מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Andrei Kanchelskis Member

אני מת להיכנס לראשו של מוריניו ולהבין מה לעזאזל הוא חושב שייצא לו מסדרות החינוך המטופשות הללו שסתם מחרבנות לשחקן צעיר ומבטיח את הביטחון ואולי גם את הקריירה, באמת לא מובן.

2. סולשאאאר Member

אני רואה את המשחק בין אינטר לרומא ולחלוטין מבין מה מוריניו רואה בפרישיץ'.

לא שחקן מבריק, אבל פעלתן, ועושה את הפעולות הבסיסיות שמצופה מווינגר לעשות (לעבור שחקן ולהוציא כדור רוחב מסוכן) באופן יעיל ודי עקבי.

היה יכול להוסיף להתקפה שלנו עוד עומק שחסר לה.

בצד השני, אם מוריניו לא רואה צורך בשדרוג על פני ולנסיה אנחנו בבעיה.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עוד בדעה שאם אמבפה יגיע בסוף לריאל,בייל עובר אליכם. וכולם מרוצים.

4. סולשאאאר Member

צריך להיות או מטומטם או אוהד שרוף של יונייטד כדי לעבור אלינו מהקבוצה הכי טובה בעולם שזכתה 3 פעמים ב 4 שנים באלופות.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם אתה לא שחקן הרכב בקבוצה הטובה בעולם אז זה פחות שחור ולבן. אבל אני נגד בייל משתי סיבות:
    1. פציע מאוד. לא צריך עוד אחד כזה.
    2. הבהיר מספיק פעמים בקריירה שהוא לא מעוניין לשחק אצלנו, ואם איכשהו יתגלגל אלינו זה עלול להיראות כמו אתם-יודעים-מי.

וזה אחרי שבתקופתו בטוטנהאם ובתחילת דרכו בריאל הוא היה העברת החלומות שלי. כיום אני מרגיש שבכסף שהוא יעלה אפשר לעשות שימוש טוב יותר.

אדום של פעם ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לינדלוף נראה בעייתי במשחקי ההכנה וזה עוד לפני המפגש עם האגרסיביות של הכדורגל האנגלי. למה לזרוק אותו למים העמוקים כשיש לנו אפשרות אחרת? כן, ייתכן שנצטרך אותו נגד באזל (מה שאמור להיות פחות בעייתי עבורו כי קבוצות ברמה הזו הוא רגיל לפגוש). נצטרך גם את סמולינג והוא כמעט לא שיחק עד כה. מה לעשות, אי אפשר כבר במחזורים הראשונים של הליגה להתחיל לתת דקות לכולם.

האנטי למוריניו יודע גבולות?

7. סולשאאאר Member

זה דווקא לא כ"כ משנה, ואני אומר את זה בלי קשר ספציפית לבייל וליונייטד.

שחקן מסוים לא הראה נכונות להגיע לקבוצה X- ובוא נלך עם הדוגמא שלך, שזה קרה כמה פעמים לאורך מספר שנים-

אבל פתאום קבוצה X הביאה שיחוק של ממש בעמדת המאמן והוא גורם לה לשחק כדורגל שכולם מרטיבים עליו כמו פפ בבארסה...

או, התסריט הקל יותר, פתאום איזה שייח' או אוליגרך קונה את קבוצה X ואז כוווולם כולל כולם רוצים לחתום אצלה...

קיצר, זה שבייל "כמה פעמים לאורך הקריירה הבהיר שהוא לא מעוניין לשחק ביונייטד", זה לא חקוק בסלע. זה רק אומר שבשנים הספציפיות שעליהן מדובר הוא העדיף לא להגיע ליונייטד.

מסכים איתך שהוא לא רכש כ-ז-ה להיט בגרסתו העדכנית, אגב. אם היה אפשר לעשות ממנו מגן ימני, מילא...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

להעדיף את טוטנהאם על פנינו כמועדון שבו רצה להתפתח בצעירותו או בבגרותו להעדיף את ריאל זה בסך הכל החלטות הרבה יותר מסבירות. זה לא שהוא לא רצה לשחק ביונייטד אלא העדיף את האלטרנטיבה בשעתו. לא משהו שהייתי פוסל בגללו שחקן.

מה שכן, גם אני לא הייתי קונה אותו ולו בגלל הפציעות.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אולי אתם צודקים ואני עדיין בטראומה מדי מאריה. ואולי זה בולט יותר כי מתחילת הקריירה שלו, בגלל שהוא וולשי שמשחק באגף שמאל עם המספר 11, סימנו אותו בתקשורת כיורש העתידי של גיגס והוא פשוט בא והבהיר שזה לא מעניין אותו.

10. k_700 Member

אני די בטוח שגם מוריניו לא באמת מעוניין בבייל(למרות הצורה שמנסים לדחוף אותו החוצה מריאל ואנחנו הרי היחידים שנשלם באמת את הסכום המפלצתי שהם ירצו)והראיונות הפוליטקלי קורקט לתקשורת של "מי לא ירצה שחקן כמו בייל", "היה וירצה ללכת הדלת שלי פתוחה, גם בשבת".

בהרבה ראיונות אחרונים מוריניו הדגיש כמה חשוב לו רקורד של פציעות וכמה הרקורד הזה בולט בכל קריירת האימון שלו.
    עם כמה שאני חושב שהוא כבר מזמן לא מחובר תמיד למה שהוא חשב והאמין פעם, אני לא חושב שהוא בכלל ירצה להכנס לזה.
    כי להכנס לזה זה אומר להחלב ברמה של העברה הכי יקרה בהיסטוריה שלך, על שחקן שהוא מאוד פציע.
    שזה אומר שאתה מגדיל את הסיכוי שזה בערך הרכש שיקבל הכי הרבה ספוטלייט בERA שלך במועדון ועל פיו בערך תשפט לחומרה.

חוץ מזה שהוא די טוב לריאל אני חושב, עם כל ההתבכיינות שלהם.
    הם פשוט רוצים להזרים דם חדש של רייטינג, כסף,מרצ'נדייז ובואו נודה על האמת, הפמפום של בייל היה נחמד כזה לשנה הראשונה שלו בקבוצה כשהכל היה טרי והוא נראה כמו איזה משהו שנע בין יורש לשחקן על שנוח לו לשחק עם...BBC וכאלה.
    זה לא שם כבר, לא בפוטנציאל שאפשר להשיג כלכלית על עמדה כזאת וכשיש על המדף כמה שחקנים שבגיל שאפשר להריץ אותם עשור בטופ.
    אבל זה כן נוח מקצועית, כי ריאל הקבוצה הכי עמוקה בעולם היום ומחר ועם כל הפציעות שלו אפשר דווקא להסתדר לא רע כלל מקצועית ולקדם כל מיני כאלה כמו אסנסיו(לא בטוח שנופל ממנו כבר היום).

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היום לפני שש שנים. עבורי מדובר במשחק השלישי הכי גדול של יונייטד שזכור לי, שניים שבכל זאת מקדימים אותו:
    1. 7-1 על רומא כמובן, לא רואה סיכוי שמשהו ישתווה לזה.
    2. 4-0 על אסטון וילה במרץ 2008, תצוגת תכלית מדהימה של הקבוצה האגדית שזכתה בצ׳מפיונס מול יריבה לא פשוטה דאז.

12. alexshw Member

ה- 6:1 על ארסנל היה יותר גדול לטעמי. ובכלל לדעתי זה גדול משחקיה של יונייטד בפרמייר ליג.

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הגדולה של ה-8-2 קצת מתעמעמת כשנזכרים מה קרה בסיום אותה עונה, ובאופן כללי לאן הגיעו כל אותם ״כוכבים״, באמת חשבו אז ברצינות שוולבק, קלברלי ופיל ג׳ונס הם הביאה השנייה של מחזור 92...כשקלברלי על תקן סקולס...

14. alexshw Member

עדיין יונייטד בסוף הייתה הסגנית הטובה ביותר בהסטוריה של הליגה כנראה, ארסנל היו הקבוצה הגרועה ביותר בעידן ונגר וזה נס שסיימו 3.
    לעונת זאת ב -2001 ולמרות סטפנובס האגדי ארסנל היו תחרותיים הרבה יותר עם אגדות בהרכב וזה היה משחק העונה בין הראשונה לשנייה במאני טיים.
    במחצית היה פאקינג 5:1, יכל להיות שם הרבה יותר בסיום ובכלל אחרי תוצאות אסטרונומיות במחצית ראשונה, הקבוצה נוטה לכבוש פחות במחצית השנייה.
    ב - 8:2 לעומת זאת כבשנו "רק" 3 במחצית הראשונה, לכן יצא יותר בסוף.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/17
  15. Raulito Madridista

אני אנסה להוסיף את השני גרוש שלי לנוסטלגיה כאן, עם משחקים מליגת האלופות:
    - ה-3:2 המטורף בעונת הטרבל שלכם, סופר-מהפך בטורינו על יובנטוס החזקה. קין, יורק, וקול שעקף את השוער.
    - ה-4:3 נגד ריאל בגומלין ב-2003, אמנם יונייטד לא הייתה בתמונת העלייה ולו לרגע אבל זה כן היה משחק גדול וסוג של פרידה של בקהאם.
    - ה-3:2 על מילאן ב-2006/07 עם יום גדול של רוני ושער ניצחון דרמטי. קבוצה גדולה שהייתה חסרה גרוש ללירה והובסה בגומלין מול קבוצה עתירת ניסיון וקאקא אחד גדול.

- עוד משחק חשוב, ה-5:3 על טוטנהאם בחוץ, בהפסקה עוד יונייטד היו בפיגור 3:0. ב-2001/02 לא הגעתם לכלום אבל זו הייתה קבוצה אטרקטיבית בעונת בכורה אדירה של רוד וגם בקהאם היה מעולה כשהיה כשיר. מצד שני לא הייתה לכם הגנה.

מצב נושא:
הנושא נעול.