צחוק הגורל כמו שאומרים. פרגי שמר על אואן בצמר גפן, העדיף לפעמים להשאיר אותו בספסל גם במקרים שרובנו חשבנו שהוא צריך לשחק, הכל כדי שישאר כשיר ויוכל לתרום ברגעים המכריעים של העונה. עד לגמר גביע הליגה הכל הלך כמו שצריך, כולל שער ניצחון נפלא מול הסיטי. בגמר, אואן, שפתח כדי לתת לרוני לנוח, אפילו כבש, ואז הפציעה המקוללת הרסה הכל. מבין את ההרגשה של פרגי, יתכן שהיינו צריכים להשתמש בו יותר כי למרות הכל אואן בסוף במילא נפצע, אבל בדיעבד הכל נראה קל יותר. עד לפציעה בגמר גביע הליגה נראה כי ההחלטה של פרגי בשימוש באואן לאורך השנה הייתה נכונה והנה אואן מגיע כשיר לגמרי לרגעי ההכרעה. ואז הגיעה הפציעה ואיתה המחשבות...
מזכיר לי כשעשינו את זה עם לארסון בתקופת ההשאלה כדי להשאיר את סאהה כשיר כמה שיותר לרגעים המכריעים ב-06/07. רק שהוא לא היה כשיר, כמובן, והשאר היסטוריה...
ראיתי את זה הרגע ברד קפה: http://img163.imageshack.us/i/15568170.Xxx/ כל הפרשיות האלה שפתאום מעניינות את כולם, הרי ברור שכל הכדורגלנים כמעט בוגדים ואין משהו מעניין בזה אני רק מקווה שזה לא יפגע ביכולת שלו .
הייתי יותר משמח לו הגלייזרס היו מעוניינים למכור ושהמהלך היה מצליח. לעניות דעתי הם לא ימכרו .קראתי שהתכנית "הגדולה" שלהם. אמורה להתממש בעוד כמה שנים כשבאמצעות מהירות גלישה עצומה. ורישות כל האיצטדיונים המודרניים. ניתן יהיה לשדר משחקים+הימורים באונליין. היישר לפלאפונים הניידים. מה שמבטיח 1 דולר מכל סיני קטן ו 2 מקוריאני מלוכסן. זה יוצא המון מיליארדים.הם לא ימהרו לוותר על התרנגולת (כוס אמא של החמדנים. אולי אפשר לארגן להם איזה תרנגול כפרות משכונת התקווה?)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...h-is-a-sod.html המכוער מאשים את הדשא בוומבלי בפציעות של אואן ורוני. האמת היא שהוא צודק , הדשא שמה זוועה ואני שמח שעוד מישהו אומר את זה בנוסף לארסן ונגר.
בערוץ אל גזירה 3+ יש עכשיו כתבה מאוד מעניינת על ג'ורג' בסט, לבעלי הלויין... איזה חיים מטורפים הוא חי!
איך הם עשו כתבה על ג'ורג' בסט ולא עשו על משה אוחיון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
Van der Sar Brown Ferdinand Vidic Evra Gibson Scholes Carrick Valencia Berbatov Nani Subs: Foster, Neville, Rafael, Fletcher, Obertan, Park, Diouf. וידיץ', ריו ואדווין בהרכב!!! חזון אחרית הימים, לא חשבתי שנזכה לראות את השילוב הזה שוב העונה.. סך-הכל הרכב טוב למרות הייתי רוצה לראות את דיוף לצאת ברבאטוב. וולבס זאת ההזדמנות הטובה ביותר לתת לילד הופעת בכורה בהרכב ולעניות דעתי שילוב של חכמת המשחק של ברבא יחד עם הסילוניות של דיוף יכול להיות פורה. מנוחה בהחלט מקום לפלטצ'ר אגב, ואם כבר מנוחה אני חושש להתמוטטות של אברה..
ההגנה הקבועה של 2008, היינו כחולמים! נכון, אין את וואזה ואני לא מעריץ גדול של ברבאטוב לבד בחוד אבל יש לו יופי של תמיכה באגפים. גיבסון מקבל הזדמנות כשלמעשה פלטשר היה אמור להיות במקומו בהרכב, מקווה שהוא יראה מה הוא יודע(שיעול SCREAMER שיעול). חייבים לנצח, COME ON UNITED!
משחק חוץ קשה מול קבוצה עיקשת, לא היינו במיטבנו אולי בגלל יכולת פושרת של כמה שחקנים פלוס חסרונו של המלך , 3 נקודות יקרות שמורידות קצת לחץ ויוצרות לחץ על צ'לסי . מקום ראשון לבינתיים ונקווה שבסיום המחזור נשאר ככה . חוץ מזה כמה מילים על המשחק עצמו, כמו שכבר רשמתי יכולת די פושרת של כמה שחקנים, גיבסון בהתחלה ניסה והייתי בטוח שיכניס גול במשחק אבל לאחר מכן נעלם קצת וגם מבחינה הגנתית היה לפעמים כמו מים . נאני היה חושך ולא עשה יותר מדי פעולות חיוביות. ברבטוב - אי אפשר להגיד שלא ניסה , אבל לא כל כך הצליחו לו הפעולות שרצה לבצע. בכללי כל המשחק התנהל על מי מנוחות, משחק די איטי ולא יותר מדי שחקנים שהגיעו למעלה , אני חושב שדווקא במשחק הזה שסקולס וקאריק באמצע וברבטוב לבד בחוד ללא עזרה ולא מצליח להגיע למצבים צריך להוריד טיפה את קאריק וסקולס לעמדה הטבעית שלו טיפה יותר למעלה , להשאיר לו את העבודה ההתקפית וקאריק עם מסירות עומק מאחורה והוא אחראי יותר על העבודה ההגנתית , ככה יש עוד שחקן למעלה שנותן כדורים יותר קרוב לברבטוב כי הרי הוא לא הכי מהיר , סקולס מנהל את כל ההתקפה מחלק כדורי רוחב חכמים גם לנאני ו-ולנסיה. לטעמי גם היה אולי אפשרות להכניס את אוברטן במקום נאני , אני מאוד מעוניין לראות עוד משחקים שלו .
פרגי לאחר המשחק: "But I think we played the best football and deserved it" אני רק מקווה שהוא הגיע לראיון לאחר המשחק אחרי ג'וינט טוב לאחר הניצחון הסופר חשוב הזה.
אני חושב שהוא התכוון לכדורגל יותר טוב משל וולבס, ובזה אני גם חושב שהוא צודק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx המשחק לא היה גדול ולא ראינו כדורגל גדול , אבל שלטנו יותר ותקפנו יותר .
מכשיר הטלוויזיה שלי קרס "בזמן", הלינקים למשחק לא ממש עבדו, ומצאתי את עצמי מרפרש מרד קפה עם עדכונים של אחרים. המשחק הזה נשמע כמו חוויה מאוד קשה, ואם הייתי רואה את ההזדמנות של וולבס בתוספת הזמן, בזמן אמת, כנראה שלא הייתי כאן כדי לדבר איתכם עכשיו אלא בטיפול נמרץ. במקרה הטוב. יצאנו מזה בשלום, מזכיר לי קצת את ה-0-1 בדרבי ב-2008. טוב, יאללה, הלאה...