מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Andrea21 Member

אני חולק עליך לגבי אוזיל כי אני אישית חושב שיש לו משהו שאין להרבה שחקנים, שהוא יכול להשתלב נהדר במערך של מוריניו ולתת ליונייטד את מה שחסר לה. נכון שהוא נראה כבוי בארסנל לא מעט זמן, אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא יהיה טוב ביונייטד. הבאתי לך כאן הוכחה שהוא מכין הכי הרבה מצבים לגול בליגה אבל אתה קורא לזה "שטויות". איך אתה מצפה ממני להגיב לזה? בכל מקרה, לדעתי, מהאופציות הריאליות אוזיל היא האופציה הטובה ביותר. איסקו כנראה לא יגיע לאולד טראפורד, גם לא דיבאלה.

מאטיץ' כרגע זה הרכש הטוב ביותר של יונייטד העונה. הוא נותן ליונייטד הרבה שקט במרכז המגרש ופשוט עושה את העבודה שלו בצורה טובה. גם אם הוא לא וורלד קלאס, הוא שדרוג משמעותי על מי שהיה שם בעונה שעברה. אז הוא לא קאנטה והוא נזרק מצ'לסי, אולי קשה לך לקבל את זה שמה שלא טוב לצ'לסי טוב ליונייטד.

לא טענתי שהבעיה היא 100 אחוז פרסונלית אבל היא גם לא 100 אחוז באשמת המאמן. היא איפשהו באמצע - בשביל סגנון המשחק של מוריניו הסגל הזה טוב, לא מושלם, אבל בהחלט טוב. יש לו אשמה חלקית פה כי הרי הוא בנה אותו ובינתיים זה לא נראה הכי טוב ורואים את הפגמים בו, מה גם שעם 500 מיליון פאונד אפשר וצריך היה לבנות סגל הרבה יותר טוב. אתה חושב שמאמן אחר מוציא יותר עם הסגל הזה? אני לא בטוח בכלל.

2. oranfu Member

אה, אוזיל זה מה שחסר לפאזל? אוקיי. אני מבין שפוגבה, מאטה, מחיטריאן, הררה, ראשפורד, מרסיאל, לוקאקו וזלטן זה חלק קדמי שלא מספיק בשביל לייצר כדורגל.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

זה לא מספיק קריאייטג צ׳אנסס וזה פוגע בפרוססססס.

הוא הוכיח לנו את זה, מה אתה לא מבין?
    הניהול המדעי על פי אנדראה.

4. Andrea21 Member

לא אמרתי שעם אוזיל יונייטד דוהרת לאליפות, רק שהוא יכול לשדרג את הקבוצה. לאף אחד מהשחקנים שהזכרת אין את האיכויות של אוזיל.

עוד הערה קטנה, זה ששמים 80 מיליון פאונד על לוקאקו ו60 מיליון פאונד על מרסיאל זה יפה. זה לא הופך אותם לשחקני וורלד קלאס.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה שחסר ליונייטד זו לא בעיה של שחקן כזה או אחר, מבחינה פרסונלית יש לה את כל הכלים להיות קבוצה שמאיימת על השער מספר רב של פעמים במשחק ולהוות קבוצה התקפית שתיצור הרתעה ואיום על כל יריבה בכל מגרש. המאמן פשוט לא רוצה קבוצה כזו.

אה, ואני מאוד מעריך ואוהב את אוזיל, אבל אין בו שום דבר שמתעלה על מאטה או מיקיטריאן.

oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  6. JohnTerry26 Member

אוזיל? מה שאין לכם זה גו טו גאי, אפילו לא קרוב לזה. מרסיאל ורשפורד זה שני צעירים סוליסטיים, חצי חלוצים, חסרי ניסיון לחלוטין בקבוצות גדולות. ממחיטריאן לא רואים לא קצב ולא אופי, ויחד עם מאטה זה שחקן שלא אמור להיות כוס התה של מוריניו. אז וואלה מוריניו חרא וכבר אין לו ערך מוסף אבל מוזר שרק בעמוד האחרון מישהו ציין שהקשרים ההתקפיים שלכם לא כזה משהו, ולדעתי בכיף ארבעתם יכלו למצוא את עצמם בקבוצות דרג ב'. כשיש לך אחד תותח על ו3 כאלה זה בסדר, כשזה כל מה שיש לך איך בדיוק תרוץ לאליפות עם מוריניו כמאמן? שחקני ההתקפה שלכם פשוט לא מספיק טובים/בוגרים כדי ליצור כימיה וצורת משחק בינהם. כמה נראה לכם שמאמן כבר יכול להדריך שחקני התקפה? ועוד מאמן כמו מוריניו שזה מעולם לא היה השטח שלו, לא כולם פפ וקלופ שיש להם פילוסופיות ושיטות מורכבות בהתקפה, מוריניו צריך 1-2 גולים למשחק לא יותר, ובשביל זה הוא צריך כוכבי על לא מרסיאל ולא מאטה וגם לא רשפורד. וגם לא לוקאקו אבל זה תוספת שלי.

7. k_700 Member

לא מארסיאל, לא קשר התקפי שבישל 30 שערים בעונה לפני שבא, לא ראשפורד, לא מאטה , לא לוקאקו, לא פוגבה.

מסכן מוריניו, פשוט אין לו את הכוכב עאלללללל(ק) בעמדה 10 שיהיה מספיק תותח על כדי שהוא יוכל להבקיע שערים.

הבנתי.

הציפיות שלנו פשוט גבוהות מדי.

מדהים שכשחקנים לא מצליחים תחת מוריניו הם פשוט שחקנים לדרג ב׳.

אבל אותו נוהל לא היה תופס למשל תחת המאמן הקודם שעבד פה, אז זה היה על המאמן.

ואגב טרי- תעדכן קצת את הנתונים שלך, מארסיאל מעורב בשער או בישול כל 60 דקות מתחילת העונה שזה תחזיק חזקקקק- מקום 1 בליגה.

וכל זה הוא עושה בלי שום שיטה ועזרה מהסובבים אותו.

Liverpool-Forever ו-avdz7 אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

כנראה גם בצ'לסי היה ב 2015/16 חלק קדמי דרג ב'.
    אה אופס קונטה ניצח איתו 30 משחקי ליגה בעונה אחת.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

9. k_700 Member

התמזל מזלו כנראה.

10. JohnTerry26 Member

ססק, קוסטה והזאר הביאו למוריניו אליפות כמו שהם הביאו לקונטה, לכם אין שחקנים בקלאס הזה לדעתי. נגיד שפוגבה ולוקאקו זה צמד מספיק טוב, בוגר, יציב ומגוון, נגיד, עדיין אין לך פה שחקן שלוקח כדור ועושה איתו דברים מכלום, אין לך פה שחקן שירכז את המשחק סביבו.

מה קשור 15-16? אתה מדבר על עונה אחרי אליפות של צ'לסי, ועונה מספר 3 של מוריניו בקבוצה, כשכולם כבר שונאים אותו. אתם בעונה השנייה שלו והסגל לא מתעלה על עצמו מאז המחזור הראשון. כמה אפשר להפיל על מאמן? 4-5 שחקני טופ אירופי אמורים להבין אחד את השני אחרי כל כך הרבה זמן ולבנות בינהם איזושהי סוג של כימיה ושיטה בהתקפה. אצלכם אין כלום. ואגב, "שיטה", השיטה היא תמיד אותו דבר בכל קבוצה גדולה - חילופי מסירות והישענות על טכניקה גבוהה, אתה יכול לומר לי שלכם יש מספיק מזה?

הנתונים שלך על מרסיאל מעניינים תתחת. הוא לא השחקן שיגרום לכם לשחק כדורגל, הוא יודע לבעוט לשער או ללכת לקו ולתת קרוס. להתחיל מהלכי כדורגל הוא יודע? למסור מתוחכם הוא יודע? בסה"כ ילד עם skills די בינוניים עבור קשר התקפי. סקורר, על הכיפאק, על זה אתה בונה קבוצה?

אגב לגבי הארמני המזייף - איפה הוא הצליח? בדורטמונד, מה הקשר בין הכדורגל שלכם לזה של דורטמונד? בכדורגל של מוריניו, מצופה מה-שחקן בהתקפה להיות כל מה שמחיטריאן הוא לא. מוזר שאתם בכלל מדברים על אוזיל כשכבר יש לכם אותו..

אני לא יודע אם גריזמן זה מה שהייתם צריכים, אבל זה ברור למה כמעט הבאתם אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/17
  11. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אלו הקשרים שמוריניו רצה, זה הסגנון שלו. לשיטת משחק הגנתית, ממושמעת ופחות יצירתית - זה מתאים. אפשר להגיד שהאוהדים לא אוהבים את זה, אבל הוא לא השיג מה שהוא ניסה? לדעתי די כן.

alexshw אוהב/ת את זה.
  12. Andrei Kanchelskis Member

כל ההתעסקות הזו באם מוריניו כן מצליח או לא מצליח היא מיותרת כי מאמן אחר שאינו מוריניו היה מוציא מהסגל הזה הרבה יותר ממה שמוריניו מוציא, אני לא יודע אם היינו זוכים באליפות אבל אני בטוח שהיינו נאבקים עליה ברצינות עד לקו הסיום של העונה.

אחרי שקרלו אנצ'לוטי דחה לעת עתה הצעה לאמן את נבחרת איטליה אני חושש שההנהלה שלנו עדיין לא תלמד לקח מהשילוש "הקדוש" מוייס-ואן חאל-מוריניו...

13. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

לא טענתי שהוא הצליח. טענתי שהוא בנה קבוצה שתשחק בסגנון שהוא רואה לנכון.

alexshw אוהב/ת את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגנון שהוא רואה לנכון כיום לא מצריך בזבוז של מאות מיליוני פאונד.

הוא הפך למאמן שרוכב על גב הסגל, כשפעם זה היה הפוך.

Liverpool-Forever ו-סולשאאאר אוהבים את זה.
  15. Raulito Madridista

אם יונייטד תעשה עונה מכובדת בליגת האלופות זה גם שווה משהו, סיטי מציגה רף מאוד גבוה וגם אם מוריניו היה עושה 'הכל נכון', לא בטוח שזה היה מספיק. אני חולק פה על הרוב, הבעייה הייתה בבניית הקבוצה עצמה - רוצה לומר: יונייטד שווה כדורגל טוב יותר ממה שיש עכשיו - > אבל התקרה שלה לא כזו גבוהה, זה מה יש. זה שמקטיריאן טחן את הבונדסליגה זה בהכרח אומר שהוא יוביל את יונייטד לאליפות? לא בהכרח כמו דה-בריינה, ממש לא; מאטה שחקן חכם אבל איבד מהמהירות שלו; אני לא רואה ביונייטד שחקן עם שילוב של מהירות וטכניקה יוצאת דופן, ולוקאקו מחוץ לרחבה לא יכול לעשות הרבה. מוריניו יכול לשחרר את הרסן במשחקים מסוימים ולוותר על שלישייה באמצע. עם שחקן קישור התקפי נוסף המצב ייראה טוב יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.