מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. מכבי קריית-גת לעד!!! Member

יש לי שאלה לאוהדי חיפה ואני רציני מאוד!!
    האם אתם רואים את מכבי חיפה יכולה ומסוגלת לנצח באשדוד ביום שבת הקרוב?
    כי כמו שזה נראה לי המשחק הולך לכיוון אשדוד או תיקו 1-1...

2. Yaak#Berko Member

לטעמי, חיפה צריכה להחתים את מסיללה ומוסקאלו ולהשאיל אותם לקבוצה כמו כפ"ס, נתניה או אשדוד, כלומר קבוצות מרכז טבלה, לא כאלו שיאבקו בתחתית, לשחרר את סורמה ולהחתים חלוץ, ככה שהזרים יהיו קרוסה, פאוליניו, רנאטו, בוקולי, וחלוץ נוסף. אין צורך בסורמה, פאוליניו משחק כקשר הגנתי, רנאטו ובוקולי יכולים לשחק (חלקית) בתפקיד הזה ובירם כיאל שחקן צעיר עם פוטנציאל נהדר שאני מקווה לראות אותו מתחיל להשתלב העונה.

מוסקלו ומסיללה אמורים להיות רכישות חכמות מאוד לעתיד - מסיללה כמגן שמאלי ומוסקלו כקשר. בוקולי יקבל אזרחות מתישהו, וגם פאוליניו וקרוסה פה לשנה-שנתיים, לא יותר מזה.

3. Fabio Junior Member

תבין גם מוסקאלו וגם מסיללה משחקים על עמדת הקיצוני שמאלי, מה שגם יש להם את רפאלוב הצעיר שצריך לאייש את העמדה הזו בשנים הבאות.
    (יש גם את רוסו אבל הוא על טווח קצר ולא ארוך בגלל גילו)
    עסק לא משתלם, אתה מבין?

4. Yaak#Berko Member

לפי כל הפרסומים, מסיללה יותר מגן שמאלי מקשר שמאלי.
    רפאלוב הרבה יותר אפקטיבי לטעמי כשהוא משחק במרכז, מאחורי שני חלוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/07
  5. Fabio Junior Member

אם אני לא טועה, לפי הפרסומים שהיו כאשר היו בטוחים שמסיללה יחתום בקבוצה, דיברו על כך שהוא יהיה הקיצוני שמאלי של הקבוצה ובאו בטענות לרוני לוי שלא רוצה לתת לרפאלוב צ'אנס בהרכב, עד שלוי הודיע שמסיללה לא יבוא על חשבון רפאלוב.

6. Don Joan Roman Member

אני לא רוצה להיכנס פה לשום ויכוח או משהו כזה.
    אבל ראיתי פה שמישהו או כמה אנשים הזכירו את סטפן שאלוי ולצערי אני שומע נימה של זילזול בחלוץ המדהים הזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/07
  7. Yaak#Berko Member

היו כמה תחקירים שדיברו על זה שמסיללה הוא "הרוברטו קרלוס" של דרום אפריקה. גם רוני לוי אמר שהוא בא להיבחן כקשר שמאלי, למרות שהוא יכול לשחק כמגן. ממה שמצטייר מהתקשורת (כי לא ראיתי את מוסקאלו) נראה שמסיללה הוא יותר שחקן של כושר גופני ועבודה על הקו (סטייל ג'ון פנטסיל) ומוסקאלו הוא יותר כישרון טהור וטכניקה מעולה.

8. תומר22 Member

עוד שטות מבית היוצר של "כלבו"

תגידו לי, ככה זה כל שבוע בעיתון המסכן הזה?

כמה שקרים ואי דיוקים בכתבה אחת שכל מטרתה היא להצית ויכוחים ומריבות בתוך הקבוצה. מצאו להם גם בדיוק את האדם המתאים - בוקולי - האיש הכי שקט בקבוצה. דווקא סביבו הם מנסים לחממם את האווירה.
    די עם כל השטויות האלה של מקורבים. מישהו אמר לכם משהו - תפרסמו מי זה. כתבה כל כך לא אמינה ולא מדויקת. עצוב.

"מאז שדירסאו עזב, בוקולי מאכזב" - למה בשנה שעברה הוא היה טוב? זה המשך ישיר ולא קשור בכלל למקרה של דירסאו.

"צירופו של רוסו גרם להחזרת בוקולי למרכז המגרש" - איזו שטות. הוא שיחק את כל המשחקים עד עכשיו בצד ימין.

9. Igi Member

:aaarofl: :aaarofl:
    אחרי זה אל תגידו לי שאני לא יודע על מה אני מדבר כשאני אומר שוואלה! ספורט זה אתר אנטי-מכבי חיפה.
    הפעם אפילו לא טרחתי להיכנס... אתר מסכן, כתבים מסכנים.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי חיפה עשויה לוותר על שירותיו של הברזילאי, רנאטו ולהחתים במקומו את פיטר מסיללה:
    בחיפה חושדים שרנאטו אינו סובל מבעיית כושר אלא מבעייה אחרת ואחת האפשרויות מדברת על פציעה רצינית בשרירי הבטן. השחקן יישלח לבדיקה ביום ראשון אצל ד"ר קופלמן - מומחה לשרירי בטן ועתידו בחיפה תלוי בתוצאותיה.

נשאר רק לקוות כי הוא הפציעה לא חמורה, וזוהי רק בעיה של כושר גופני.

בנושא אחר, בשבת יופיעו שחקני מכבי חיפה עם לוגו קופת חולים מאוחדת וכך גם יופיע הלוגו על שאר הפרסומים של המועדון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/07
  11. ori76 Member

שאלה דפוקה.. מה זה איך שזה נראה יצא 1-1?! מה מאיפה אתה יודע?
    שאלה דפוקה ובטח שהודעה דפוקה

12. תומר22 Member

יש כל מיני שמועות, בעיקר בברזיל, ששיחררו אותו לחיפה בגלל בעיות סמים. אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל יש כאלה דיבורים. נקווה שבאמת מדובר בבעיה של כושר גופני בלבד, כדי שהשחקן מוכשר הזה ישחק כבר.

13. TariboWest Member

וואללה הוא אשכרה נראה על סמים...

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/07
  14. Don Joan Roman Member

במשחק של מכבי חיפה נגד בני סכנין הראו את רנאטו ביציע והוא באמת נראה מוזר כזה, עייף עם עיניים מאוד אדומות, אבל בינתיים אני מתייחס לזה כאילו הוא היה עייף עד שיוכח אחרת.

15. Gustavo Boccoli Member

אני לא מאמין שהוא על סמים. אם הוא היה, הוא כבר לא היה בקבוצה. הוא כבר עבר בדיקות רפואיות ואני מניח שגם לזה שמים לב. לא היו נותנים לשחקן שעל סמים להתחיל להתאמן בקבוצה.