדמות ולנסיה שאיננו מספיק טוב,
    מגן שמאלי בדמות בלינד שאיננו מספיק טוב,

וגיבוי לשתי העמדות האלה בדמות דרמיאן שאני מרגיש שאני עושה עמו חסד כשאני בוחר להשתמש באותו המשפט- לא מספיק טוב.

אנחנו קצרים מאוד מאוד גם בכמות וגם באיכות. מבאס.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/17
  13. alexshw Member

סוס עבודה מצוין. מוגבל כבר בהתקפה ועדיין אפשר לחיות איתו אבל לא עם זה שלא קיים מגן שמאלי ראוי. מתפתח לבעיה רצינית.

מספיק שמוריניו איבד 2 נקודות במשחק שזה לא סוף העולם לאבד והוא כבר לא לוחץ יד למאמן יריב ומתחילה שוב אותה התנהגות שבסוף משפיעה ישירות על עבודתו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Gass12 אוהב/ת את זה.
  14. k_700 Member

הוא הרבה יותר מסוס עבודה כמגן.

איך שסולשאייר תיאר אותו פה אפשר לחשוב שמדובר באיזה קונצ'סקי או פיטרס ולא באחד מהמגנים הכי מאיימים התקפית בליגה כבר שנתיים(ועדיין).
    בזכות מהירות, בזכות החוזק, הפריצה, הנסיון ובעיקר העובדה שהיה ווינגר כמעט כל הקריירה.
    הוא לא מהיר כמו בעבר אבללללל הוא עדיין מהיר מ80 אחוז מהמגנים הימנים בליגה.

הוא לא מרים טוב? אפשר לחשוב כמה מגנים ימניים יש היום שמסוגלים להוציא כדור ראשון נקי מהקו.
    המיקום שלו בדרך כלל(ואולי זה מצער) הוא הטוב מבין קו ההגנה שלנו לפחות לפי העונה האחרונה ופתיחת העונה הזאת.

במשחק הזה כל קו ההגנה נראה לא מתואם ולא טוב במיקום.
    להטפל פה לשחקן יחיד זה לפספס את התמונה המלאה. הקבוצה לא הגנה היום חכם, נתפסה לא מעט פעמים עוד בחצי הראשון כששחקן התקפה של סטוק עם כדור מעבר לקו ההגנה והשערים מספרים בעצם הכל.

אני לא הופך אותו עכשיו לאיזה קארבאחל או מגן לרמות הכי גבוהות באירופה אבל הוא לא הבעיה שלנו כרגע לרמת הליגה.

בשמאל, מוריניו לא החלטי לגבי האופציות שיש לו.
    אני התערבתי פה עם כולם שזה ששואו מקבל מחמאות ואולי חוזה חדש לא משנה בהרבה את מעמדו.
    מי שמצפה שזה המגן שהולך לרוץ פה העונה קצת חולם.
    אנחנו נראה מן סלט על העמדה הזאת בהתאם ליריבה ועם זכרון של המאמן שלנו עד 2 משחקים אחורה.
    כלומר אם אשלי יאנג יהיה בריא ויתן משחק טוב מול X יש סיכוי שנקבל אותו כמגן שמאלי גם במשחק הבא.
    ככה חיים משבוע לשבוע ובהתאם ליריבה.
    מוריניו בא בגישה זהירה מדי במערך אבל בטח שלא בהתאמות שעשה כי לא שיחקנו חכם בכלל מול קבוצה מאוד רפה ולא אגרסיבית של סטוק בבית שכבר מזמן הוא לא המבצר שמפחיד את אוריאל דסקל AKA הכתבים שהוא היה גונב מהם את הכתבות על מסי המפחד מימי רביעי גשומים בבריטניה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתפלא, אליפות לוקחים קודם כל מול הקבוצות "הבינוניות/הקטנות". פעם אחרונה שבדקתי, מול קבוצות "גדולות" (ליברפול/טוטנהאם/סיטי/צ'לסי/ארסנל) יש במקרה הטוב 10 מפגשים בעונה, בעוד מול יתר הקבוצות בליגה יש 28 מפגשים בעונה.
    זה לא אומר שאפשר להפסיד את כל 10 המפגשים כמובן, אבל אם נגיע לליברפול עם 7 ניצחונות ותיקו מ8 משחקים מול "הבינוניות/הקטנות", גם במידה וחלילה נפסיד, המצב שלנו בטבלה יהיה מצוין.

Gass12 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.