מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. FaN_MU Member

חובות, או יותר נכון הלוואות של גלייזרים זה לא מה שמכתיב את מדיניות מכירה או קנייה של שחקנים ביונייטד.

כמו שמתייחסים לשמועות לגבי האישה של וידיץ', ככה צריך להתייחס גם לידיעות לגבי הגלייזרים - מידע חלקי והרבה המצאות של כתבים.

2. טומי טיילור Member

3. 亚历山大帕托 Member

קוד:
    he’s a pleasure to play with, as it means I have to run even less - so I’m obviously chuffed," concluded the only man alive who makes the Panda look hyperactive.

4. avdz7 Member

5. THE STRETFORD END Member

הדיון שקט היום ואני מניח שזה קשור למתח שבאוויר,
    נפיג אותו עם קצת טאקטיקה.
    אני מניח שנראה 4-5-1 שרץ בכמה שבועות האחרונים ורץ טוב
    עם סקולס,קאריק ופלטצר באמצע,
    השאלה היא האם פארק יהיה בצד שמאל,פרגי אוהב לעלות איתו בסוג המשחקים הזה
    אבל אם פארק בהרכב זה אומר שנאני או ולנסיה לא.
    נאני לפני עונש הרחקה של שלושה משחקים בליגה לכן סביר להניח שפרגי ישתמש בו היום
    ולכן השאלה היא האם הוא יהיה בשמאל ואז זה אומר ולנסיה בימין,או שיהיה בימין מה שאומר פארק בשמאל.
    בהגנה ואם לא יהיו הפתעות של הרגע האחרון ריו ואוונס יהיו באמצע,אברה בשמאל
    והשאלה היא האם נראה בימין את בראון או רפאל,
    מצד אחד הזריזות של רפאל ומצד שני הגובה,הפיזיות והנסיון של בראון.

תחושות הבטן שלי טובות,
    אנחנו בכושר מצויין,אנחנו טובים יותר,עונה שעברה בסן סירו ומול אינטר נתנו הצגה שבדרך נס הסתיימה רק ב 0-0,
    הגיע הזמן לנצח ולהדיח את מילאן.

6. George Best Member

אתה עם התחושות הטובות שלך כל משחק שני...משהו בבטן שלך לא בסדר נראה לי.

7. קינג לדלי Member

תיזהר,אריה מילאן הכין פלנלית מהסוג הגרוע ביותר...

8. cantona#7 Member

9. Selby Member

VDS
    Rafael Rio Evans Evra
    Nani Fletcher Carrick Scholes Park
    Rooney

Kuszczak, Owen, Neville, Brown, Berbatov, Valencia, Gibson

בדיוק ההרכב שחשבתי שיהיה וזה הרכב מעולה.

COME ON UNITED!!!

10. Selby Member

:aaa021:
    יכולנו לגמור את הסיפור סופית, אבל זה פאקין ניצחון בסן סירו!!!
    אני לא נותן לתצוגה ההגנתית הגרועה או לאדום של קאריק להשאיר טעם חמוץ, הטעם היחיד שיש זה הטעם המתוק של הנקמה!
    דארן פלטשר סופרסטאר, אני ממשיך להאמין שאם הוא היה משחק ברומא היינו זוכים בגביע.
    וואזה- שלא ייגמר לעולם, איזה חלוץ!

עריכה: קאריק לא עשה עבירה וגם לא בעט את הכדור החוצה או משהו(או שכן ולא ראיתי?), זאת בטוח טעות בזיהוי, אפשר לערער נכון?

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/10
  11. Gass12 Member

כל מנחוס סופו להישבר. ושברנו אותו בצורה מעוררת כבוד. לצאת מפיגור מוקדם מאוד בסאן סירו.
    כשכל מה שעובר באותם הרגעים לשחקנים ולאוהדים אוי אוי אוי הנה הנה קללת מילאן מתרחשת שוב על ראשינו..
    כשראיתי את קלארנס סיידורף מתכונן לחילוף אמרתי אוי ואבוי הוא תמיד עושה לנו צרות ... והוא עשה
    התוצאה טובה עבורנו אבל כלום לא נגמר עד שזה נגמר.
    אני מאושר!ואני הראשון להודות שפארק נתן היום את משחק החיים שלו. ריו באק אין ביזנס.
    יופי פשוט יופי על הצורה שבה שיחקנו היום.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. יש רק אחד דויד בקהאם כמו שהקהל שר. גם היום למרות הגיל עם המהלך שהתחיל את השער הראשון (יש שיקראו לזה בישול) ועם לפחות עוד 2 כדורים נייחים סופר מסוכנים שכמעט הסתיימו אצלנו ברשת.
    2. אלכס פרגוסון, כי אין שני לו. החילוף של ולנסיה היה החילוף שניצח את המשחק.
    3. על שלושה אבות דיברה התורה. גארי נוויל, ראיין גיגס ופול סקולס. השניים הראשונים לא שיחקו היום, השלישי היה המצטיין במשחק. הגול של סקולס, מרות המזל הגדול, היה תוצאה של מיקום נפלא, וזה רק הקינוח על משחק של רב אומן, שמחלק כדורים על הסנטימטר עם החזה, הברכים, הראש, הרגליים ובסוף מסדר לרוני מצב כשהוא עושה הטעיה ולא נוגע בכדור בכלל. זה שוב נראה כאילו פול סקולס חזר כמה שנים טובות אחורה והוכיח לי שוב למה אני מחזיק בדעה שמדובר במוסר הטוב ביותר שאני ראיתי משחק מאז ומעולם.
    4. על ארבע בנים דיברה התורה. נאני, ולנסיה, פארק ואוברטן. כאשר גיגס פצוע הם האופציות למשחק באגפים. על החילוף של ולנסיה בנאני שהיה היום חלש כבר דיברתי, לא דיברתי על פארק שממשיך לתת משחקים נפלאים. משחק עם המון הבנה, בפשטות, ביעילות, שחקן טקטי נפלא ושחקן מדהים למעמדים האלה. לחשוב שרק לפני חודש כל הקהל העדיף את שלושת האחרים על הבחור (וזה עוד בלי גיגסי במשוואה), היום אני יכול להגיד בשיא הטבעיות שפארק חזר להיות פארק הישן. תענוג.
    5. ווין רוני. נותן תפוקה של 5 שחקני התקפה. השחקן החם ביבשת.
    6. 6 דקות לסיום כבר חשבתי שהמפגש גמור ואז בא סידורף עם הגול והזכיר לנו שהגומלין לא לפרוטוקול. כמו שחשבתי שהגול הראשון של מילאן יכול להתברר דווקא כנקודת מפנה במשחק לזכותנו כשנצטרך לתקוף וליזום, ככה אני חושב שיתכן שהגול של סידורף יכול להתבברר שעובד לזכותנו בגומלין. לא נבוא שאננים, ניתן עוד צאנס לשחקנים הבכירים שלנו לצבור ביטחון כי ניצחון על מילאן, גם הנוכחית, הוא זריקת ביטחון אדירה.
    7. 7 נקודות זה הפער בין הסגנית באיטליה לאינטר. ולא, הפער הוא לא ממילאן שנמצאת רק במקום ה3. אם כל הכבוד למילאן, מדובר, גם כשמילאן בכוננות שיא כמו היום, במשחק עם הבדלי רמות ברורים. וזה בלי להגיד מילה על הפערים בין הליגה האנגלית לליגה האיטלקית, מי שחיפש ראה שעד שהגול של סידורף נכנס ואיתה ההתלהבות מילאן נפלה מהרגליים בעוד שיוניטד הגיעה לשער של מילאן גלים גלים. הכושר מדבר.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת אוף טופיק ברשותכם,
    מישהו יודע על מה בדיוק הייתה ההתפרצות של פרגוסון על אוואנס? קלטתי שם כמה מילים מאוד קשות (פאקינג וונקר ביניהן)... הוא עשה איזו טעות פטאלית ולא שמתי לב?

14. Selby Member

לא היה לג'וני משחק טוב וזה אנדרסטייטמנט, ובאמת פרגוסון רתח עליו, פחדתי שהוא לא ישרוד את המחצית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    הוא בסך הכל ילד ואפשר קצת "לרחם" עליו אבל רק ככה לומדים לפעם הבאה. זה גם לא שהמעמד הזה היה זר לו, ההופעה הקודמת שלו בסאן סירו הייתה הרבה יותר טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/10
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני חושב שזה נבע יותר ממשחק גרוע שלו באופן כללי מאשר פעולה שגויה ספציפית.

מזל טוב על שבירת הבצורת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

גיגס יחזור עד הגומלין או שנראה את אנדרסון פותח במרכז הקישור במקומו של קאריק? יש גם את גיבסון והארגריבס, לא? מה מצבם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/10