מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. טומי טיילור Member

בנתיים ידידינו הכתומים מסיימים בתיקו עם צ'לסי, המקום הראשון במרחק נגיעה!

2. Selby Member

מבחינת אואן זה לא הזוי בכלל, למרות שגם באברטון אף אחד לא מבטיח לו מקום בהרכב, אבל ברור שהסיכויים שלו שם יותר טובים.
    מבחינתנו זה לא היה חכם בכלל, לדעתי לפחות, בינתיים דיוף לא מתאים להיות הגיבוי הראשון שלנו, הוא רק הגיע.
    הקשר הוא שאם אתה משחק עם חלוץ אחד באופן קבוע אתה צריך פחות חלוצים ברוטציה.
    אבל זה לא קרה אז כל זה לא רלוונטי כנראה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/10
  3. THE STRETFORD END Member

דיוף לפחות משחק כבר כמה משחקים בריסרב(וכובש ללא הפסקה)
    לא הייתי פוסל שנראה אותו יותר.

טוב שאואן נשאר אבל ככל הנראה זה לא היה רחוק מלהתבצע.

4. George Best Member

כנראה שביקור של אואן באנפילד במדים של יונייטד ואברטון בעונה אחת זה קצת יותר מדי מוגזם...

שלושה ימים נהדרים.
    מי היה מאמין שאחרי 55 דק' נרשום ניצחון בדוחא בעוד צ'לסי שומטת נקודות באדורם קייסי סטדיום.
    נייס...

5. Selby Member

וואלה, היו מתנקשים בו :aaarofl:
    בינתיים דני וולבק שוב כובש אבל לומד על בשרו שפרסטון היא לא בדיוק מנצ'סטר יונייטד...

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לסולשיאר לקחו כמה שבועות להפוך לשחקן הרכב אצלנו. אם אתה טוב מספיק, אתה טוב מספיק, ולפעמים הדברים האלה פשוט קורים. ראיתי אתמול תקציר של הניצחון של המילואים בנורבגיה השבוע מול קבוצה מהסוג שדיוף פגש בקביעות בשנה האחרונה והיה טוב נגדן, ולפחות בתקציר הוא נראה כעת רמה אחת מעל כל השחקנים במגרש. הוא קפיצי, מהיר, נוגח טוב. ברמת הכישורים הבסיסיים, הוא בדיוק מה שהיה חסר לנו. אז שחקן הרכב אולי לא, אבל לא בטוח שהאופציה שהוא יהיה מחליף ראשון כל כך הזויה.

7. the white pele Member

אואן הגיע לסתימת חורים(כי בנזמה לא בא) . אואן שחקן גמור לרמות האלה,יחסית כמובן.איבד את הצעדים הראשונים, את הביטחון מול השער, את יכולת ההרתעה(ולמרבה הפלא, הוא לא נפצע).
    שדיוף,מאקדה וולקבק מחכים בכנפיים(ואולי גם ג'ושוע קינג)אין שום סיבה להחזיק אותו מעבר לעונה הזאת. הלוואי ויקרה משהו סנסציוני, הלוואי ואני טועה אבל צריך לחשוב על העתיד.וזה בלי לקחת בחשבון שיבוא בקיץ חלוץ חדש...(דימטרי, תתעורר!!).

8. eastlands Member

כשאוון הגיע לא בדיוק שמעתי שאמרו שחקן גמור, ומה קרה שהמגר שלכם אף פעם לא טועה .
    אוון כפי שאמרת בדיוק שחקן גמור ,המעבר הזה גמר לו את הסיכוי לגביע העולמי (וטוב שכך ) וגם כמובן הוציא אותו מהיכל התהילה באנפילד .

9. Cup of Tea Liverpool, UK

בטח התכוונת לדימיטאר.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. נועה האדומה Member

אח, אח, כדורגל.
    מצב הרוח משתנה כמו מזג האויר בחודש מרץ. פעמיים ביום.
    אחרי ההפסד נגד לידס, ואחרי ההפסד הראשון בדרבי, ולפני הגומלין והיציאה לאמירויות,
    היה מעונן כבד, וכמעט ביקשתי שהעונה הזו תיגמר.
    היום אני מחכה בטירוף לשבת.
    לפני היציאה לאמירויות, ולפני המשחק של צ'לסי בהאל, חישבתי 8-9 הפרש מ'צלסי,
    והיום אני חולם על ניצחון נגד התחת, תיקו בגשר ומקום ראשון לפני הישורת האחרונה.
    בול בזמן.
    את כל זה רציתי לספר כי אחת הגדולות של סר אלכס, לטעמי, היא אורך הרוח והסבלנות.
    אין לי מושג אם הוא מתפרע בחדר ההלבשה (יש עדויות שכן), אבל כלפי חוץ הוא אף פעם לא נרעש.
    לא מעוד החמצה מטורפת של אואן, פספוס של פוסטר, ריחוף של ברבה, טעות של רפאל או ניצחון של כבשה אצלנו.
    אגב, סטרטפורד הוא האוהד היחיד שאני מכיר עם כזו סבלנות ואורך רוח.
    תמיד אחרי תקלה אני מצפה בכיליון עיניים שיכתוב שלא קרה כלום. והוא כמעט תמיד צודק.
    זהו. שיעמם לי אז הטרחתי אתכם.

11. Dimitar Berbatov Member

אואן היה גמור מבחינת הנבחרת הרבה לפני שהגיע ליונייטד. היכולת שלו, לא משנה כמה דקות הוא מקבל, לא הספיקה לסגל נבחרת אנגליה. אולי לסגל המורחב-מורחב אבל לא לסגל המצומצם ובזה יונייטד לא היוותה פקטור בכלל. להיפך, סר אלכס נתן לאואן את הצ'אנס לחזור לנבחרת דרך יונייטד, למרות שהוא לא נבנה כשחקן הרכב. אואן לא לקח את ההזדמנות.
    לא יודע אם אואן גמור, הוא עוד יכול לתרום פה ושם מהמיקום ברחבה שאת זה הוא לא איבד ולא יאבד, את התנועה המתמדת. למרות האיטיות ואי-החדות.

לגבי ברבאטוב, אני כמובן לא איבדתי את הסבלנות ויש לי זמן. במשחקים האחרונים הוא מקבל פחות ופחות הזדמנויות מפאת ההצלחה הגדולה של רוני כחלוץ בודד ומרכז הקישור שהופך אפקטיבי יותר עם השלישיה פלטצ'ר, סקולס וקאריק. הפציעות התכופות תקעו את ההתקדמות שלו (לא כברת דרך ענקית, אבל התקדמות).

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

8-9 נקודות? מתמטיקה היא כנראה לא הצד החזק שלך. טוב, של מי כן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

13. נועה האדומה Member

חוץ מגנדל כמובן
    (ענין פנים כפר סבאי)

14. k_700 Member

אני דווקא מאמין שצריך לקוות לניצחון של הצרפתים בגשר.
    לטעמי ארסנל לא פקטור לאליפות(ואמרתי את זה לאורך כל העונה), צ'לסי יותר חזקה והיא נמצאת כרגע בפורמה טובה. היא מרוכזת, חדה ולכן אני חושב שמשחק כזה יכול לערער לחניכים של אנצ'לוטי את הביטחון ומנגד להעלות את השאננות של שחקני ארסנל שבוע לפני המשחק מול ליברפול(אני כבר הימרתי שליברפול תנצח את ארסנל).

15. Gass12 Member

פרגי הגאון הביא אותו בשביל גול אחד בלבד.
    ה 4-3 בתוספת הזמן השערורייתית שהשופט המשוחד שלנו הוסיף בכדי לתקוע לכם עמוק בתחת בלי וזלין. ככה שמבחינתו הוא גמר את העונה כבר בתחילתה.
    מכאן ואילך ניתן צ'אנסים לצעירים שלנו .ויש לנו אחלה צעירים