המאמן היחידי שפנוי כרגע זה אלי כהן, זה כבר הפך להיות איזה מאמן פחות גרוע. אגב, כל הידיעות על "פגישה גורלית", "קלינגר בתמונה" אלו שטויות במיץ. רוני לוי היה נסער מאוד לאחר המשחק אתמול, אך עוזי מור ויעקוב שחר עודדו אותו ואמרו לו : "אתה הטוב מכולם. גם אם תתפטר אנחנו לא נקבל את ההתפטרות.". לגבי פאוליניו, בדיחה עצובה מאוד. איך קשר אחורי עם מימדי גוף כל כך קטנים יכול להיות הדמות האגרסיבית שלנו במרכז השדה? רוני לוי לא ידע את הדברים האלו לפני שחרורו של דירסאו? אמרו שפאוליניו יוצא הרבה יותר מהר את הקבוצה להתקפות, זה מהיר? הוא בקושי מוסר. אני עדיין מנסה לברר מה חשב רוני לוי שהשאיר את פאוליניו במגרש, ובמקום להוציא אותו כבר במחצית הוא הוציא את רפאלוב והכניס את בירם. בירם מצויין, לדעתי טוב יותר מפאוליניו בהרבה, אבל למה להוציא שחקן התקפה ולהכניס במקומו קשר אחורי כשאתה בפיגור?
אני חושב ששווה לנסות את אופציית המאמן הזר,כמו שכבר ראינו אולי חוץ מעטר אין שום מועמד שהוא יותר טוב מרוני לוי ולהשאיר את לוי כמו שזה נראה עכשיו יהיה אסון ועם הקשרים של פיני זהבי אני בטוח שנוכל למצוא מאמן טוב.
בלי שום קשר לרוני והאנטי שלי כלפיו, חיפה צריכה מאמן חדש, דרך חדשה והכי חשוב, אנרגיות חדשות !! הגסיסה האיטית הזאת שרצה לנו אתמול על המגרש, זה לא קבוצה.
כדי להכניס סדר למשחק, בירם כיאל הוא השחקן היחידי שיכול להיכנס למשבצת של עידן טל מבין כל הזבל שעברו פה מאז שהטינופת עבר לבולטון. היכולת ההגנתית שלו שהיא ברמה גבוהה, שווה ליכולת ההתקפה שלו. בקיצור, זה לא היה חילוף הגנתי (אבל היה עדיף אם היה מוציא את פאוליניו הנכה במחצית ולהכניס את מסיללה בחילוף כפול).
אני לא אכנס עוד פעם לויכוחים על רוני לוי. בואו נגיד שיהיה מאמן אחר, תראו איך השחקנים נראים (ואני לא מדבר כרגע על הזרים החדשים). אותם שחקנים, שאנחנו המלכנו ובנינו עליהם הרים וגבעות, עשו אתמול סבוטאז' על המגרש - אין מילה אחרת שיכולה לתאר את התצוגה הזו. חוץ מדוידוביץ', שרק אלוהים (אה, ויעקב שחר) יודע למה הוא לא הקפטן, כל השאר נראו בושה וחרפה והגיע הזמן לשחוט כמה "פרות קדושות". נתחיל מהמגנים - יש לי הרבה כבוד והערכה לאדורם קייסי ולתרומתו לאורך השנים למכבי חיפה, אבל מה לעזאזל הוא עושה על המגרש כרגע? אתה לא מסוגל לרוץ שני מטר, אז תגיד למאמן שלא ירכיב אותך. איפה היושרה המקצועית? כל דקה שלו על המגרש עושה עוול גדול לקריירה המפוארת שלו - תפרוש, אדו. אייל משומר אמור לעשות את הפריצה שלו השנה, בינתיים זה נראה רע מאוד. שום הרמה שלו לא עברה את השחקן הראשון, ובנוסף למשחק הלא מדויק הוא גם עשה שטויות בהגנה. דקל קינן - את הצעקות של דוידוביץ' עליו אפשר היה לשמוע גם כשהטלויזיה ב"Mute". לאן נעלמה המנהיגות והכריזמה שכל כך איפיינו אותו בנבחרת האולימפית? אין לי בעיה שיעשה טעויות (הרי שילמנו שכר לימוד גבוה על מספיק טעויות שלו בשנה שעברה), אבל מה עם קצת יוזמה, קצת לקיחת אחריות? "הפרינססה" ליאור רפאלוב - כמה דיברנו כאן על משחקי הטרום עונה שלו וכמה ציפיות פיתחנו לגביו... אבל הוא, כלום. במחצית הראשונה הוא היה השחקן המצטיין של מכבי פ"ת. שמישהו יסביר לו שהשחקנים בירוק הם אלו שאיתו בקבוצה. "המנהיג" יניב קטן - ביזיון. כל דקה שלו על המגרש מגחכת עוד יותר את ההחלטה של שחר לתת לו כל כך הרבה כסף, ובשביל מה? מהמחזור הראשון של העונה שעברה אני חוזר ומבקש שיורידו לו את הסרט הזה מהיד (ואל תגידו רוני לוי, כי שחר הבטיח לו להיות הקפטן), זה גדול עליו. יניב קטן לא היה מנהיג ולא יהיה מנהיג אף פעם. לא היית נותן לו להיות כלב נחייה של עיוורים ועל אחת כמה וכמה להוביל קבוצה. הגיע הזמן שרוני לוי ישאיר אותו מחוץ לסגל. קטן תוקע את המשחק, ועם כל הכבוד, אין לו כרגע מקום בשום קבוצה בליגת העל. גוסטבו בוקולי - מה עובר עליו, רק הוא יודע. הוא היה אתמול מנהיג הסבוטאז' על המגרש, אולי בגלל הדאגה לחבר האובד דירסאו. נראה שבוקולי עושה דווקא (כבר שנה שלמה) ואם בעונה שעברה הוא לפחות נלחם במשחקים הגרועים שלו, השנה הוא מחפש את הכרטיס האדום כבר בסביבות הדקה ה-20 (באשדוד זה עבד לו יופי). הוא למד טוב מאוד את המנטליות, העיקר שהוא כל שבוע בא ומבקש שדרוג בחוזה.
רוני לוי באמת מאמן טוב והיה כך בשנתיים האחרונות - אך רוב הסגל כבר איבד את האמון בו ולכן כתבתי שכעת אין לחיפה ברירה.. חוסר הליחמה של השחקנים יכולה לבוא רק בגלל החתול השחור שעבר בינם לבין לוי. מסכים עם כל מה שנכתב מעלי לגבי ביצועיהם של השחקנים - הירידה ביכולתו של בוקולי החלה מייד עם קמפיין גביע אופ"ה בשנה שעברה ואפילו תוך כדי.. כנ"ל לגבי קטן. אני מאוד אהבתי את כיאל וגם מסיללה כי הם פשוט רצו יותר לעומת האין תנועה של שאר השחקנים חוץ מרוסו כמובן. חוסר ההתלהבות נוצר כתוצאה מאי היכולת להביאו ליידי ביטוי על המגרש, ה"טקטיקה" של לוי נכשלה כשלון חרוץ וכל הכשרון שיש לחיפה ויש לחיפה הרבה כשרון פשוט שיחק ליידי מזרחי השועל הוותיק שקרא את לוי כמו ספר פתוח. לוי מצידוי לא עשה כלום לנצל את החולשה הברורה של פ"ת מהצדדים ובעיקר מצד ימין ורק כאשר קטן הגיח משם פתאום חיפה מצאה פתח לסכן את פ"ת.. מאוחר מידי ומעט מידי ובמצבה של חיפה רע רע מאוד..
העלת פה משהו מעניין תומר. סבוטאג'! לא יודע אם במכוון או לא במכוון, בכל אופן לכולם ברור שאם מכבי פ"ת היתה קצת יותר מרוכזת או לחלופין היתה עומדת קבוצה יותר חזקה הירוקים היו יוצאים עם רבעייה מהמשחק הזה. כולם גם יודעים שהשחקנים של חיפה כולם בלי יוצא מן הכלל שווים הרבה יותר ממה שראינו אתמול. הכל מצביע על משהו לא כשר במערכת שמה לעשות מנווטת על ידי רוני לוי.
אגב, ברור לכם שאם ג'ובאני יקירנו היה יותר מרוכז בפתיחת המשחק, הכל היה נראה אחרת? ההזדמנות הכי טובה הייתה אחרי שתי דקות כשרוסו קיבל כדור לבד ברחבה ובמקום להתקדם עוד שני מטר ולסיים את ברשת, החליט לקחת את הבעיטה מהמקום, חלש והיישר לידיו של אוהד כהן. אחחחחח ההיפותזה.
היחיד שנראה שאכפת לו בכלל מהקבוצה הזאת. ולחשוב שיש אוהדים שלא רצו אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
השנאה נראה לי מדברת... לג'ובאני רוסו שכזה יש מקום בהרכב של מכבי חיפה בכל מצב בכל כושר שהשחקנים שלה יהיו נמצאים.
שחקנים לא צריכים לקבל 10:0 כמו הגרמנים כדי שזה יהיה סבוטאז'.מספיק ששחקן לא נותן את המקסימום והולך כמו פרימדונה וזה סבוטאז'. יניב קטן משחק אותה ראש קטן ועושה מה שהוא צריך אבל לא יותר מזה.הוא יודע מה ינצח משחק ומה לא.והוא עושה כל מה שבמסגרת התפקיד שלו כפיווט וזהו.שחקן כזה צריך לעוף ליציע ומהר.הרי למה הוא קנה מלכתחילה את המקום שלו במגרש?בגלל שהוא יפה?אם הוא סתם עוד שחקן שיודע לחלק פסים שיחזור לנוער. וזה מה שכואב-שהזרים הם בעלי קשיי השתלבות ולא מקבלים את הצ'אנס.אבל לראות ישראלים שלובשים את הסמל ורומסים אותו זה אומר דרשני. שחקן אחד מילא,מקרה אחד,שבת אחת מילא.אבל גם במכבי חיפה זה לא פעם ראשונה שזה קורה. אז האוהדיםפ מתבטאים בדרך שיש להם להתבטאות.ולעיתונאים יש ת'דרך שלהם להתבטא.והשחקנים מתבטאים בדרך שלהם-הם רק מדברים אחרת. שורה תחתונה:המצב הזה ימשך כל עוד רוני לוי כאן. המועמדים הריאלים שלי? זאב זלצר,אלי אוחנה,מלמיליאן,מאמן זר. מי הכי הייתי מעדיף?שרף או עטר.
זה מה שאמרתי, שנכון לעכשיו יש זבל של קבוצה ובגלל זה גם שחקן שעבר את השיא שלו לפני 3-4 שנים, פותח בהרכב. ולא הייתה לי בעיה עם ההבאה של רוסו אם זה בתור מחליף שיכול להביא שינוי, אבל לא כשחקן הרכב.
במידה והקישור יכלל את בוקולי, רנאטו רפאלוב ופאוליניו בכושר טוב, אני לא רואה איפה רוסו בן ה35 נמצא אם לא על הספסל.