זה מוכיח שיונייטד זורמת התקפית טוב יותר מאשר בשנה שעברה ובהפרש לא קטן. ובקשר לסיכויי האליפות, הסברתי לך מה עלול להכשיל אותם וטבז-אואן, לא רלוונטי לעניין.מכאן התפתח הויכוח, לא מי שחקן טוב יותר. נ.ב בארבטוב הוא המחליף האמיתי של טבז(כחלוץ השני) ואני משער שאואן(או חלוץ אחר) היה מגיע גם אם בארבטוב היה נמכר וטבז נשאר.
אז ולנסיה הוא היורש של רונאלדו?הרי הוא הגיע על המשבצת שלו... אני חושב שהאמת היא איפשהו באמצע, הרי ברור שאם טבז נשאר, אז אואן בחיים לא מגיע. מנגד, אואן לא הגיע כדי להחליף אף אחד, אלא בתור מציאה שיש הרבה יותר מה להרוויח מאשר להפסיד, ובתור שחקן שהנוכחות שלו בסגל לא תפגע בהתקדמות של וולבק ומקיידה, כי הרי ברור שאם ה twat נשאר, אז הילדים מקבלים פחות צ'אנסים. יואב, קלעת בול. הבעיה שלנו העונה היא לגמרי לא התקפית אלא הגנתית. ריו בשנה וחצי האחרונות רשם 30 הופעות ליגה (מתוך 62), וידיץ' העונה הופיע לחצי ממשחקי הליגה, אושיי נעדר מנובמבר. אני בטוח שעל כל עשרה אוהדי יונייטד שתשאלו, תשעה ישיבו שהכדורגל שלנו השנה הרבה יותר מגוון ומהנה.
"אני בטוח שעל כל עשרה אוהדי יונייטד שתשאלו, תשעה ישיבו שהכדורגל שלנו השנה הרבה יותר מגוון ומהנה." זה ברור שהרי טבז אחראי להבדל ובלעדיו אתם הרבה יותראטרקטיבים בהתקפה אין ספק ,ותודה רבה על טבז , אוון הוא בהחלט תחליף ראוי . לגבי הכדורגל המגוון ,אני חייב להודות שאכן ללא טרונלדו הפכתם ליותר קבוצתיים ,הוא פשוט משך את כל תשומת הלב והשנאה.
מה יש כאן להשוות?ענית על זה בעצמך. טבז שחקן טוב יותר, צעיר יותר, יקר יותר מועיל יותר בנקודת הזמן הזאת והלאה.טבז טוב מידי להיות מחליף ואואן לא טוב מספיק כדי להיות שחקן הרכב. לכן בארבטוב הוא המחליף של טבז כחלוץ השני של יונייטד.זה ששלושתם(כולל רוני) שיחקו שנה ביחד, לא סותר את העניין ונבע רק מכך שטבז היה שחקן מושאל לשנתיים. מאד פשוט, מאד בסיסי, בלי סלטות ובלי לוליינות. ואנחנו במירוץ למרות הבעיות בהגנה ובגלל התקפה פוריה יותר. זה גם קשור לחוסר התלות ברונאלדו שהופך אותנו לקבוצה פחות צפויה אבל זה כבר דיון אחר כי רונאלדו גם הביא איכויות שלא קיימות היום.זה פשוט אחר(עם היתרונות והחסרונות).
איך הצלחת לעוות את זה, רק אתה יודע.מישהו פה טען שטבז מנע מאיתנו לכבוש? מספרית, יונייטד פוריה יותר.זה הכל.לכן הוא נחשב לאחד המאמנים הגדולים ביותר שהמשחק הזה ידע...
THE STRETFORD END מגיב סתם כדי להיות האחרון שמגיב? דיי נו זה ממש לא מתאים לך. the white pele אני מוכן לשמוע את ההסבר שלך, הוא אולי נותן לי תשובה ללמה לא תיקחו אליפות אבל זאת לא הייתה השאלה. ההתמקדות הייתה ברכישה של אואן כמחליף של טבז. George Best עם כל הכבוד לקידום הצעירים, איבדתם שחקן שנתן המון כשעלה מהספסל בסיום העונה האחרונה ונתן המון כשעלה בהרכב לפני שנתיים. צריך להחליף אותו בשחקן שיכול לתת תרומה שקרובה לזה ואם לא משכילים לעשות את זה, אחרים צריכים לעלות את התרומה שלהם בצורה משמעותית כדי לכפות על כך. הדיון הזה עוד מוקדם כי אתם עדיין במאבק האליפות אבל במידה ולא תסיימו במקום ה-1 יעלו שאלות מה לא עשיתם כמו שצריך.
צריך לזכור שטבז ביונייטד לאחר עונה ראשונה גדולה נתן עונה שנייה חלשה מאוד וכי לא הסתגל טוב לעובדה שהפך להיות שחקן ספסל,כמות השערים שלו היתה נמוכה, אם אני זוכר נכון רק 4 שערי ליגה! יש שחקנים שיודעים טוב יותר ומסתגלים אחרת לעניין, טבז מוכיח בשיטי שהוא שחקן הרכב מצויין ובעייתי כשחקן פחות בכיר.
5 שערי ליגה. מהנה ומגוון יותר בהשוואה למתי? לאיזו עונה? אם מדברים על אשתקד אז כן, אבל תמיד כשעולה הויכוח על יונייטד מודל 2010 לעומת יונייטד של תחילת, ה-so called, שושלת ומדברים על יונייטד מגוונת יותר, אטרקטיבית יותר ומהנה בוחרים להתעלם מ-2007 ו-2008 (עם רונאלדו וטבז) שאין ספק שהכדורגל אז היה טוב, יציב ואטרקטיבי יותר ושבעונה שעברה היתה מעיין מעידה (הלוואי כל עונה כזו מעידה), התעייפות החומר. אז להציג את הכדורגל שלנו העונה לעומת אשתקד כמגוון ומהנה יותר זה נכון, אבל להשליך זאת על לויכוח טבז VS ברבאטוב ואואן ויונייטד בלי רונאלדו וטבז VS יונייטד עימם זה לא נכון.
כל הדיון התחיל ממשפט שכתבת ובו ציינת שאובדן טבז תיהיה הסיבה העיקרית לאובדן האליפות. לדעתי, אתה טועה. ושוב,"מה לא עשינו כמו שצריך"? תגיד זה נראה לך מובן מאליו לקחת אליפות רביעית ברציפות? אנחנו מתמודדים מול קונוסים? תמיד צריך לחפש אשמים?לא לקחת אליפות רביעית ברצף(אבל להיאבק עליה) זה כישלון בעיניך? האם מישהו במערכת אשם שהקבוצה משחקת בלי שתיים מחמשת הבלמים הטובים בעולם? דברים קורים. בארבטוב, הקבוצה הזאת כובשת יותר גם מהקבוצה של אלפיים ושמונה(אם כי היא קבוצה פחות טובה ממנה). הקבוצה של אלפיים ושבע היתה המאוזנת ביותר, הפוריה ביותר, המהנה ביותר.סאהה בריא(או שחקן בדמותו) זה בדיוק מה שיונייטד צריכה וזה בדיוק מה שהיה לה אז.לא סתם פרגי חיכה להבראתו כל כך הרבה זמן.
לא הכל עניין של סטטיסטיקה ואי אפשר להוכיח הכל בעזרתה. זה נכון להגיד שהעונה אנחנו משחקנים כדורגל טוב ומהנה יותר מבעונה שעברה, אבל אם מסתכלים על עונות אחרות פשוט לא. גם אם הסטטיסטיקה אומרת אחרת, ומי שטוען אחרת או שלוקה בזכרון קצר או שפשוט ראה כדורגל אחר העונה דרך משקפיו הורודות. לגבי השורה האחרונה מסכים בהחלט. סאהה לטעמי מהשחקנים הפחות מוערכים בפרמיירליג (כשהוא כשיר שווה חולצת הרכב בקבוצה מהטופ) ואחד הרכשים הטובים ביותר שלנו בעשור האחרון (תחרות קשה עם ורון).
שסאהה בריא, הוא אחד הטובים שיש. מספר תשע שיש לו הכל ויכול לשחק גם עם הפנים וגם עם הגב, מהיר, חזק, שתי רגליים, משחק ראש, אחד על אחד. יש לו פשוט הכל.לפרגי לא היתה בעיה לשחרר את רוד כאשר יש לו את סאהה. מסכים לעניין הסטטיסטיקה כי רונאלדו, טבז, רוני(ואו בארבטוב או לא), זה כח הרתעה שלא תמיד נמדד במספרים אלא בפחד של הקבוצות היריבות להתקיף.
חצי העונה הראשונה של סאהה ב 2006/07 - מהטובות שחלוץ נתן עבור יונייטד בעשור האחרון, בקלות. חלוץ נפלא עם כח, מהירות, שכל, סיומת טובה, משחק ראש, מסירות, טכני, או בקיצור - ללא חולשות. חוץ מאיזה עניין שולי של כשירות...אם לא הפציעות, אני בטוח שהוא חלוץ הרכב שלנו לצד רוני גם היום.
כן, רק שכל הדיון הזה קצת מוגזם ולא במקום, כי אנשים מתמקדים בחולייה שהיא לגמרי לא הבעייתית שלנו. ברור לכל שטבז שחקן (הרבה) יותר טוב מאואן, ומי שציפה שאואן יתן על המגרש את התפוקה של הארגנטיני, חי בסרט. פרגי החליט שאין צורך בשלושה חלוצים בכירים, והחליט להביא חלוץ שההזדמנות בשבילו לשחקן במועדון כמו יונייטד, על אחת כמה וכמה בהתחשב בעיתוי עבורו (המונדיאל), יכול להוציא ממנו אחלה תפוקה, בטח יחסית להשקעה החינמית, ואחד שלא יפגע בהתקדמות של וולבק ומקיידה להפוך לשחקנים משמעותיים יותר. חוץ מזה אתם מציגים את זה כאילו פרגי רק היה צריך לבחור אחד מבין השניים, מבלי להתייחס לעלויות של השניים. עקב האכילס הוא החלק האחורי, ודי קשה לבוא בטענות למישהו חוץ מאלילת המזל.
כל עונה מביאה את הייחודיות שלה, האליפות הראשונה מבין השלוש האחרונות היתה לאחר כמה עונות ללא אליפות, הרדיפה אחרי צ'לסי,הלעבור את מחסום מוריניו וכל זאת אחרי מכירת חלוץ כמו ואן ניסטלרוי והנסיון המלהיב והחדש של רוני,רונאלדו וסאהה שהוביל לכדורגל מדהים. האליפות השנייה היתה בסימן התבגרות נוספת של הצעירים והזכייה באירופה ביחד עם אליפות נוספת, זו היתה עונה שבה רונאלדו היה מעל כל אחד אחר עם שבירת שיאים מטורפים. האליפות בעונה שעברה כמו גם ריצה כמעט עד הסוף ב 4 חזיתות,אליפות שלישית ברציפות,עוד גמר אירופאי, חצי גמר הגביע האנגלי שנעצרנו רק בפנדלים ותואר נוסף בדמות גביע הליגה ובעונה שבה התבססנו יותר על החוזק ההגנתי שלנו. העונה...אומנם אנחנו רק בתחילת פברואר אבל נלחמים על אליפות נוספת,רביעית ברציפות !כבר בגמר גביע הליגה, לקראת קריאת תיגר נוספת על אירופה וכל זה לאחר עזיבת רונאלדו(מעניין איך ארסנל היתה מתמודדת עם עזיבה של פאבריגאס?איך ליברפול היתה מתמודדת עם עזיבה של גרארד?איך צ'לסי היתה מתמודדת עם עזיבה של למפארד?)ועם מכת פציעות שכמוה אני לא זוכר בכל חיי כאוהד יונייטד בכל הקשור לחלק ההגנתי ועל הדרך פציעות של שחקנים מאיזורים נוספים של הסגל וכל זה כשחזרנו להיות קבוצה שהדגש העיקרי שלה הוא התקפה וגולים,הרבה גולים,מכל כיוון. אז תענו לי אתם איזו עונה היתה "יותר" מעונה אחרת כי אני לא מסוגל. מה שכן,נפשית העונה שעברה היתה קשה לי הרבה יותר בגלל כמה סיבות, תסביך אישי עם רונאלדו לאחר אירועי הקיץ שלפני. בגלל שהייתי שם,במנצסטר,הכי קרוב שיש בחלק נכבד מהעונה והלחץ מהיציע הוא שונה מאשר הלחץ מהטלוויזיה(לפעמים מעיק יותר ולפעמים פחות). בגלל שהחלק המרכזי והבולט יותר היה ההגנתי,משהו שהיה די חדש לי,אומנם היו לנו הגנות ורקורד הגנתי מצויין גם בעבר אבל הפעם זה בא לידי ביטוי בצורה מרכזית יותר ולכן,העונה אני נהנה הרבה יותר ובעיקר בגלל שאחנו אלופים ו 3 שנים ברציפות אבל מגיעים כאנדרדוג, רונאלדו הגדול עזב ולמרות כל רואי השחורות אנחנו טובים לא פחות אם לא יותר וכובשים יותר. נ.ב אני מתנצל מראש אם מישהו הגיע עד לפה וקרא ים של מלל כש80% ממנו חסר משמעות,כמו רוב ההודעות שלי.