מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. Selby Member

לגבי הארגריבס, ההוצאה שלו מסגל ליגת האלופות לא באה משום מקום, אבל בכל זאת, היא באה מיד אחרי שפרגוסון אמר שהוא מקווה שהוא יהיה כשיר למילאן ולכן היא קצת מפתיעה ומאוד מאכזבת.

2. THE STRETFORD END Member

ברגע שקצב החזרה לכשירות מלאה שלו לא היתה מספקת אז אין מה לעשות,אי אפשר בכוח.

משחק המילואים נדחה.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי הארגריבס - האמת היא שהדברים של פרגי על כך שהוא מקווה שהארגריבס יהיה כשיר למילאן נשמעו מראש כמו פנטזיה פרועה ולא ברורה. הבן אדם עוד לא שיחק דקה מילואים, אז יהיה בסגל למילאן? למעשה, כל דבר שנשמע מהמועדון העונה לגבי הארגריבס התברר כפנטזיה פרועה.

4. George Best Member

ביש מזל גדול.
    שחקן נהדר שפרגי כ"כ רצה, ואחרי למעלה משנה של ויכוחים עם באיירן, שלפנו את פנקס הצ'קים, רק כדי לקבל את הארגו לשנה אחת נפלאה פלוס מספר הופעות שאפשר לספור על כף יד אחת בעונה שלאחר מכן.
    האמת שהוא חסר, כי הוא בתכל'ס הקשר האחורי הקלאסי הבודד בסגל.
    חבל חבל, הארגו כבר לא ילד (29 כמדומני), נקווה לנס שיחזיר אותו לכושר שמזכיר את זה של 2007/008.
    אבידה גם לנבחרת.

לגבי ההצהרות של המועדון לגבי מועד החזרה שלו, זה נשמע כמו בנאדם שמעירים אותו בכח ופולט "עוד 5 דק' אני אקום", אחרי 5 דק' הוא שוב אומר "עוד 5 דק'", ואחרי עוד חמש דקות הוא מבטיח "5 דק' אחרונות וזהו"...קיצר, הבנתם את הפואנטה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/10
  5. cantona#7 Member

תמיד כייף להזכר ברגע המופלא הזה ..

http://www.youtube.com/watch?v=Ho6Nq-SjDJk

בתקווה שזה לא יהיה היחיד שנזכור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עידכונים בקשר למשחק מחר? יתכן שהמשחק לא יתקיים?

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נשמע שום דבר בכיוון הזה. אני יודע שהמשחק של המילואים נדחה ביום חמישי, אבל זה היה בגלל משטח קפוא. בתחום הזה לא תהיה לנו בעיה.

8. THE STRETFORD END Member

RIP Busby Babes,forever remembered

9. Dimitar Berbatov Member

יום עצוב שמעיד יותר מכל על העוצמות של המועדון הזה.
    אגב, פיקנטריה מעניינת - בפעם האחרונה ששיחקנו ב-6 בפברואר זה היה בעונת הטרבל הקסומה. 8-1 מוחץ בסיטי גראונד על הפורסט. סולשיאר עם רביעיה, קול ויורק עם צמד כל אחד. אני אסתפק גם ב 2-1 היום

http://www.manutd.com/pix/munich_air_disaster.Xxx

פרגי על הארגריבס:
    “It would be nice to think we could get to the Champions League final and I could have Owen available. But we’re not in the final yet, we’ve got to beat AC Milan first and if I was to pick Owen then it would mean I'd have to leave another important player out and that player could be the one I need against Milan,” explained the Scot.

“The decision wasn’t about the latter part of the campaign, it was to do with the AC Milan game and Owen won’t be available for that. Sometimes you have to make hard decisions, but it's the correct one.”

“Owen’s recovery is slow. It's been a year and a half now and I can't put a time on it," admitted the boss. "But he will be back; he could come back and make an impact in the league and hopefully he will.

“There are more games in the league than there are in Europe and I don't need to register him for the league."

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/10
  10. Ryan Giggs11 Member

יום עצוב.
    אני יכול להעיד על עצמי שהיום הזה הפך להיות ליותר משמעותי בשבילי לאחר שביקרתי במנצ'סטר ולאחר שביקרתי בmunich tunnel ובנוסף זכיתי לשמוע סיפורים ממקור ראשון על הקבוצה הנפלאה ההיא.

הסיפור העצוב הזה מבחינתי, מסמל את הדבר הקסום הזה שנקרא מנצ'סטר יונייטד, לצאת מאסון כזה, כשרוב המועדנים בעולם ככל הנראה היו פשוט נעלמים לאחר אסון כזה, כל כך מחוזקים רק מחזק אצלי את האהבה למועדון הזה.

11. THE STRETFORD END Member

וידיץ בחוץ,
    נוויל מגן ימני,בראון ואוונס באמצע,אברה שמאל,
    ולנסיה ימין,נאני שמאל(הזדמנות לראות את שניהם ביחד כל אחד בצד אחר)פלטצר,קאריק
    ולמעלה רוני ובארבטוב.

דיוף ואואן החוד על הספסל,
    פאביו,פארק,גיבסון ודה לאט.

בהצלחה.

12. Dimitar Berbatov Member

למזלנו החוד של פומפי כל-כך לא יעיל ולא מאיים שאני לא רואה אותם מנצלים את החולשה ההגנתית היחסית שלנו עם נוויל ובראון

פרגי לא מקשיב לי, רוני בהרכב. אני לא אוהב את זה. וילה בחוץ באמצע השבוע, מילאן בסארן סירו ואברטון לאחר מכן. פומפי בבית היה צריך להיות המקום למנוחה די מתבקשת של וואזה.

אגב, לאן נעלם אוברטן? לאחר שעשה את קפיצת המדרגה מהריזרבס לרוטציה אנחנו בקושי רואים אותו.

13. k_700 Member

אני מבין שזה בסך הכל פורסמות' אבל בואו נישא תפילה ונאמר שמע ישראל לרגע אחד גם נוויל גם בראון באמצע ביחד באותו הרכב.
    שמע ישראל.

Dimitar Berbatov
    למה אתה ממעיט מהשיגיו של סולשאייר, באותו משחק(אחד המשחקים הטובים שזכיתי לראות), הנורבגי עלה מהספסל וכבש רביעייה ב12 דקות אחרונות.
    well done

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה נחמד לצעוק "מנוחה", אבל לא בטוח שרוני צריך את זה. הרי כשהוא פצוע הוא תמיד חוזר שבועיים לפני המצופה. אם הוא לא ממש צריך מנוחה, שיפתח כל משחק כיאה לשחקן הטוב ביותר שלנו.

15. Dimitar Berbatov Member

נכון, הוא תמיד מפריך את כל הציפיות של הרופאים שלנו לאחר פציעות כאלו ואחרות, אבל לטעמי האינטנסיביות ששיחקנו בה בחודשיים האחרונים - ומאז ההפסד לוילה הוא פותח בכל משחק בהרכב, גביע הליגה, גביע וליגה, דורשת מנוחה. לא הייתי אומר את זה אם היריבה לא היתה הקבוצה החלשה בליגה (פייט עם האל) ולא היה מצפה לנו לוח משחקים רצחני, אבל אני לא רואה אסון גדול אם רוני היה ממתין לשעת צרה על הספסל.

k700, צודק. יצאתי ליצן, שכחתי לציין את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/10