מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Patrice_Evra Member

וואו איזה הפסד ענק ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/07
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יכול להיות בעייתי במידה וקייסי נפצע וקייסי כבר לא צעיר ונפצע די הרבה.

3. לא מצאתי כינוי Member

התפקיד הטבעי של מסיללה הוא מגן שמאלי, התקשורת בארץ החליטה שהוא קשר, אבל התפקיד האמיתי שלו הוא מגן שמאלי ככה שאני מאמין שתסתדרו במידה והוא ישאר בסגל ולא יושאל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/07
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה ככה זה מאוד טיפשי,להביא זר על משבצת שרוב הסיכויים שלא נצטרך מישהו בעוד
    שכל כך בוער לנו להביא קשר או חלוץ...

5. שגיא Guest

זה לא טיפשי מכיוון שרואים במסיללה פונציאל עתידי גדול ואולי יהווה פספוס אם לא יחתימו אותו. מדובר במגן שיכול לשחק גם כקשר, ושחקנים רב גוניים הם תמיד שחקנים חשובים שכן הם יכולים לחפות על העדרויות כאלה או אחרות. מעבר לזה, מסיללה הוחתם וברגע (ואם וכאשר) יוחלט להחתים חלוץ זר, אז הוא יושאל לקבוצה אחרת. כרגע הוא חתם ומנסים להיפטר מסורמה. הפציעה של גפני גם באה למסיללה בזמן מצויין, שכן אני מאמין שנראה אותו נכנס למשבצת הזאת, ואם ירשים, אולי אפילו יעלים את גפני ממכבי חיפה, לפני שזה אפילו הספיק להחליף זוג גרביים מסריחות.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מחזיק מגפני יותר מדי,אבל הגזמת..תן לגפני צ'אנס.

7. שגיא Guest

אני לרגע לקחתי לו את הצ'אנס? הוא זה שנפצע כל 20 דקות שהוא משחק. מסיללה יכול להיכנס לעניינים ובמחינתו כשיש שחקן פצוע זה אפילו קל יותר.

8. Fabio Junior Member

צריך לציין שמסיללה הוא בד"כ קשר שמאלי ולא מגן שמאלי..

9. אלי אוחנה ג'וניור Member

רוני גפני מגן שמאלי חלש, לדעתי הוא לא מתאים לארבעת הגדולות בליגת העל, הוא פשוט מגל שמאלי גרוע.
    בבני יהודה הוא היה ממש בינוני, אין לי מושג מה בית"ר ירושלים ומכבי חיפה מצאו בו. האמת?
    הוא בנאדם זהב, הוא אחלה גבר, יש לו אישיות נהדרת, אבל מה לעשות? כדורגל אין לו.

10. שגיא Guest

גם אני אף פעם לא החזקתי מרוני גפני. ומסיללה, בבסיסו, הוא מגן שמאלי. נכון שעד עכשיו הוא שיחק כקשר, ולמען האמת יש לו גם את הנתונים, אבל מדובר במגן שמאלי ובמידת הצורך הוא יוכל גם לשחק בעמדה הזאת, ולדעתי גם להצליח בה.

היום חיפה תערוך משחק אימון מול קריית שמונה ב18:30. רנאטו ישחק לראשונה עם הקבוצה ולרוני לוי תהיה אפשרות לבחון את רמת כושרו ורמת המשחק שלו לפני שחוזרים מהפגרה. כמובן שגם שאר הזרים ישחקו. אחרי המשחק אמורה להתקבל החלטה לגבי אחד מהשוערים, אלמדון או אדרי, שככל הנראה יעברו קבוצה.

11. Patrice_Evra Member

אני חושב שהגיע הזמן שאלמדון יעבור קבוצה ויתחיל לקבל דקות משחק.
    בכל זאת למרות העונה הגרועה בלשון המעטה שהייתה לו,הוא לדעתי שוער טוב שפשוט הוא נמצא בתקופה רעה.
    וכדי לצאת ממנה הוא צריך לקבל יותר דקות משחק,וכשניר דוידוביץ' בתקופה כזו מצוינת אני לא רואה את זה קורה.

12. Fabio Junior Member

באמת חבל שאלמדון לא מושאל לסכנין שיהיה במאבק עם מאיר כהן על אפודת השוער הראשון.

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

בעבר תפסתי מתום אלמדון שוער העתיד של ישראל, כיום? ממש ירד לי ממנו, היכולת שלו בשער מכבי חיפה מאוד חלשה ולא מרשימה, אולי הוא צריך יותר דקות משחק ויותר ביטחון בין הקורות, מה שמכבי חיפה לא תתן לו בשנים הקרובות.

14. Fabio Junior Member

תגיד לי, אתה היית תופס ביטחון אם היית יושב כבר בגיל צעיר על הספסל שתמנון כמו דוידוביץ' עומד בשער של חיפה?

15. אלי אוחנה ג'וניור Member

לא, לא האשמתי אותו בדבר. אני מודע לכך שזה קשה לתפוס ביטחון ששוער ברמתו של ניר עומד לפניו בשער ויודע שרק פציעה ממושכת תעלה אותו מהספסל, אני רק אמרתי שכרגע הוא שוער פשוט לא טוב.