מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. מיכל3 Member

אם גם ארבייטמן יעזוב, תהיה בטוח שלשחר כבר לא תהיה ברירה להביא חלוץ זר במקומו.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני מציע למכור את ארבייטמן, להגיד לדוידביץ שהחוזה החדש מבוטל למכור את שניהם, למכור את קינן לליגה השניה באנגליה. במקומם להביא את אח של רנאטו ודוד של אושרי גיטא, שמועות אומרות שהם נהדרים. לפחות בקלטות וידיאו. אם כבר אז אז כבר מהפכה.

אנחנו חוזרים...

אבל לאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/8/07
  3. REAL MADRID Member

אני הייתי מקפיץ את כל נערות ג' שלפני שנה פהסידו לנערות ג' של בית"ר רק 4:1!

----

קצת יותר ברצינות, ארבייטמן יבין בסופו של דבר שהדרישות שלו מוגזמות, הוא יודע שבשביל לקבל שדרוג בחוזה הוא צריך להביא תוצאות, הוא צריך קודם כל לעשות הכל ולהשקיע את כל כולו בשביל הצלחת חיפה, להביא תוצאות ורק אחרי זה יהיה אולי על מה לדבר.

4. AVISEY Member

מה שצריך לעשות זה ככה לתת לראנטו לחזור לכושר משחק שחקן מצוין שיעזור לחיפה הרבה, אני לא רואה איך רוני לוי יתן עוד צ'אנס לארבייטמן ואם כבר רק בגביע הטוטו אז לתת לתומר חמד או אושרי גיטא לשחק בחוד יחד עם קטן, לתת לבירם כיאל לשחק במקומו של פאוליניו לזרוק את סורמה באגף שמאל יהיה רפאלוב ימין מליקסון ובאמצע רוסו יחד עם כיאל אבל הבעיה היא שרוני לוי לא סומך על הצעירים חמד וגיטא חלוצים מצוינים שמוכיחים את עצמם מתי שהם משחקים אבל רוני לוי פוחד לפתוח עם צעירים כיאל יותר טוב מפאוליניו וסורמה וגיטא וחמד יותר טובים מארבייטמן רק שיעשה את זה !!

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שבאמת צריך לעשות זה לבוא למשרד של רוני לוי,להגיד לו תודה לך רוני על כל השנים
    האלה,אבל יש לך הצעה מצויינת להיות סקאוט שני בהפועל מבשרת ציון ולנו יש הזדמנות
    חד פעמית שמומי זעפרן יאמן אותנו-אז דרך צלחה.

6. Fabio Junior Member

חחחח גדול :aaarofl:
    עלתה אפשרות שתמורת סכום כסף והשאלת מסיללה גולן יעבור לחיפה, לידיעה:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442890,00.html

7. שגיא Guest

האפשרויות האלה לא מעניינות אף אחד, הרי כבר חצי שנה מתעסקים באפשרות כזו או אחרת שגולן יעבור למכבי חיפה, ושוב, אני לא בטוח עד כמה הוא דווקא השחקן שראוי לשחק. אני מאמין שבמחזור גביע הטוטו הקרוב יפתח בחוד תומר חמד, לו זו תהיה הזדמנות חד פעמית להוכיח את עצמו. עד עכשיו, בפעמים ששיחק, הוא עשה את זה טוב, עכשיו, עד שיגיע חלוץ למכבי חיפה, עושה רושם שהוא חלוץ השפיץ הכי טוב שקיים בסגל.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת ובאמת באמת...מאמין שתומר חמד יכול השנה לתרום יותר מעומר גולן,אם לוי
    ייתן לחמד השנה צ'אנס נורמאלי אני בטוח שהוא יסיים עם לפחות אותו מספר שערים
    כמו שגולן יהיה בפתח תקווה או בכל קבוצה אחרת.
    ואם זה יקרה אז בשביל מה אנחנו צריכים לבזבז מיליונים על עומר גולן?

9. Patrice_Evra Member

עומר גולן לא ראוי לחצי ממה שרוצים לשלם עליו.
    בכל זאת זה לא חלוץ שכל שנה נותן 20 גולים!
    מגזימים יותר מדי ההצעות מופרזות מעל ומעבר.

10. REAL MADRID Member

השחרור הבינלאומי של רנאטו סוף סוף הגיע!

11. שגיא Guest

בסדר, גם ככה הוא עוד צריך להיכנס לכושר משחק. אולי יתנו לו להשתתף קצת במשחק גביע הטוטו.

12. ertyo Member

מכבי חיפה החליטה לרכוש את מסיללה ומוסקאלו. בעוד מוסקאלו יושאל לקבוצה אחרת בארץ מסיללה ישאר בינתיים בסגל הקבוצה עד שיוחלט אם לחתים חלוץ זר, במקרה כזה גם מסיללה צפוי להיות מושאל לקבוצה אחרת.

13. refaelov26 Member

תגידו ?! גם אתם שמעתם את השמועה שמתוכננת עיסקה להשאלת\מכירת מסיללה תמורת עומר גולן ???

בלי שום קשר כדי להכניס במחצית השנייה נגד אשדוד בשבת את רנאטו כדי להכניס אותו עוד קצת לכושר וג לראות כבר מה הוא שווה.

14. ertyo Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/07
  15. שגיא Guest

טוב אז מסיללה חתם ויהיה הזר החמישי על חשבונו של הקשר לוקאש סורמה. האמת מסיללה מאוד הרשים אותי בדקות שראיתי אותו משחק במשחק גביע הטוטו מול מכבי נתניה. השאלה העיקרית היא האם הוא הולך להשתלב בקבוצה או להיות מושאל, ואם כן רוני לוי יחליט שהוא משלב אותו, האם הוא בונה עליו כשחקן הרכב (קשר? מגן?) או שהוא יהיה חלק מהרוטציה. הקישור עכשיו די משופע בקשרים זרים (בוקולי, רנאטו פאוליניו ומסיללה) ונראה מה רוני לוי יעשה עם כל אלה.