מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Igi Member

לא יודע מה איתכם, אבל לי כבר מתחיל להימאס מכל המצב הזה. אני אולי מאחרוני התומכים של רוני לוי פה, אבל ללא 3 נק' במשחק הבא מול פ"ת אני מצטרף לעדר. לא רואה את לוי מוציא משהו ממכבי חיפה יותר ממה שהוא כבר הוציא. כרגע אני רואה רק הידרדרות באופק.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/07
  2. Fabio Junior Member

שני מחזורים עברו והם צריכים לחשוב על העונה הבאה?
    הם צריכים כרגע לחשוב על המשך העונה ואיך עוברים אותה, ולא על העונה הבאה כי זה יפגע מאוד בעונה הנוכחית.

3. REAL MADRID Member

כן, מכבי חיפה צריכה להתחיל לחשוב על העונה הבאה. להחליף מאמן להתחיל לחפש שחקנים מתאימים.
    חיפה תעביר את העונה הזאת והמטרה היחידה שלהם העונה צריכה להיות גביע המדינה/מקום 3.
    כמו שזה נראה עכשיו גם זה כמעט בלתי אפשרי.

4. שגיא Guest

נו באמת. אם אין לך משהו חכם להגיד אז את אל תגיד. חיפה בסך הכל עברה שני מחזורים (נכון, גרועים, אבל רק שניים), ומראש היה ברור שלקבוצה הזאת יקח זמן להתחבר. כרגע הם צריכים להסתכל על העונה הנוכחית ולא על העונה הבאה. כמובן שאם היכולת הירודה תמשיך ותיגרר גם לסיבוב השני, הרי שאז יהיה מקום על דיבורים כאלה. אבל עכשיו זה סתם דיבורי סרק.

5. REAL MADRID Member

תראה רוני לוי כבר מיצא את עצמו בחיפה, כל רגע שהוא שם זה פחות רגע שיש למאמן שיכול להוציא את חיפה מהבוץ להכיר את השחקנים.

6. מכבי קריית-גת לעד!!! Member

שגיא למה אחי חיפה פתחה את העונה במשחקי טרום העונה משחקי אימון וגביע הטוטו במיוחד נגד הרצליה חיפה נראתה מצוין ואז בא רוני לוי והחליט להעיף את דירסאו וזה גרם לבלאגן בקבוצה במיוחד אצל בוקולי והסוף של העונה הזאת ידוע עוד עונה חלשה..
    לגבי העזיבה של קולאוטי הוא רצה להתקדם אבל היה חכם אדון רוני לוי אם היה דואג לחלוץ זר ואני מדגיש זר במהלך הפגרה ולא במשך 3 חודשים להילחם על עומר גולן מי ישמע מדובר בשחקן כזה גדול אני לא רואה אותו יותר טוב אפילו מארבייטמן.
    רוני לוי נכשל בכל ההחלטות שלו ועשה יותר מידי טעויות והוא חייב לעוף הביתה בנוסף לכל זה השחצנות שלו צריכה להוביל אותו לאימון בקבוצות חובבניות אולי ולא מועדון גדול ומקצועני כמו מכבי חיפה.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ולמרות כל זה, רוני לוי הוא המאמן הנוכחי שלנו וכנראה שגם ימשיך להיות עד לסיום העונה הנוכחית.
    אנחנו בסך הכל במחזור השני, קצת פרופורציות אנשים. עם מכבי של העונה האחרונה סיימה במקום השלישי, אנחנו העונה יכולים לסיים במקום השני.

8. שגיא Guest

אבל למה אתם אומרים שטויות?
    עניין קולאוטי הוא נטו החלטה של שחר. יעקב שחר לא הסכים לשחרר אותו בתחילת הקיץ כי הסכום לא נראה לו. זכותו של הנשיא, הוא מחליט על הכל. לרוני לוי לא היה מה לעשות בעניין. אחרי חודשיים שחר קיבלה הצעה חדשה, והפעם הסכים להצעה. תוסיף לזה את העובדה ששחר לא בדיוק נענה לבקשותיו של לוי לחלוץ זר, אז אין לך פה את מי להאשים את רוני לוי.

לגבי העובדה שרוני לוי מיצה את עצמו בחיפה, REAL MADRID (מה השם?), איך זה קשור לעובדה שחיפה צריכה להסתכל על העונה הבאה בדיוק?

9. REAL MADRID Member

השם הוא ארז.
    אני מתכוון שבמידה ושחר חכם הוא שולח הבייתה של לוי ומביא מאמן אחר. לכל מאמן יקח כמה מחזורים בשביל להתאקלם ועם הבלגאן שיש בחיפה זה יקח אפילו יותר...

אבל כמו שזה נראה רוני לוי יירד עם חיפה ליגה ועדיין יחתום לעוד 20 שנה בקבוצה, ככה שסה לא רלוונטי.

10. שגיא Guest

בוא נחשוב ככה. מכבי חיפה גם ככה עשתה מהפכה השנה. אם היא לטוב או לרע זה כבר ויכוח אחר וזה לא העניין. העניין הוא שהמהפכה הזו הייתה בעקבות רצונותיו (רובם) של המאמן רוני לוי. הובאו 3 שחקנים שרוני לוי הוזיל עליהם ריר במשך שנתיים לפחות וברגע שהייתה ההזדמנות הוא הביא אותם. הם שיחקו עם הקבוצה בסך הכל שני משחקים (האמת רק פאוליניו שיחק 2, קרוסה שיחק 1 ורנאטו עוד לא שיחק). אם תביא עכשיו מאמן חדש, אז למה כל השחקנים הזרים האלה במליוני דולרים? אתה רק תפגע יותר בקבוצה, שגם ככה חדשה.

11. Riki Member

שגיא אני שונאת לקרוא את ההודעות שלך, אתה כזה רציונל שאני לפעמים מוצאת את עצמי קוראת ומהנהנת בהסכמה למרות שאני חושבת ההפך !! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

12. אלי אוחנה ג'וניור Member

ברגע שמכבי חיפה שיחררה את רוברטו קולאוטי ולא דאגה למחליף ראוי לו, ורוני לוי נשאר במכבי חיפה, נחרץ גורלם המר של הקבוצה לעונה הקרובה, הצלחה היא לא תהיה ככול הנראה.

13. שגיא Guest

אני אמור לקבל את זה כמחמאה? או כאחד שקשה להסכים לדבריו?

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

14. REAL MADRID Member

היא התכוונה שלמרות שהדעות שלה שונות משלך אתה טיפוס משכנע שקל להסכים איתו. תקבל את זה כמחמאה.

15. Riki Member

קשה להבין שזאת מחמאה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx