תשמעי, בכל זאת באותו משפט נאמר שאת שונאת לקרוא את ההודעות שלי. ובאופן כללי, אני משתדל להיות כמה שיותר הגיוני בהסתכלות שלי. לאו דווקא כי זו מכבי חיפה.
להבדיל ממני שאני יותר אמוציונלית, לכן הקטע של '' שונאת'' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ריקי מספיק!את שוכחת את התוכנית הזדונית שלנו שבסופה רוני לוי הולך ללמד ילדים בכיתה ב2 איך לקשור את הנעליים ולהפסיק לאמן כדורגל סוף סוף..
נניח ויענקל'ה שחר שולח את רוני לוי הביתה את מי אתם רוצים שהוא יביא? עטר בנתניה(ויאמר לא ישחרר אותו בעד שום הון תשכחו מזה), שום בבית"ר, קשטן בנבחרת וגרנט עם מוריניו, אז האופציה הכי טובה היא אלי כהן. מעוניינים?
אלון חזן בהחלט מאמן נהדר, מהסוג של אוחנה ועטר, מאמן שדוגל בכדורגל התקפי והלוואי שיגיע לחיפה אבל לא ניראה לי שבן זקן ישחרר אותו..
אלון חזן לא יעזוב את אשדוד בתקופה הקרובה, כיף לו שם רחוק מאור הזרקורים, הוא אוהב את העבודה השקטה עם הצעירים ויש לו חזון, חוץ מזה שהוא עדיין לא מאמן מספיק שנים כדי להוביל קבוצה כמו מכבי חיפה (ואל תגידו לי עטר כי ראובן מאמן כבר 4-5 שנים וחזן עדיין לא שנה).
טוב כי רוני לוי אימן הרבה מאוד שנים לפני שאימן את חיפה נכון? הוא אימן בקבוצת הנוער של המועדון, שלא ממש עזרה לכך שהוא ישתף צעירים בקבוצה, כך שמבחינתי אימון קבוצה כמו מ.ס מספיקה לו. ולגבי השחרור של חזן, אין לי ספק שאם חיפה תפנה בבקשה שיאמן אותם בן זקן לא יקשה במיוחד על המעבר שלו, בדיוק כמו שעשה עם יוסי מזרחי.
יש מספר הבדלים בין המקרה של יוסי מזרחי לבין המקרה של אלון חזן כשהמשמעותי בניהם הוא שכאשר ג'קי שיחרר את מזרחי זה היה בגלל מילה שהייתה לו למזרחי שאם בית"ר תפנה הוא ישחרר אותו וגם היה לו את אלון חזן זמין כשהוא יודע שחזן ימשיך את הדרך של מזרחי, היום אין לו מחליף פוטנציאלי שיכול להמשיך את ההתקדמות של המועדון ואני גם לא ממש בטוח מהי מידת המחויבות הרגשית של חזן למכבי חיפה. חוץ מזה ששוב יש את חזן עצמו שלא בטוח שיסכים לאמן בחיפה.
רוני לוי צריך להמשיך במכבי חיפה עד תום העונה מן הסתם. החלפת מאמן בשלב הנוכחי עוד יותר תזעזע את המערכת. בסופו של דבר הסבלנות תשתלם ומכבי חיפה תראה יכולת טובה יותר ותלחם בכבוד על מקום באופ"א, אני לא מדבר בינתיים על מקום שני-שלישי, אבל על מקום מכובד בצמרת (רביעי.. אפילו חמישי יהיה מיני הישג יחסית לאיך שהקבוצה נראית כעת) או לסירוגין, הצלחה יפה בגביע. בתום העונה נוכל לדבר על החלפת מאמן כשלרשימה תוכלו להוסיף גם את דרור קשטן בהנחה שגיא לוזון יצליח לשרוד בהפועל תל אביב.
רוני לוי הכניס את מכבי חיפה לבוץ והוא צריך להוציא אותה מהבוץ, בעונה הבאה לדעתי יענקל'ה שחר צריך לפטר את רוני לוי, להשאיר את אותו השלד של הסגל, להביא מאמן במקום רוני לוי, כרגע לא עולה לי אף שם שמתאים, אך רוני לוי כבר מיצא עצמו שם והוא לא צריך להמשיך בעונה הבאה, מאמן זר, בטח-ובטח שלא, מכבי חיפה צריכה ללמוד מהטעויות של בית"ר ירושלים (אוסי ארדילס, טון קאנן...).
אני חייב להוסיף שגם ניר קלינגר לפני שהוא הגיע למכבי אימן את מכבי באר שבע אם אני לא טועה... מאמנים עם נסיון כשחקנים ושרואים שהם יכולים לאמן טוב, שווים לדעתי קבוצה כמו מכבי נתניה, אך צריך לתת לחזן עוד שנת חסד לפני שזורקים אותו למים עמוקים יותר.