מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הכוונה לא הייתה למשחקים איקוניים כמו בטורינו והאחרים, אלא פשוטו כמשמעו-המשחקים בהם הצגנו את היכולת הכי טובה, כך שכל המשחקים שציינת פחות מתאימים להגדרה.

2. Andrei Kanchelskis Member

דווקא אחרי אותו 2:8 מפורסם אני זוכר שהחלה נסיגה גדולה מאוד ביכולת של הקבוצה,נסיגה שנמשכה עד לחג המולד כשעל הדרך גם קיבלנו בראש מיריבתנו העירונית 6:1 באולד טראפוד וכמו כן הודחנו בבושת פנים בשלב הבתים בצ׳מפיונס ואת איך שנגמרה אותה עונה כולנו כמובן זוכרים. כנראה שאותו ניצחון מיתולוגי לא בדיוק עשה טוב ליונייטד.

אם יש משחק ענק שלנו בפרמיירליג שבאמת אני לא יכול לשכוח הוא אותו משחק בלתי נשכח שלנו בסיטי גראונד מול נוטינגהאם פורסט בעונת הטרבל ב-99. אותו משחק בו נכנס סולשיאר כמחליף בדקה ה-72 במצב של 1:4 לטובתנו ובעשר הדקות האחרונות הוא כבש רביעייה מדהימה(!) שהבטיח לנו ניצחון 1:8 מדהים שהיה עוד אחד מאותם נצחונות גדולים שסללו לנו את הדרך לטרבך ההיסטורי.

3. Gass12 Member

עד כמה לקחת ברצינות את הידיעה ב"סאן" שבארסה מוכנה "לגנוב" לנו את ראשפורד תמורת יותר מ-200 מליון?

Barcelona want Rashford to replace Suarez

05:30: Barcelona are preparing an audacious attempt to sign Marcus Rashford from Manchester United next summer.

Barcelona’s fearsome front three of Lionel Messi, Luis Suarez and Neymar were broken up this summer with the latter leaving for Paris Saint-Germain.

Messi is expected to sign a new contract at the Nou Camp and an announcement was expected as early as the end of last season, but no such deal has been confirmed.

Ernesto Valverde has admitted Neymar’s departure left a gaping hole at Barcelona, one they have attempted to fill with the signing of Ousmane Dembele.

And Spanish outlet Don Balon claim Barcelona are ready to start afresh next summer by making an audacious bid to sign Marcus Rashford as part of their new look attack - but any move is likely to cost £185million.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/17
  4. alexshw Member

אין סיכוי לעשות מהלך על הכתר עם למאר +פביניו? [emoji16]
    הברזילאי יכול לשחק מגן ימני לא?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5. nwish Member

מסתפק רק בפאביניו אבל לא אתנגד למהלך שלך על הכתר. וכן, הוא קשר אחורי או מגן ימני ולעיתים רחוקות בלם.

6. סולשאאאר Member

מי זה הכתר? ראשפורד?

אני אופתע אם נמכור אותו בעד כל סכום שהוא...

עד שלקודקודים במועדון יש עלה תאנה כזה של "אכפת לנו מהערכים של יונייטד" להסתתר מאחוריו (ובניגוד ללינגארד, הוא אשכרה שחקן טוב...).

למה לעזאזל אנחנו לא מקושרים לאף מגן ימני?

מוריניו מרוצה מהאופציות הבינוניות עד כאב של דרמיאן וולנסיה?

7. alexshw Member

אני לא חושב ששחקנים מקבלים דקות רק כי הם שחקני בית. מוריניו אשכרה מחזיק מלינגרד כשחקן לביצוע משימות טקטיות שלו, מה שאומר בדרך כלל להחזיק את התוצאה או אם הוא פותח, לשחק זהיר יותר.

8. סולשאאאר Member

כן, ברור שזה לא נכון במאת האחוזים, אבל אני כן חושב שזה משפיע.

גם לשחקנים כמו וולבק, ג'וני אוואנס, קלברלי וכו ניתנו יותר צ'אנסים ממה שהאיכויות שלהם הצדיקו בגלל היותם שחקני בית...

ואני לא עד כדי כך מתלונן על זה, כן?

זה באמת יותר כיף לראות את ראשפורד מבקיע מאשר את מרסיאל, אפילו אם אף אחד מאיתנו לא נולד וחי במנצ'סטר.

באמת יש לזה משמעות, או כך לפחות רובנו מספרים לעצמינו, כדי להדחיק את עצם זה שהיום הכדורגל העולמי הוא 99% כסף.

9. alexshw Member

החבר'ה שציינת קיבלו הזדמנויות כי פרגי בעונותיו האחרונות נפגע בטביעת עין לצעירים ולאחריו הגיע דינוזאור בריטי מטומטם.

10. k_700 Member

עם לינגארד זה לשחק זהיר יותר ולהחזיק את התוצאה? אם כבר ההפך.

מה שמוריניו רואה בלינגארד זה שחקן שיבצע הוראות טקטיות על האגף בהגנה ובלחץ בלי הכדור.

אבל דווקא עם הכדור נוצר לרוב האפקט ההפוך.
    הוא נוטה לשחק מהר, הוא מאבד המון ובעצם הכדור יעבור ליריסה מהר זה בערך ההפך מלשחק זהיר או לשמור על תוצאה.

לינגארד במצב שאין את הווינגר הנוסף, אמור להיות גיבוי מהספסל, מהקצה שלו.

אני מקווה מאוד שלא ינחת פה עוד ווינגר, ממש אין צורך כרגע, בעיקר כשכבר קיבלנו את החלוץ הנוסף.

צריך לפחות עוד מגן אחד שלא יגיע(אפ מתכננים להתפתח עוד קצת).
    הסגל הזה מספיק שלם ועמוק כדי לזכות בליגה שזו המטרה הברורה מאוד להעונה.

11. Gass12 Member

ג׳ונס הולך ומסתמן כהפתעה נעימה.
    אודה על האמת לא הייתי שם על האופציה שהוא יתפקד טוב כבלם שני אפילו חצי פאונד.
    אולי זו ההשראה מבאאי
    או הביטחון שעלה בעקבות האמון המוחלט ממוריניו
    רק שלא יפצע שוב

12. אדום של פעם Member

אני כבר התייאשתי מגונס מזמן והפתיחה הטובה שלו העונה לא שיניתה את דעתי. עצם זה שהוא לא נפצע מתחילת העונה זה סוג נס. חוץ מזה גם מבחינת יכולת אני בספק גדול אם הוא מספיק טוב לנו ולשאיפות של הקבוצה.

Rashford אוהב/ת את זה.
  13. k_700 Member

הטעות הקלאסית עם ג'ונס.

נתן שני משחקים טובים(לווסטהאם אני אפילו לא מתייחס, לא הייתה שם קבוצה שבכלל עברה קו הגנה ראשון מהקישור שלנו)=חזר לעצמו.

היינו בתסריט הזה טייק#898989898.

אני אתרשם כשאני אראה חצי שנה של יכולת כזאת ובלי פציעות עם סטבקים באמצע.
    מכיוון שזה לא יקרה, אני רק מקווה שלינדולף יכנס לעניינים כמה שיותר מהר ולא יקבל טיפול אללה מיקיטריאן ושרוחו/סמולינג יחזור/יתאפס למצב של בלם שלישי בסגל.

"זה נס שהוא לא נפצע"- אנחנו מדברים פה על שלושה משחקים ראשונים בעונה אחרי פגרה של קיץ שלם, כן?
    מה הנס פה? שנה שעברה הוא השלים כמה חודשים של כדורגל רצוף.

14. alexshw Member

מאטי וילוק חתם על חוזה חדש לשנתיים ויצא להשאלה לאוטרכט ההולנדית.
    האל רוצה לשאול את טואנזבה ווולבס את מקטומינאי.
    אנדרס פריירה נשאר בהוראה של מוריניו.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה מדהים שלא החתמנו בסוף אף אחד. אמנם זה מזכיר את תקופת פרגי שהיינו יושבים בדדליין דיי רגועים ורואים את כל הקבוצות האחרות עושות מעצמן צחוק, אבל זה פחות כיף כשלא עשינו רכש שאנחנו צריכים. בין אם "השחקן הרביעי" שמוריניו דיבר עליו בעצם היה זלטאן ובין אם לא, אנחנו מסיימים את הקיץ כשחוליית ההגנה שלנו מבחינת פרסונל היא בינונית מאוד, חוץ מבאיי אין אף שחקן מוכח ברמה גבוהה. יותר מדי פעמים בעבר קרה שפתחנו את העונה טוב וזה גרם למנג'ר להסתנוור ולהתעלם מהבעיות בסגל (השיא כמובן היה ב-2011/12).

Rashford אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.