הדרך לגלות האם צרכת או לא צרכת סמים זה על ידי בדיקת שתן, לא מאמין שבחיפה עשו לו בדיקה כזאת כי גם בריאל מדריד לא עושים, כך שיכול להיות שהוא משתמש בסמים. אבל שוב: עד שיוכח שהוא כן משתמש הוא בחזקת לא משתמש.
רנאטו נראה סטלן ברמות מטורפות, הוא נראה שחקן שמבלה בלי סוף עד 4 בלילה לפני אימון של קבוצה, מנסה רק להלהיב את הקהל, ולהראות ביצועים שלו, ולא לנסות לעשות את זה כשאר אתה תורם לקבוצה עם שאר השחקנים, אבל מצד שני אני מקווה שאני טועה, והוא לא כזה, בטוח הוא לא יכול להיות כזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx . לדוגמא יש שחקנים שיש להם הרבה כישרון ופחות שכל (פרננדז, מסודי), ויש שחקנים שלא כל-כך כשרונים אבל עם הרבה שכל מה שהופך אותם למצוינים. בקשר לכתבה שבוואלה, לא התאמצתי אפילו לקרוא אותה, הצצתי, וראיתי כבר שטויות. פשוט לא להתייחס. בקשר למסיללה, לעומת רוב אוהדי מכבי חיפה שרוצים לראות אותו, לא התרשמתי ממנו כל-כך. אני מעדיף את רוני גפני בעמדת המגן השמאלי, ואת קייסי כמחליף, מאשר את מסיללה, הרי למה הביאו את גפני? מה גם שעדיף להביא חלוץ זר במקומו. אגב הכנתי 2 קליפים לא מזמן (לא נראה לי ששמתי פה), קליפ פרידה מחאבייר דירסאו וקליפ על המלך שגדל בטירה, ראובן עטר. http://www.youtube.com/watch?v=j4AZilF1xuU ראובן עטר http://www.youtube.com/watch?v=f-cJ2fTLa-E חאבייר דירסאו
אוהדי חיפה בונים על רוני גפני ?ממש לא כדאי לכם ,בבית"ר הוא ממש לא הצליח להתמודד עם הלחץ בקבוצה ,ומה שהוא עשה בני יהודה לא הלך לו בבית"ר .ההרמות שלו אפילו יותר גרועות משל זיו ,קייסי עדיף עליו בהרבה ועל מסיללה אי אפשר להגיד הרבה אבל האמת מהטיפה שראיתי ,הוא מגן לא רע בכלל ,מאוד מהיר עם שליטה בכדור .אני חושב שצריכים להשאיר את מסיללה בעמדת המגן .
אם מסיללה יוחתם דובר על כך שהוא ישמש כקשר שמאלי משום שיש לנו כבר שני מגנים שמאליים, קייסי וגפני. הסיבה שהוא לא הוחתם על כה, היא בכך שיש לנו את רפאלוב בעמדה הזו, ולא רוצים להרוס לו את עונת הפריצה שלו. ככל הנראה מסיללה אכן יחתום בקבוצה, אך יושאל לקבוצה אחרת (אולי למכבי פתח תקווה תמורת גולן פלוס סכום כסף מסויים).
מסיללה לטעמי נועז מדיי בשביל מגן, כן יש לו כדרור וכן יש לו מהירותא בל לא ראיתי ממנו יכולת הגנתית יוצאת דופן, לטעמי הוא יותר טוב כקשר שמאלי ומועיל יותר כקשר שמאלי מאשר כמגן שמאלי.
איזה קליפים מרגשים באמת תודה אחי בכלל כואב לי עכשיו על דירסאו איך רוני לוי לא מתבייש ככה לזרוק אותו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בלי לראות את המחליף שלו פאוליניו אני אומר שדירסאו יותר טוב..
דירסאו יותר טוב? דירסאו מציון! אני אומר לכם היה שם משהו אישי בגלל זה פיטרו אותו אחרת אין לי תירוץ אחר לחשוב עליו . בקשר לרנאטו .. יש הרבה שחקנים בעולים שמסומממים ואם הוא היה מסומם כבר היו מגלים את זה בבדיקות רפואויות והכושר שלו לא היה עולה מה שבינתיים לא נכון , הכוש ר שלא עולה בעזרת תוכנית האימונים שעשו לו בחיפה בעזרת מאמן הכושר.
בושה איך ששיחקנו, נמאס לי כבר. רוני לוי הביתה! 1-0 לאשדוד והוא ממשיך לשחק בבונקר המסריח שלו. מכניס לי את תומר חמד האפס הזה שמחטיא כמו לא יודע מה וגם את זה בסוף! מטומטם! משחק לי עם חלוץ אחד.
אם תומר חמד אפס אז אתה אפס. אחד החלוצים הכישרוניים שיש, אם יקבל הרבה דקות (במכבי חיפה או בכל מקום אחר) הוא יהיה חלוץ ענק בהמשך. חוץ מזה במשחק הזה הוא שיחק בערך רבע שעה ואיים הכי הרבה על השער.
מתוך מכבי חיפה אונליין: "האיחוד הבא בין ראובן עטר למכבי חיפה יהיה על הקווים" אי אפשר להסביר את הרצון לראות את המלך חוזר... וקצת לגבי המשחק היום. משחק זבל היה היום, ביזיון, גועל נפש, אין סדר, שום דבר לא מאורגן, הכל צפוי, משעמם, אין חלוץ עד שתומר חמד נכנס, ההגנה חלשה, הקישור לא מתפקד, ורוני לוי עושה חילופים מפגרים. שיחק את עצמו ביידים, שיסיים את זה יפה, וזהו. למה לגרום לאוהדים לשנוא אותך ? פשוט תהיה גבר ותתפטר. כל הכבוד על ה-3 האליפויות, די, זהו, מספיק, הגיע הזמן לשינוי. רק ראובן יכול להחזיר איתן את האוהדים של מכבי חיפה ואולי את הכדורגל שהאוהדים רוצים לראות. 2 הפסדים רצופים, מאז שנת 79/80, לא היה דבר שכזה. ובכלל קינן, נראה כל-כך גרועה, אני מקווה שמדובר בסה"כ בתקופה רעה ולא יותר. קרוסה דווקא היה בסדר. משומר לא עושה בכלל הגנה, נמצא רק בהתקפה, וקייסי, דווקא נתן פה ושם הגבהות טובות, אבל חוצמזה כלום. פאוליניו בקושי בלט במשחק, בוקולי היה עצבני, למרות שהכי נלחם על המגרש, ואת זה אני מעריך, האדום שלו היה בצדק, וזה יצא משתלם בסופו של דבר במקום 2-0. ג'ובאני רוסו לא הורגש בכלל במשחק, לוקאש סורמה היה חלש, יניב קטן הולך עם הראש בקיר, עצבני ולא מפסיק לעשות שטויות, וארבייטמן, קיבל הזמדנות אחת טובה ולא ניצל אותה כראוי. אבל אני פחות מאשים אותו, כי ההתקפה לא מייצרת לו כמעט הזמדנויות. משחק גרוע, עוד שלוש שבועות המשחק הבא, נקווה להתאושש עד אז, ובגביע הטוטו לנצח.