זה באמת כל כך חשוב אם קולאוטי היה ההכי גדול או מבין ההכי גדולים? כעת נחזור קצת לנושא הדיון. בשל ההשקעה ורצינות באימונים, סורמה צפוי לפתוח בשבת מול מ.ס אשדוד. לוי החליט לאחר המשחק מול סכנין כי הוא מעוניין לחזק את מרכז המגרש ולכן באמצע צפויים לשחק רוסו, פאוליניו וסורמה. באגפים בוקולי ורפאלוב וכחלוץ חוד בודד צפוי קטן לשחק, לאחר שהחלים ואף הצטיין במשחק האימון שנערך אתמול. אופציה נוספת שנשקלת היא הורדת רפאלוב לספסל והצבת קטן באגף שמאל וארבייטמן כחלוץ חוד. רנאטו ששחרורו עדיין לא הגיע, שוב לא צפוי להיות בסגל הקבוצה. אני כלל לא מבין את רוני לוי. בישביל הוא החתים את פאוליניו כדי לשחק במערך של 3 קשרים אחוריים? סורמה צפוי להשתחרר גם ככה, אז במשחק כל כך חשוב שלנו, שאם גם אותו לא ננצח בית"ר תברח לנו כבר עכשיו הוא עושה ניסויים? מתי הוא יבין שארבייטמן לבד בחוד פשוט הולך לאיבוד? קטן לא אוהב ולטעמי גם לא טוב מספיק בתור חלוץ חוד, אז לוי רוצה לנסות אותו שם? רק לי כל הניסויים והשינויים האלו נראים תמוהים עד מאוד? בנושא אחר, מוסקלו הרשים אתמול במחנה האימון אך הבהיר לראשי הקבוצה כי הוא אינו מוכן לשחק בקבוצת הנוער של המועדון. אם יוחתם הוא ישחק אך ורק בקבוצה הבוגרת.
לשניהם יש שכל... שאני אזכיר לך את הגולים השני והשלישי של איגביני נגד אולימפיאקוס? שאלוי וקולאוטי שווים ברמתם, אם כי קולאוטי יותר קבוצתי... אבל יעקובו הוא ללא ספק החלוץ הכי טוב שנחת כאן...
אברטון לא קבוצת ליגת האלופות, בטח לא לגיטימית... ואם קולאוטי היה משחק בליגת האלופות במדי מכבי חיפה כמו יעקובו הוא היה מגיע בדיוק לאותו LEVEL...
יש לזה הסבר .. כמו שאמרתה יעקובו יותר פיזי ויותר אלגנטי בצורת המשחק שלו ובגלל זה הוא מתאים לצורת המשחק הבסיסית האנגלית והספרדית .. לעומתו קולאוטי יותר מאורגן ומשחק לפי הספר רוב הפעמים ואין פלא שהוא עבר לכדורגל הגרמני שמה שמאפיין אותו זה כדורגל מהספר .. ואין מה להתווכח מי יותר טוב כי שניהם משחקים בצורה שונה מאוד .. בקיצור שניהם מכונות שערים ולא משנה באיזה צורה הם עושים את זה.
לא אמרתי שקולואטי יותר טוב מיעקובו, אמרתי שמבחינת חשיבה במשחק הוא עולה עליו. קולואטי החלוץ הכי חכם ששיחק פה בשנים האחרונות.
ביחס לקבוצות כמו קופנהאגן ורוזנדבורג שמגיעות לשם , אברטון קבוצת ליגת האלופות לגיטימית . קולאוטי ממש לא היה מגיעה לאותה רמה , בגלל שיעקובו הרבה יותר מוכשר ממנו . קולאוטי מתבסס על מיקום מצוין , אבל ליעקובו יש פשוט הכל .
בוא'נה אין לך מושג, אברטון הייתה ב-2006 בסיבוב השלישי של המוקדמות והודחה ע"י ויאריאל... עד אז, 35 שנה היא לא הייתה בליגת האלופות (הודחה ב-1971 ברבע הגמר)... בגביע אופ"א היא לא נמצאת (רק ב-2006, וזאת אחרי 25 שנה), אתה אומר לי קבוצת ליגת האלופות לגיטימית... כל תינוק יודע שבכל עונה ארסנל, ליברפול, מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי מגיעות לשם... אברטון?!
מה זה משנה ישבור - דיברתי על היכולת . הקבוצה היא קבוצה מצויינת שמבחינת היכולת היא ליגת האלופות לא פחות מזה .
אני לא מדבר על יכולת? יש עובדה אחת שאומרת ש-25 שנה אברטון לא הייתה באירופה וזה אומר משהו על היכולת שלה... חס וחלילה לא מזלזל, היא קבוצה מצויינת ויעקובו עשו התקדמות, אבל מה שאתה אומר הוא לא נכון לדעתי... זה אוף טופיק אחושילינג אז יאללה בואו נחזור לנושא...
השחרור של רנאטו לא הגיע, הברזילאי לא ישחק בשבת. רנאטו בכל מקרה לא היה אמור לפתוח בהרכב אבל המאמן רוני לוי רצה לשלבו במהלך המשחק. בחיפה הביעו תמיהה על רקע העובדה שהברזילאי חתם כבר לפני שבוע אך קורינתיאנס עדיין לא העבירה את המסמכים.
לא קריטי. גם ככה לא נלקח בחשבון, ואולי אפילו עדיף שרוני לוי לא יכול לתת לו לשחק. עדיף לראות אותו משחק כשהוא כבר בכושר. מי שכן אמור לפתוח, כנגד כל המהלכים של השבועות האחרונים, הוא לוקאש סורמה, שיפתח בקישור לצידו של פאוליניו. לסורמה זו תהיה הזדמנות להוכיח את עצמו ויכולת טובה אולי תשאיר אותו בקבוצה.