1. לאחר 25 שנות פעילות, פורום אייסוקר צפוי להיסגר ב־15.11.2026. למידע נוסף ולהודעת הסגירה המלאה, היכנסו לדיון שפורסם אוף טופיק 》》 לחצו כאן לקריאת הודעת הסגירה המלאה

מכבי חיפה 2018/19 - ממשיכים להתרסק. מרקו בלבול הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by EsheD, Jul 16, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. G.B7 ירוק עולה

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    4,024
    Likes Received:
    1,944
    Gender:
    Male
    בהחלט רכש טוב עבודה טובה מאוד של שחר.
    לבד זה לא יספיק אבל אם הרכש הזה יתחיל שינוי בגישה של המועדון ויקחו שם החלטות טובות נדע ימים יפים.

    הלוואי!
    הדרך עוד ארוכה.
     
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    28,734
    Likes Received:
    6,835
    ראיתי העונה את שועה מולנו לפני שבועיים ובהחלט יכולתי להתרשם מכמה פעולות מאד טובות שלו. כמו שכבר אמרתי, בליגה הישראלית החלשה אין מניות בטוחות, גם לא טאפוקו או פלומיין, אבל לחלוץ החדש שלנו יש פוטנציאל ואת זה אי אפשר להגיד על וייסמן...

    @alexshw
    היו ימים...בינינו, אם שועה יכבוש כמו שהאווירון עשה בזמנו הוא יעזוב מהר מאד את ישראל. בוא נקווה ששחר סוף סוף עשה משהו חיובי.
     
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,617
    Likes Received:
    5,122
    Gender:
    Male
    מצד אחד זה החלוץ הבולט ביותר בליגה, כישרון גדול, בן 19.
    מצד שני, זה שחקן שעד העונה היה מאוד בעייתי בראש, ומעבר לקבוצה גדולה, בטח שלנו שנותנת לתקשורת להכנס לדם של השחקנים, זה מתכון בטוח לכישלון, בטח בגיל כל כך בעייתי.
    מה שכן, אם הוא יצליח לשרוד את המערכת שלנו, אפילו לשנתייים-שלוש, הדרך שלו לאירופה די מבטיחה.
     
    EsheD, oranfu and de Middenweg like this.
  4. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,764
    Likes Received:
    2,558
    מבחינת מכבי חיפה זה רכש טוב על הנייר, מבחינת השחקן יש מצב שהוא קיבל החלטה נוראית, להגיע למכבי חיפה הנוכחית כילד בן 19 עם חצי עונה בבוגרים נראה לי בעייתי משהו, לא מקום שישפר את ההתפתחות שלו במיוחד.
    ימים יגידו
     
  5. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    40,926
    Likes Received:
    23,220
    מצד שני, אם הוא כזה טיפוס אז אולי דווקא הוא יכול להצליח במערכת הזאת שלנו.
     
  6. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    75,246
    Likes Received:
    15,442
    Gender:
    Male
    אתם תגידו שאני הזוי אבל איך שאני חושב על זה אם לוקחים את הפנים של יעקב שחר ומדביקים שפם ופאה ירוקה זה יוצא ואסילי. יש מצב שהוא האלטר אגו שלו?
     
  7. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    16,567
    Likes Received:
    7,131
    אנדלובו 2.

    בכל מקרה, כבר רשמתי את זה במהלך חצי העונה הזו בדיון של משחקי השבוע, ואני אמשיך את זה כאן.
    גם כאשר שועה כעת שחקן מכבי חיפה, אני לא הצלחתי עדין לראות את הניצוץ והפוטנציאל שכולם מדברים עליו. 9 שערים בחצי עונה זה נתון טוב ביחס לליגה שלנו, אבל אלו שערים של מיקום טוב וניצול מצבים לא רע. אבל לא ראיתי אצלו יכולת בעיטה טובה, או טכניקה מרשימה או כדרור טוב, או הכי חשוב -- שכל. אני מאוד מקווה שזה לא יהיה, כמו שציינתי בפתיחת ההודעה, אנדלובו נוסף.
     
    גלץ and EsheD like this.
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,918
    Likes Received:
    2,457
    Gender:
    Male
    לא יודע איך לאכול את ההחתמה הזאת.
    מצד אחד התגלית של הליגה,פוטנציאל גדול,סקורר שחסר לנו.
    מצד שני,נתן רק חצי עונה טובה,הסכום ששולם עליו יכול לשבת עליו כמו משקולות,והלחץ אצלנו יכול לגמור אותו.

    שיהיה בהצלחה.
     
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    חוץ מהעובדה שציינת שמות של שני שחקנים שהגיעו למכבי חיפה מבני יהודה, אני לא מוצא קשר בין המקרים. האחד צעיר מאוד, השני הגיע בגיל מתקדם יותר. האחד ישראלי, השני זר. האחד יודע את מלאכת כיבוש השערים, השני הראה למן השנייה הראשונה שהוא טוב בדברים אחרים, האחד מגיע למועדון שכבר שנים לא מצליח לקלוט שחקנים טובים, השני הגיע למועדון שנחשב למוביל בישראל.

    זו החתמה ראשונה טובה של מכבי חיפה אחרי שנים, בלי קשר למה שיקרה עם השחקן מעכשיו. חובת ההוכחה היא עליו בדיוק כפי שהיא על מכבי חיפה, שבשנים האחרונות לא מצליח לקלוט טוב מספיק את שחקני הרכש שלו.
     
    oranfu, Bluekipper and EuropeGuy like this.
  10. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    6,169
    Likes Received:
    5,795
    לעובדה שבני יהודה מחזיקה עוד ב40 אחוז מהכרטיס של שועה יש משמעות מלבד קבלת אותם אחוזים במכירה עתידית?
     
  11. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,673
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    כנראה שיש כאלה שתמיד יתלוננו. כדי לעשות את ההעברה הזו בחודש ינואר, מתחת לראדאר, ולהבטיח שהילד יהיה שחקן מכבי חיפה - צריך לשלם, והרבה. וכמובן שהוא גם יכול להיכשל, ויש כאלה שתמיד יתלוננו. אף אחד לא אומר שמכבי חיפה יוצאת לדרך חדשה והיא תילחם עכשיו על שחקנים כמו בעבר, לפני עשור נניח, אבל אפשר להגיד מילה טובה.
    התזמון בו שועה מגיע קצת בעייתי, לדעתי היה טוב יותר לכולם אם היה נשאר עד לסיום העונה ורק אז עובר(ונניח במקרה כזה בני-יהודה מקבלת סכום פחות בומבסטי), אבל כנראה שהמטרה היא שהילד יקום, יאכל, ינשום ויישן מה זה מועדון גדול עם הר של ציפיות. לא חושב שמצפים ממנו כבר עכשיו לתת תפוקה אלא בעיקר בונים עליו לעתיד, לשנה הבאה מן הסתם, וזה זמן התאקלמות ארוך. שאלו כאן מה הסוד של הילד? הוא קר רוח, זה מרגיש לך שהוא בן 19?
     
    Maccabi Diamond likes this.
  12. קשר ימני Member

    Joined:
    Apr 14, 2017
    Messages:
    828
    Likes Received:
    399
    Gender:
    Male
    לא.
     
  13. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,908
    Likes Received:
    1,973
    עכשיו אני מבין על מה אתם מדברים שכל התקשורת מגבה את דון שחר. אם זו הייתה אלונה היו אומרים שהיא מחלישה את הליגה.
    אבל שוב בכל מקרה מקווה שתזכו לקצת נחת
     
    EsheD likes this.
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,918
    Likes Received:
    2,457
    Gender:
    Male
    לא היללו ככה את ג'ורדי אחרי האליפות הראשונה כמו שעשים היום לשחר.
     
    Ajax Amsterdam likes this.
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,673
    Likes Received:
    3,526
    Gender:
    Male
    אני לא מתייחס מה כותבים בתקשורת. רק הבדל קטן בין יעקב שחר לאלונה - לראשון יש סגל שחקנים של פלייאוף עליון נניח, ורק בגלל חרא ליגה אז אירופה היא בכלל אופצייה, כך שזה רכש מעולה בעיקר כשאני חושב קדימה, לא רק למשחק הקרוב או עד לסיום העונה הנוכחית, בעוד אלונה רכשה לא מעט שחקנים סתם, ואפילו לפני הקיץ המיותר הזה. הילד הזה אמור להיות באנקר בהרכב וחלוץ ראשון והוא כישרון עולה, לא שחקנים כמו בן-בסט ועזרא שיהיו שחקני ספסל במקרה הטוב ויפתחו בהרכב רק כשיתמזל מזלם. באמת קשה למצוא את ההבדל בין קבוצה ששלוש שנים זכתה באליפות ושנתיים קודם לכן הייתה בצמרת לבין מועדון שמחפש את עצמו בערך שבע שנים?
    ובחזרה לנקודה שעלתה כאן, ברור שהילד יכול להיכשל, אבל כמה שחקנים בליגה הזו אתה מביא ובטוח שהם יהיו הצלחה? אני כרגע יכול לחשוב רק על אצילי ודיא סבע.
     
    de Middenweg likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.