מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Igi Member

מה קורה איתכם? איזה ויכוח מטומטטם...
    זה כמו שתשאלו למה הנבחרת הבוגרת הייתה עושה משחקי אימון מול הצעירה. זו "בובת האימונים" שלה, כמו שמישהו פה כבר אמר. לא צריך לטרוח לארגן בהכנות ובנסיעות ועוד כל מיני גורמים. תחשבו על זה ככה - במקום לעשות משחק אימון פנימי הם עושים את המשחק מול טירה. איך הצלחתם להתווכח על זה במשך עמוד שלם אין לי מושג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/07
  2. MHFC Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    התגובות שלך בדיון הזה כל פעם מחדש רק מצחיקות אותי וכל פעם מחדש אתה רק מחפש פה לעקוץ.
    אם לא טוב לך, פשוט לך לדיון של ביתר ירושלים, לא צריך אותך פה עם תגובות כאלה.

גם קבוצות כמו טירה ושאר הקבוצות החלשות צריך לדעת לנצח, ואת זה מכבי חיפה עשתה אמש במשחק אימון, 3-0. מכבי חיפה בתקופה קשה בליגה, והיא בחרה לשחק מול קבוצה שקרובה אליה לעיר, קבוצה מהליגה הארצית, קבוצה שהיא מרבה לשחק מולה,ושידעה שהיא תענה להצעה, טירה( אתה מוזמן לצחוק אם אתה רוצה, אבל זה נכון). הניצחון הזה רק מחבר את השחקנים, נותן ביטחון לקראת ההמשך, שזה חשוב שזה יקרה, וטוב שזה קרה.

אם לרגע תהיה אובייקטיבי, ותחשוב קצת, כך גם לגבי שאר אוהדי הקבוצות האחרות, תבינו שהמשחק שלנו מול מכבי פ"ת, זהו המשחק החשוב ביותר, והמעניין ביותר , ולכן הוא צריך להיות משודר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/9/07
  3. אלי אוחנה ג'וניור Member

לעקוץ? איזה סיבה יש לי לעקוץ? אני לא שונא מכבי חיפה, פשוט מצחיקה אותי העובדה שאתם מתלהבים מ 3-0 על קבוצה בסדר גודל (קוטן) של טירת הכרמל. אין לי בעיה, תמשיכו לשחק נגד הקבוצה הזו, לא מפריע לי כלום. אני לא מביעה דעה, כמו כולם פה, לא עוקץ.

4. Number 8 Member

חלוץ מכבי חיפה, שלומי ארבייטמן, לא יוכל ליטול חלק במשחק הליגה החשוב של הקבוצה ביום ראשון נגד מכבי פ"ת. זאת לאחר שאתמול הוא סובב את קרסולו במשחק האימון מול טירת הכרמל(שאותו דרך אגב ניצחה חיפה 0:3) והבוקר הוא הגיע למתחם האימונים בכפר גלים עם קרסול נפוח.

רגלו של ארבייטמן קובעה והוא נעזר בקביים על מנת ללכת ורק ביום ראשון כאשר הנפיחות תרד סופית, ניתן יהיה לדעת מה חומרת הפציעה של החלוץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/9/07
  5. Igi Member

אלי אוחנה ג'וניור - בבקשה תראה לי איפה מישהו "התלהב" מהניצחון על טירת הכרמל? כל הויכוח פה התחיל בגלל שמישהו אמר שמכבי לא צריכה לשחק נגד קבוצות מהליגה הארצית.

6. Don Joan Roman Member

באמת זה מה שאתם מתווכחים עליו? דיי לשטויות.

7. שגיא Guest

ארבייטמן יעדר, מי שייתן עוד הזדמנות וודאית לתומר חמד לשחק (גם אם זה רק מהספסל) ולהוכיח את יכולתו. כמו שארבייטמן נראה לאחרונה, החסרון שלו לא אמור להיות יותר מידי משמעותי. אני מאמין שגם נראה במשחק הזה את רנאטו מתחיל להשתלב.

8. אלי אוחנה ג'וניור Member

מתלהבים מתלהבים. אבל לא נמשיך עם זה. זה באמת וויכוח מפגר.

9. Igi Member

גם אני הייתי אומר "מתלהבים מתלהבים" אם לא היה לי מה לאמר, אבל בסדר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
    העיקר שהפסקת את הדיון המיותר והדי ילדותי הזה.

בקשר לשלומי, זה בהחלט חיסרון לאור העובדה שהמחליף היחידי בהתקפה יהיה אושרי גיטה( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ), אבל לפחות זה יתן לחמד סוף סוף הזדמנות אמיתית להראות את עצמו.

10. beitar4ever Member

מה כבר הוא יכול להוכיח השחקן, חמד הוא שחקן צעיר וכישרוני ואת זה כולם יודעים אבל עדיין הוא לא יכול לשחק בהרכבה של חיפה, הוא שחקן חמוד ולא יותר מזה עם השנים הוא יתפתח לשחקן טוב!

11. MHFC Member

תקרא את התגובות שלך ותבין על מה אני מדבר..

דבר שני, איפה בדיוק התלהבנו מהניצחון על טירת הכרמל? שמחנו כמובן (זה טוב לקראת ההמשך), אבל אני לא רואה סיבה להתלהב מהניצחון הזה, ולא היה פה אחד שבאמת התלהב מהניצחון הזה, אולי שמח.

לא מפריע לך? דווקא כן...אז למה רשמת קודם שאנחנו חכמים על חלשים, הרי טירת הכרמל חלשה ?

בקשר לארבייטמן, חבל מאוד. אני מקווה שהוא יחזור כמה שיותר מהר ונראה אותו משחק.

12. אלי אוחנה ג'וניור Member

J.K15-הפסקתי את הדיון הזה, מה לא מובן?

עכשיו שאלה לי לאוהדי מכבי חיפה-מה הציפיות שלכם העונה מהקבוצה שלכם?

(אני לא שואל בציניות או משהו כזה, זה באמת מעניין אותי)

13. Igi Member

אם אתה לא שואל בציניות אז למה אתה מזכיר את זה?
    מבחינתי מתחילת העונה ייחלתי בעיקרון למקום 2.. אבל הכי חשוב כרגע שלא משנה מה יהיה, רק לא לראות כדורגל משמים וחסר כל ניצוץ של תשוקה והנאה מהמשחק - ראה ערך בית"ר ירושלים של העונה שעברה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/07
  14. Don Joan Roman Member

אני דווקא זוכר את טוטו מאוד שמח ב 3/2/2007.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הציפיות של לפני פתיחת העונה היו לסיים במקום השני ולתת פייט רציני לבית"ר על המאבק לאליפות. לאור הפתיחה הלא מחמיאה שלנו בלשון המעטה, רף הציפיות הנוכחי הוא רק לשחק טוב, לכבוש שערים, שנצא לסדרה של ניצחונות אשר יתחילו להזכיר את מכבי חיפה של השנים האחרונות, ורק אז אולי יהיה אפשר לדבר על המיקום הסופי שבו אני מצפה שנסיים.

כרגע, עדיין לא צפינו במכבי חיפה המלאה, עם כל השחקנים שהגיעו. כאשר פאוליניו ייכנס טוב יותר לעניינים, רנאטו יסיר את החלודה, גפני ומשומר יהיו כשירים ליותר ממשחק אחד נוכל לדעת באמת מה הפוטנציאל של הקבוצה.