מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. George Best Member

ליגה באימרויות -
    הפסד 2-1, תיקו 2-2 והפסד 2-1 אשתקד.
    בצ'מפיונס 1-3 משנה שעברה.

צ'לסי תוכל לברוח לנו ל-7 נקודות בוורסט קייס סנריו (אנחנו מפסידים בדוחא, צ'לסי מנצחת בברנלי ואת המשחק החסר).

2. George Best Member

רשמית - ריו בחוץ לארבעה משחקים.
    (ארסנל חוץ, פומפי בית, וילה חוץ ואברטון חוץ), מכה קשה.
    שיזדיין סרוסי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/10
  3. Dimitar Berbatov Member

בהחלט, ולכן גם בחרתי בה כחתימה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אני רוצה עוד לחזור לאתמול. ההופעה אתמול של סקולסי היתה הטובה ביותר שלו מזה שנים רבות. הרגשתי כאילו חזרתי במכונת הזמן 6-7 שנים לעונת 02/03 המצוינת, הקשר המצטרף הטוב בליגה עם המסירות האמנותיות והאיום התמידי מחוץ לרחבה. לטעמי היה MOTM, אבל מי אני שאתלונן על הפרס שהלך לפלטצ'ר? הגעתי למסקנה שלב אמיץ הוא סרט דוקומנטרי עליו. מי זה וויליאם וואלאס?

ועכשיו ארסנל, איזו אינטנסיביות. העונש הוא מכה סופר קשה ישר לבטן (אם כי מוצדק). ריו הוכיח נגד האל ובעיקר אתמול שהוא כאן והמלעיזים יכולים להמשיך לקשקש. אוונס ובראון בפרנסנל לא נשמע טוב למרות שהזיכרון מציוות של שניהם מול קבוצה גדולה בחוץ הוא מאוד חיובי. פרגי רמז בשבוע האחרון שוידיץ' לא יחזור לשיטי וארסנל, אתמול הוא היה על הספסל כך שמי יודע. התגעגעתי ל- nemanja ohh

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/10
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם וידיץ' היה על הספסל, הוא כשיר.

לגבי ההתאחדות, עוד דוגמה לכך שאני כבר לא מצליח להבין את הארגון הזה. אז מה הקטע החדש שלהם, שאסור לערער על ההחלטות שלהם? בשביל מה הם קיימים אם לא לתת לשחקן שימוע הוגן? שיהיה.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא מבין את ההחלטה אבל המשחק אתמול הוכיח לי סופית שאנחנו הולכים לנצח באימרויות.
    כמו במשחקים של ארסנל מול צ'לסי ומול הסיטי האגרסיביות תכניע אותם. מי שראה את המשחק שלנו מול סיטי אתמול ראה משחק גברי וחזק. ארסנל לא מסוגלת להתמודד עם משחק חזק, ואם לא יקרה משהו יוצא דופן מבחינת השופט, שיתחיל פתאום להחמיר עם כל נגיעה בניגוד למקובל בליגה האנגלית, אנחנו מנצחים את המשחק.
    יהיה קשה מאוד, בטח אם וידיץ' לא ישחק, אבל האגרסיביות שלנו והכושר של רוני אמורים להספיק. אולי אם רוני היה מסיים את המשחק מוקדם יותר עם אותה החמצה גיגס וסקולס היו יוצאים מוקדם והיינו אולי זוכים לראות אותם משחקים גם בראשון, אבל אז זה לא היה מתוק כל כך.
    ככה שכניראה נראה את נאני וולנסיה באגפים וחלוץ נוסף או את אנדרסון על חשבון סקולס כשגיגס וסקולס מקסימום יכנסו כמחליפים.

6. Dimitar Berbatov Member

עם הפציעה הטורדנית שלו אי אפשר כבר לדעת. היו לנו מספיק פעמים העונה שהסרבי חזר מפציעה לספסל ובכל זאת לא היה כשיר במאת האחוזים ושמענו מפרגי בפעם האלף שהוא צפוי לחזור עוד 10 ימים ושהוא לאט לאט חוזר לכושר ומתאמן.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היינו לוקחים אתו סיכונים מיותרים. כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות אם הפציעה תחזור או משהו כזה, או אם תהיה פציעה נוספת, אבל אם הוא היה על הספסל אתמול, כרגע הוא בסדר.

8. RealStretford Member

FERDINAND BAN EXTENDED TO FOUR MATCHES AFTER 'FRIVOLOUS' APPEAL

מהגארדיאן.

9. Wave Member

על המשחק אתמול אין הרבה מה להוסיף לכל מה שכבר נכתב פה, ראיתי דרך הפלאפון (צבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx , אבל לפחות את זה שידרו, את הליגה לא משדרים בכלל), שלישיית הקישור עשתה את ההבדל וטוב לראות את נאני וריו חוזרים לעניינים.
    ולנושא אחר לגמרי, אני מקווה שההעברה של כריס סמולינג אלינו בקיץ הקרוב לא אומרת שאחד מהבלמים הבכירים (וידיץ' , רוב הסיכויים)יעזוב בקיץ,כבר היו שמועות על אשתו של נמניה שלא מאושרת מהחיים במנצ'סטר,פרט לזה לא יצא לי לראות עדיין את הבלם הצעיר בפעולה, מעניין אם בעסקה יש סעיף דומה כמו בעסקה של לייאיץ', שאם בעת מועד ההעברה אנו לא רוצים לבסוף את השחקן אנחנו יכולים לבטל את העסקה (באולי תשלום קנס של כ5 עד 10 אחוז משווי העסקה המקורי).

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://arsenalstation.files.wordpress.com/2009/08/alex-song1.Xxx

אני מקווה שהשחקנים שלכם באים באותה תחושה של זילזול ויהירות. בעצם, אני בטוח שלא, כי אולי הם בניגוד אליך מבינים לאיזה משחק הם מגיעים.

11. George Best Member

תכל'ס.

12. George Best Member

13. George Best Member

וידיץ' יפתח בראשון.

14. W.Rooney Member

הוא חייב לפתוח.

מלחיץ להגיע לאימרויות בלי ריו, וידיץ' יצטרך להתעלות על עצמו.

עכשיו אני נזכר שיש לנו גם ביקור בוילה פארק בלעדיו.. אלוהים.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראינו בעונה שעברה שאנחנו מסוגלים להתמודד היטב גם בלי ריו. אני רק מקווה שווידיץ' חוזר ברמת חדות סבירה.