זה ממש מוגזם לומר שרובן לא השאיר חותם. הוא לא גדול כמו שהוא יכול היה להיות, הוא לא רונאלדו ולא קאקה - ובגלל זה פינה להם את המקום בריאל - אבל הוא בהחלט תרם לכל קבוצה. את הגרסה הנוכחית לא הייתי רוצה, כי זה לא שווה את זה עם כל הפציעות, אבל היה נחמד מאוד אם היה נופל לנו לידיים ולאגף השמאלי כישרון כמו רובן בזמנו. צעירינו האמיצים ניצחו בברנלי 1-5 בסיבוב הרביעי בגביע הנוער (צמד לקינג, צמד לקין, פטרוצ'י) בדרך למשחק חוץ מול בלקבורן או לייטון אוריינט.
טל זה נכון בחלקו. התכנית לא יכלה להצליח בשום פנים ואופן כי היא הייתה דבילית ולא כלכלית. ובמידה רבה של אבסורד תמיד מי שאין לו כסף משלם הכי הרבה. הרבה יותר ממי שיש לו. ההלוואות שהם לקחו היו מטורפות לגמרי רק שתבין עד כמה מטורפות(ואת הטירוף הזה המועדון שילם במזומן). מ2005 ועד 2008 המועדון שילם 263 מליון פאונדס' .. רק בגין ריבית וזה נשאב לחבית ללא תחתית לא רק שהחוב לא הצטמצם אלא תפח. מ540 מליון ל700 מליון. זה מטורף לגמרי ..
והתהייה הגדולה עד היום היא אחת - למה? מה יצא להם מזה? האם הם באמת האמינו שאיכשהו התוכנית שלהם תפעל? האם המשבר הכלכלי פגע בכך נואשות? האם הם התכוונו לכסות חלק מהחובות דרך מכירת נכס כמו טמפה ביי בקאנירס וזה פשוט לא הצליח (הם מנסים, ככל הידוע, ולא מצאו קונה נדיב מספיק). אתם אמריקאים, זה מועדון כדורגל באירופה. אפילו אברמוביץ' העשיר מהם משמעותית הסתכל והחליט שעם כל הכבוד, לא שווה לו לקנות את יונייטד. חשבתי שבאיזה שלב תתבהר הסיבה. אולי דרך יונייטד הם יזכו לפרסום שיאפשר להם להפוך לאימפריה עולמית. איפההההה. הרי הם לא יעזו אפילו להסתובב לבד ברחבי מנצ'סטר. אז למה? למה? למה?
אין כמו החבורה של רפא בניטז והקהל "הטוב בעולם" שלא מילא היום איצטדיון בן 44,000 מקומות במשחק גביע(ומיעוט הקהל שהגיע מרדינג לא משנה יותר מדי)התואר היחידי שנשאר להם העונה במסגרת אנגליה בכדי לשפר קצת את המצב רוח מכל ענייני הגלייזירים והמאזן השנתי. יייייייישששששששששששש
אולי הם בנו על מכירת זכויות שידור עצמאיות למשחקי הבית של הקבוצה כי שם נמצאת הבוננזה האמיתית ומיקסום מקסימלי של המותג.דובר על זה לא מעט כשהם רכשו את הקבוצה...
אולי הגיע הזמן שהם יתחילו למכור נכסים משלהם,כולל קבוצת הפוטובול בכדי לכסות את החוב העצום אחרת,אני לא רואה מצב שהוא לא קטסטרופה אלא אם כן איזה שייח או אוליגרך יגיע להציל אותנו. גאס, זו הבעיה במשכנתאות שכאלה,אתה משלם כל השנים את הריבית והקרן נשארת במקומה.
http://www.youtube.com/watch?v=qHEzkoZ-pgI...layer_embedded# לא האיכות הכי טובה אבל השערים ממשחק הנוער היום נגד ברנלי
וגרסה איכותית יותר. http://www.youtube.com/watch?v=R-07E3rnYZ0...player_embedded the white pele, דיברו הרבה כשהגלייזרים קנו את יונייטד על הפרדת זכויות השידור, אבל בפועל לא ממש נשמע רחש של פעולה בכיוון הזה.
היו ליחשושים על זה לפני חידוש החוזה הקיבוצי האחרון אבל זה לא צלח.רגולרית זה כנראה לא פשוט ויש מותג חזק כמו הליגה עצמה וקבוצות אחרות שינסו למנוע את זה כמובן... דמיין כל משחק בייתי של יונייטד כאשר עשרה מיליון איש בעולם משלמים שני פאונד...ואני עוד עדין עם המספרים... בספרד למיטב ידיעתי, ריאל וברצלונה מקבלות פי חמישים(בהגזמה) משאר הקבוצות וכולם שותקים שם. בליגה האנגלית, האלופה מקבלת משהו כמו כפול שש מהמקום האחרון... זה עולם כלכלי אחר לגמרי שם...
the white pele זה נכון הפער העצום בספרד הכל בקשור לתשלומים מזכויות שידור אבל תראה למה זה הפך את הליגה הספרדית...ליגה סקוטית משופרת, לא הייתי רוצה שזה יקרה באנגליה אבל זה לא יפתיע אותי אם זה היה הקו שעליו חשבו הגלייזרים, הרי טובת יונייטד או הכדורגל בטח לא מעניין אותם אלא איך אפשר לחלוב את העניין כמה שיותר. אני מאוד חושש שבמצב של היום אנחנו נעמוד בפני עליית מחירי כרטיסים ומנויים בעונה הבאה, אם כך יהיה אין לי ספק שהם יקבלו זובור רציני, כבר העונה לא מעט אוהדים ובפעם הראשונה אחרי שנים לא חידשו מנויים,המחירים בשמיים גם ככה והעלאה נוספת תגרום להרבה מאוד אנשים לא לקנות ולהגיע ובצדק, זה כבר לא יהיה קשור לנאמנות ולאהדה.
איך אף אחד לא חשב על זה קודם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ממש עזר בכל הפעמים שמחו נגדם.
יצאו לרחוב בעבר כשהגלייזרים עמדו לרכוש את המועדון,היו מהומות וגם מעשי וונדליזם בבתים ומכוניות של מי שאז היו חברי דריקטוריון,זה מצויין אבל די חסר שיניים. אני מניח שאם המצב יתדרדר אז יצאו לרחובות פעם נוספת ויעשו בלאגן. אם יארגנו כנופיית חיסול מקצועית כבר אפשר יהיה לדבר אחרת, אולי שישאירו מסר כמו שהבורר השאיר לזלצמן מרעננה..
כפי שטל אמר זה קרה בפעם שעברה כשהגלייזרים התחילו במגעים לקנות את המועדון. חושב שאם האוהדים באמת יעבירו מחאה, הפעם שתפגע בגלייזרים גם כלכלית, הלחץ יהיה גדול, יווצר באז בתקשורת מה שיפתח את הדלת לקונים פונטציאלים.