מנצ'סטר יונייטד 2017/18-מוריניו מכה שנית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. nwish Member

Marouane Fellaini's future in doubt amid Manchester United talks | Football News | Sky Sports

תכל'ס? אין לי מושג מה הולך במועדון הזה יותר.
    עד עכשיו הייתי משוכנע שאנחנו סוג של סופרים את הדקות עד הקיץ שבו אנחנו נפטרים מהחוזה שלו ושולחים אותו לגלאטסראיי שמתאימה לו, ועכשיו מסתבר שאנחנו נלחמים עליו. או שאני לא מבין כדורגל יותר או שמישהו במועדון התחלק על הראש.

נ.ב.
    אם יש כאן אוהדי גלאטסראיי, אז סליחה.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

המאמן הראשון של יונייטד שהוא לא דינוזאור יזרוק אותו לעזאזל. אני חושב שדי ברור מי לוחץ להאריך לו את החוזה.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא ברור ממה ההפתעה הגדולה. הוא השחקן הכי חשוב ומוערך על ידי המנג׳ר, שסירב בקיץ להצעה נדיבה מהטורקים והצהיר שלעולם לא יוותר עליו. זה היה צפוי.

oranfu ו-k_700 אוהבים את זה.
  4. k_700 Member

יותר מזה, מוריניו אמר לכולנו במסיבת עיתונאים בקיץ שלגלאטאסריי יהיה יותר קל להשיג אותו מאשר את פלאיני(וכאן אני לגמרי מאמין לו).

פלאיני וגם יאנג אלה שני שחקנים של המאמן, ברור מday 1.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Guy_D Member

אם אני יושב בהנהלה של המועדון, אני לגמרי מודאג ולא שקט, מההתפתחות, או החוסר של התפתחות של מרסיאל, תחת מוריניו.

לא יתכן ששחקן שהיה נראה כמו הדבר הגדול הבא בכדורגל האירופי, בעונה האחרונה של ואן חאל, יראה פתאום כמו איזה ווינגר בינוני במקרה הטוב, נכון שהיו לו בעיות בחיים האישיים וכו', אבל זה לגמרי תהיה טעות, להפיל את כל הירידה ביכולת, בתירוץ הזה.

מוריניו גומר לנו את הילד(על הדרך פוגע גם ברשפורד, מאחר והנדנדה ביניהם באגף שמאל, משחק כן משחק לא, בטח שלא תורמת לשניהם).

במועדון צריכים לשבת ולחשוב, האם 3-4 שנים, עם המנג'ר הזה, שאולי יקח איזה גביע מקומי פה ושם ויתקדם איזה שלב או שניים באירופה, שווה את זה שכל העתיד של המועדון שראינו מתגלה פתאום בעונת 2015-16, עתידו לוט בערפל.

אני לגמרי בטוח שתחת מאמן אחר, מרסיאל היה ממשיך את התנופה מהעונה הראשונה שלו אצלנו.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם העניין הזה עם פלאיני נכון, אז ראו בי כמי שחוצה את הגדר לצד שישמח להיפרד ממוריניו.

7. alexshw Member

ומי בהנהלה מסוגל לנתח את המצב הזה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

8. k_700 Member

זה היה ברור מהמשחקים הראשונים בשנה שעברה שזה כדורגל שקודם כל יהיה מטיב אם שחקן כמו פלאיני.

הקנייה של פוגבה וכל מיני שחקנים התקפה טישטשה אנשים בזמן שפלאיני נשאר עדיין החילוף מס׳ 1 בכל משחק וכל פציעה קלה של מישהו הזניקה אותו ישר להרכב.

תוסיפו לזה את האופי של השחקן על המגרש עם המירפוקים והלכלוך וזה שחקן קלאסי למוריניו שתקוע איפשהו עדיין בימים שאתה סוגר אמצע ב1-0 עם איזה אובי מיקל או פפה.
    מכאן שאני לא מצליח להבין את התדהמה.

אני ממש חשבתי שהצד השני שמעריך את פועלו של המנג׳ר שקידם אותנו כל כך עד למצב שאנחנו אלופי חודש אוגוסט ומחזיקי מגן הקהילה, פשוט מקבל את זה ותומך בהחזקה של שחקן כמו פלאיני לצורכי המנג׳ר.

9. Guy_D Member

מועדון שהולך בעיניים עצומות אחרי המנג'ר שלו, לא היה מתעקש על כמה לירות לפה או לשם, בשביל חוזה חדש לפלאיני, אם אותו מנג'ר מבקש ואומר שהשחקן חשוב.

אני אולי מפנטז, אבל יתכן שיש פה סדקים או חילוקי דעות, בין הצדדים.

אותה ההנהלה, שהתאמצה למלא כל בקשה של ואן חאל, כבר לא ממש הולכת בעיניים עצומות אחרי מוריניו, מקווה שזה באמת כך.

אגב, אם באמת זה יגרום למוריניו להתפוצץ, זה יהיה ממש סמלי שהקדנציה שלו ביונייטד הסתיימה, בגלל שלא העניקו לו את פלאיני לעוד כמה שנים.

10. k_700 Member

גם לואן חאל לא הביאו כל מה שרצה, אפילו באופן קיצוני יותר.

כשהתוצאות כבר לא מתיישרות עם הציפיות והמנג׳ר שלך כבר מפלרטט בתקשורת
    עם מועדון אחר אז הגיוני שלא תביא לו כלום.

11. alexshw Member

בקיץ ההנהלה הלכה אחרי המנג'רים האלה בעיניים עצומות (כן כמובן אף פעם אין 100% עסקאות שמסתיימות בהצלחה אבל זה בגדר בעיניים עצומות עדיין).
    בינואר גם ככה קשה ליונייטד להתחזק. מאז 2006 בא רק מאטה בחודש הזה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

12. k_700 Member

זה לא מדויק,

ואן חאל רצה הרבה מאוד שחקנים שלא קיבל(עזבו מי ומדוע), מוריניו רצה את פריסיץ׳ ולא קיבל.

כל השאר היו הבחירות הראשונות שלו והוא קיבל אותם.

אני משער שאם לא יהיה פיצוץ גדול עד ינואר או התרסקות ממשית(משהו לאיזור שהיריבה הגדולה שלנו לקראת ינואר תהיה פתאום ארסנל ולא סיטי וטוטנהאם) אז גם יביאו לו את רוז שהוא רצה.

ההנהלה שלנו לא משתדלת יותר מדי כשאתה כבר בצליה עמוקה על הגריל וזה די מובן ומקובל.

13. Guy_D Member

איזה שחקנים ואן חאל רצה ולא קיבל?

14. סולשאאאר Member

ראיתי ברד-קאפה לאחרונה משפט יפה לגבי פלאייני (ואשר מאוד מחמיא לו): יש דימיון בינו לבין פול מק'גראת' ,

במובן זה שמקגראת' סימל את תרבות השתייה שפשתה במועדון בסוף שנות השמונים והיה צריך להיפרד ממנו כדי לפתוח דף חדש,

ואילו פלאייני, יותר מכל שחקן אחר, הוא מי שמסמל את טקטיקת ה hoof-ball שאליה המנג'רים שלנו בשלוש השנים האחרונות חוזרים שוב ושוב ושוב כשאין להם רעיונות להתמודד עם קבוצות שאשכרה באות לשחק כדורגל.

אני לא חושב שביום שנצליח להיפטר מפלאייני סוג הכדורגל המחליא הזה ייעלם מיונייטד לבלי שוב, אבל בהחלט יכול להיות שזה יהיה צעוד משמעותי בכיוון הזה.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

ראמוס, מולר,
    רצה גם את מאנה כשהיה בסותון, פרז, רצה את בנעטיה כשהיה על המדף ברומא.

וידאל זה היה המון בבלט של התקשורת שם בקולומביה ואוהדים שחנקו את עצמם ברד קפה אבל אני מאמין שגם אותו הוא רצה בשלביפ מסוימים כשהיה אפשר לקנות והוא פתאום אהב להזכיר אותו במסיבות עיתונאים כשחקן שיכול לעזור לנו.

אלה על קצה המזלג.

השניים הראשונים הם בבירור שני שחקנים שהוא בזבז קיץ שלם בנסיון להביא אותם.

רוצה לאמר אלה היו הבחירות הראשונות שלו- נניח כמו שפוגבה ולוקאקו היו למוריניו.
    והוא לא קיבל אף אחד מהם.

שלא נדבר על זה שגם היו איזה 4-5 שמות ששמענו עליהם לפני שקנינו את מארסיאל בדד ליין(ופחות מחודשיים אחרי שחידש חוזה במונאקו וכשבתחילת הקיץ המחיר שלו היה באיזור ה-25 מליון לישט).
    אתה מבין שהאחד נאלץ להתגמש והשני קיבל 99 אחוז מהשמות שרצה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/17
מצב נושא:
הנושא נעול.