אני יודע שקאפלו הוא הקובע ולא אתה ,אבל האכזבה שלך מכך די מפתיעה , שהרי הוא מסמל יותר מכל את אנגליה שסבלנו מספיק איתה , ומה בדיוק הוא עשה העונה שהוא בכלל צריך להיבחן בכלל לכוון הסגל , גם במשחקים שהוא כבש הוא היה אנונימי ומוגבל במיוחד , כן אפשר עד מחר לספור את הגולים נגד וויגאן ווולפסבורג ,אבל על כל גול מסכן היו לו 5 החטאות איומות של טירון אנטי כדורגל ,שלא לדבר כמובן על הנפקדות ברב דקות המשחק.. לגבי הקשר בין 70 הדפים שנכתבו בדרבי לעומת הכלום של היום ,סתם המצאה שלי אני יודע שמרב שמחה ועילפון אין לאף אחד עניין לכתוב ביום מרגש שכזה , אתה צודק אין קשר לכלום ,רק אתה מבין בהכל ודברי כולם הם הבל ושטות ,אתה יודע מה עזוב צא מזה מה אני מבין לעמתך כלום הרי . חג שמח
איסטלנד, אתה יכול וצריך לפתוח מפעל למרירות, אתה יכול ספק לאלפי אנשים. כמה רדוד וצפוי מצידך פתאום לזלזל במפעל ובמעמד, ממש בוגר ולא שקוף שאתה בפנים אכול קנאה, בטח אחרי המשחק הראשון בחצי דמיינת את עצמך ביציעים בוומבלי, גמר גביע, פעם ראשונה בחייך, אבל וואלה, מזל שכל פעם אתם מקבלים את הפצצה שמנפצת לכם את כל האשליות. ד"ש לגארי קוק. חבל שאתה שוב מחרחר פה מלחמה, דווקא רציתי להודות לכם על אתמול, גם הקהל שלנו לא שכח למסור ד"ש ל twat כמה דקות לסוף, הגמר היחיד שהוא יראה במדי סיטי זה בטורניר פלייסטיישן. וכן, לא אשקר שהחצי גמר היה מרגש יותר מאשר הגמר.
בעניין אואן אני מסכים, עצוב וחבל שהבחור הזה גמור כי הוא בסך הכל בן 30 אבל בואו לא נחיה בסרט. אואן אפילו לא הצליח העונה לתת חותם של חלוץ 3 ראוי. אומנם 9 שערים אבל באמת הרבה החטאות, המנעות ממאבקים עם בלמים שפעם היה מנצח בסטייל וכמו שהגדרת את זה טוב: נפקדות מרוב דקות המשחק. בנוסף פרגי גם אמר שקשה לשחק עם רוני ואואן ביחד מפני ששניהם דומים במשחק, ואמורים להיות הבורג המרכזי ברחבה. לצערי למונדיאל הקרוב אנגליה לא תבוא עם חלוץ שני ברמה מספיק טובה. אומנם דפו כובש בצרורות ונראה מצוין העונה, אבל בנבחרת ובמעמדים הגדולים הוא די נעלם. בכלל הפחד הגדול שלי שבגלל כל הפציעות נראה כל מיני הרכבים הזויים עם הרבה אילוצים והרבה שחקנים שחסרים ניסיון במעמדים רציניים. נקוווה שהדון ידע מה לעשות.
http://www.youtube.com/watch?v=9EwBaEa3oGA...player_embedded http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
איסטלנד לא אני מאוכזב אלא אואן מאוכזב,זה מה שכתבתי, יכול להיות שמרוב מעקב לספור כמה הודעות נרשמו וכמה לא לאחר המשחק לא היית מרוכז ולכן היה קצר בהבנת הנקרא שלך? אם היו אוהדי וילה בפורום אז אולי היינו מקבלים איזה קונטרה והיה דיון סוער יותר, ובלי קשר,אף אחד לא מתעלף(תודה לאל), שמחים וממשיכים הלאה כי יש עוד מטרות לזכות בהן העונה. אתה אולי היית קופץ באנג'י אחרי זכייה בגביע הליגה ולאחר 34 34 34 שנים ללא תואר וגם היה יוצא מחר אוטבוס פתוח ברחבי סטוקפורט בכדי לחגוג את הסנסציה, אבל שוב,אנחנו קבוצה גדולה,לא יוצאים מגדרנו באמצע מבצע וכשהעונה עוד לא הסתיימה. אני מניח שגם השחקנים לא שתו יותר מאיזה כוס שמפניה ואולי פחית בירה בחדר ההלבשה לאחר המשחק. דאוד טעה או לא טעה, אני מבין הכל או לא מבין כלום, את מי זה מעניין, העיקר עוד תואר,עוד גביע ועם הפנים קדימה. חג שמח.
בסט- ראיתי את הגמר והייתי אולי מהבודדים מחברי שאפילו לא זילזל במעמד (הם בניגוד אלי צפו בליברפול, סנדרלנד,ואפילו מילאן , וויאודוליד ) ובדיוק כפי שאתה הרגשת שהחצי היה מרגש יותר כך שידרו השחקנים שלכם בשריקה ,וזה בסך הכל מה שאמרתי ,ומה לא נכון בדבריי , זילזול ? אני ? אתה עוד צריך לאכול הרבה חול בכדי לכבד את הכדורגל כמוני. לגבי הדמיונות שלי ,אז אם היית קורא הבוקר בפורום דמיינתי את וומבלי לא רק בחצי גמר , אלה עוד הבוקר ,ממש היום עוד הרגשתי שאני שם , מרירות , קנאה , תקרא לזה מה שבא לך אני לא מתבייש בשאיפות שלי ,אני יודע שאנחנו נגיע לשם ,אבל בהחלט שאני רואה פאקן מנטל בשריקה ולא את הקיא הפלאסטי שהיה היום .
סטרטפורד- כן הבנתי שאוון הוא המאוכזב ולא אתה , פשוט נתת סקירת שטח מקיפה לאחר המשחק , אבל היי לפחות משהו התעורר(אני כמובן ) ולקח את הדין קדימה ,קצת ניתוחים , תאורים , החלטות שיפוט , תסתכל גם על החיובי ,אנחנו אוהדי הסיטי פה כדי לעורר עניין ,או שאני אפנה את הבמה ותחזור לדיון המעמיק עם עובדיה צבי (אמיר ע ) על השופט הפאקן נורווגי ,הבן זונה חבר של אפריים ויימן שלא ראה אופסייד במינכן.
איסטלנד התרומה של אוהדי שיטי לפורום ובמיוחד הדיון של יונייטד ידועה ומבורכת, שלא יגמר לעולם,אנחנו נזכה בתארים ואתם תניעו את הפורום. חבל שלא היית עירני מספיק בכדי לבוא למפגש הפורום באידיאה ביום חמישי, הפסדת ערב גדול נוסף של הרבה בירה,כדורגל וצחוק בראשות אריה מילאן, אבל אל דאגה,אני זוכר את כל הפרטים ואני אעדכן אותך בקרוב אלא אם כן תוכנית עובדה בראשות אילנה דיין תקדים אותי בכתבת תחקיר על...טוב,הקטע הזה מצונזר. אפריים וויימן,בואנ'ה, אולי הוא יכול לפתור לנו את הבעיות במקום לשמוע ולא להבין את גמ'אל בכל הנוגע לצלחת לווין?
איסטלנד, מה שאני ראיתי זאת מחויבות אדירה של השחקנים לנצח את המשחק(ושל פרגי).כמו תמיד בעצם. יותר מזה כאוהד, אני לא צריך. עשינו דרך יפה במפעל.ניצחנו קבוצות טובות כמו התרנגולים, סיטי ווילה. דור השחקנים הזה, לקח כבר כמעט כל מה שאפשר לקחת ברמת הקבוצות(חוץ מהגביע האנגלי והסופר קאפ, הכל!) והחגיגות בהתאם.סף הריגוש הוא גבוה במיוחד לדור הזה. אני אישית שמחתי מאד והייתי במתח כמו בכל משחק של יונייטד.
עופר,אני לא מבין על מה הכעס. מדובר בשחקנים ששיחקו בגמרים של ליגת אלופות וחגגו שוב ושוב אליפויות אז ברור שזכייה בגביע הליגה תהיה נחמדה להם ולא יותר.כנ"ל לאוהדים שנוסעים ללות את הקבוצה בגמרים באירופה ובמשחקי עונה כל כך הרבה שנים. לקבוצות שלנו או לוילה למשל במצב היובש מבחינת תארים זה אושר אדיר לקחת גביע הליגה בוומבלי. ועדיין,הם מחוייבים על הדשא ונותנים את הכל על המגרש ולא מזלזלים לשניה. מה שכן,באמת נראה שהמשחק נגדכם היה סוג של גמר.אל תשכח את הבילד אפ לפני וכל הטירוף שהיה. את המשחק בוומבלי לא ליוותה יריבות עירונית ולכן לא היו ממש אמוציות. רוני למשל לא עלה בהרכב ונגדכם כולם כולל פרדיננד.
אני לא מבין למה הבנת שאני כועס ? מלבד מה שכתבתי על גיבור הניצחון (דאוד השופט ) ועל אוון הנכה ,ציינתי את מה שאני יודע שלעולם לא יקרה לקבוצתי ועל כך אני מודה כל יום לבורא עולם , כמו שציינת החצי גמר היה הגמר האמיתי אף אחד לא הלך שם בסיום למרות שכולם היו גם בגמר האלופות ,כבר אמרתי שמה שאני מאוד מעריך במנגר שלהם זה שהוא סימן את היריבה הבאה שלו ,רוני היה כמובן פותח אתמול אם אנחנו היינו באיזור ,תשאלו את ריו פרדיננד .
אם לא היינו מנצחים אתמול וזוכים בתואר אז אפקט הניצחון בחצי הגמר היה יורד פלאים. ניצחון בדרבי הוא תמיד יוקרתי ובטח יותר כשמדובר בחצי גמר ובטח כששיטי קיבלה חיזוק רציני בדמות הרבה מאוד כסף והיה טירוף גדול לזיין את שיטי ולנפץ להם את חלום וומבלי בדקה ה 90 אבל עם כל הכבוד לשיטי ולרוני ולריו כן או לא בהרכב,גביע לא הנפנו בסיום אותו משחק אלא אתמול.
סוף סוף ראיתי את הפנדל וזה מדהים איך הוא לא קיבל אדום. מה שעוד יותר מדהים זה שהוא לא קיבל אפילו צהוב ! אואן רחוק מלהיות שחקן ברמה של חלוץ אנגליה היום וזמנו כבר עבר. עופר,אתה לא צריך לשכנע את עצמך ואת אוהדי יונייטד שהדרבי היה חשוב להם כי הם אמרו את זה בעצמם וראו את הטירוף של השחקנים והאוהדים שלהם במשחק הזה. ריצ'רד דאן סידר גול נגד קבוצתו. עכשיו אוהדי וילה יתחילו להתרגל.
לדלי אם כבר נגעת שוב באואן והנבחרת לוילה יש כמה נציגים פוטנציאלים, אני מרחם וגם מודאג ממה שקורה לאנגבולהור, כמו במשחק נגד יונייטד בוילה פארק וגם אתמול ולהוציא את הפנדל,הוא לא היה קיים, לא מאיים,לא מעורב,סגנון המשחק של וילה הורג אותו. אשלי יאנג נראה טוב יותר כקיצוני אבל אני חושב שיש בעיה של חוסר בשלות עדיין, מילנר נראה מצויין,משתדרג כל הזמן,כמה חבל בשבילו שאין לו צעד מהיר אבל מקום בסגל יש לו. וורנוק...חס וחלילה,הוא בהרכב זה שווה ערך לדיוויד ג'יימס בשער. זה נראה כאילו קאפלו הולך על שלישייה באמצע,עד עכשיו זה היה יותר גרארד,לאמפארד ובארי, בארי נותן עונה טובה,למפארד וגרארד לא יציבים בשיט ובנסיגה מסויימת העונה, קאריק לעומת זאת ממשיך להיות יציב וטוב, אני לא הייתי פוסל שילוב שלו,בארי ואחד מהשניים,לאמפארד או גרארד, סיכוי קלוש שזה יקרה אבל אם היכולת צריכה לדבר אז...
גרהאם פול מנסה להסביר את היעדר האדום לווידיץ': The referee would have looked for an excuse not to send the player off, and that doesnt matter if it was an Aston Villa player or a Manchester United player. People will say that is rubbish, as there is nothing about a cup final in the rules but you try to use your common sense and understand the occasion. There was a technicality that allowed him to keep Vidic on and he used it. The player must be heading towards goal, its a stupid technicality, but he (Agbonlahor) loses control of the ball and it goes behind him and at the moment he goes down he is heading six or seven yards wide of goal.