מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. אבוקדו =] Member

טיפשים.
    העונה חיפה רק נחלשה לדעתי.

2. Fabio Junior Member

פאוליניו גדול בשנתיים ויקח לו זמן להתאקלם. קשה לי להאמין שהוא יעלה על דירסאו. ממש חבל עליו.

3. Number 8 Member

על זה אין ויכוח, רוני לוי רוצה להביא שחקן שלדעתו הוא יותר טוב מדירסאו, לגיטימי בהחלט, אבל למה שבוע לפני תחילת העונה? עד שפאוליניו יגיע לארץ, יחתום, התאמן עם הקבוצה, התאקלם - כל הדברים האלה לוקחים זמן וזה בהחלט עלול לפגוע בקבוצה. אם אכן פאוליניו יגיע, ולא יראה יכולת טובה, יתרצו את יכולתו בכך שהוא לא התאקלם. באותו רגע, תפנו את החיצים להנהלה ולא לשחקן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/07
  4. ירוק עד המוות Member

עסקה מיותרת
    לא רק ששיחררנו את דירסאו שהוא הקשר האחורי הטוב ביותר חוץ מבואטנג אלא שזה גם בשביל עומר גולן
    בשביל מה אנחנו צריכים את עומר גולן?
    אם חיפה רוצים חלוץ אז יש המון אופציות אחרות טובות הרבה יותר
    למשל כמו עידן שריקי , שי הולצמן למרות שהוא מתחיל להזדקן יותר טוב מעומר גולן
    אפילו תומר חמד שיכול להיות הרבה יותר טוב מעומר גולן אבל אין מצב שהוא אי פעם יתן הזדמנות לצעירים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    אם רוני כל כך רצה חלוץ אז הוא היה יכול לחשוב על זה בתחילת הקית ולא שבוע לפני הליגה ולנסות להחתים את ליאור אסולין שהוא לדעתי אחד מהחלוצים הטוב ביותר בליגה
    אבל למה דווקא את עומר גולן? ועוד בעד דירסאו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    עסקה מיתרת לחלוטין
    אני מקוה שכמו שאומרים בחיפה פאוליניו הוא באמת יותר טוב מדירסאו

5. itzik123 Member

אני ממש מבין לליבכם את כל הנושא של העיתוי ללא התייחסות לצד המקצועי שלדעתי מאוד יכול להיות שהשחקן פשוט מיצה את עצמו

הנקודה היא שזו מערכת וזה לא כל כך פשוט ויש המון היבטיים לכל עסקה ולכל הבאת שחקנים או שחקן
    אני מניח שרוני לוי רצה את השחקן הרבה זמן והוא משוכנע באיכותו ובקצב השתלבותו

במידה ולא ישתלב סביר להניח שיראו על המגרש וכמו שאני מכיר את האוהדים של חיפה הם ישתו לו את הדם

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רוני לוי התראיין הערב לראשונה בנוגע לסוגיית הזרים, עשה קצת סדר, הנה עיקרי הדברים:
    כאשר נשאל מי צפי להגיע במקומו של דירסאו ענה: : "בשלב הזה אנחנו מדברים על החלפת שאבייאר דירסאו בפאוליניו. לגבי שינויים נוספים, טרם נסגרו דברים. המטרה שלנו היא לשדרג את הקבוצה ולדאוג להקפיץ אותה מדרגה. לא תמיד הרצון שלנו לסגור דברים מקביל לקצב של אחרים ולכן, אנו לא רואים דבר יוצא דופן בצעדים שאנו עושים. שמות רבים הופרחו ולנו נותר רק להמשיך ולפעול בדרכנו. אפילו האוהדים מבינים שאנו פועלים לחיזוק".
    כאשר נשאל על נסטיה צ'ך ענה: "הוא אופציה".

לגבי סוגיית ההתקפה של הקבוצה: "שלומי ארבייטמן לא משוחרר ולא הולך לשום קבוצה אחרת, ולגבי קולאוטי כל הקלפים בידיו של יעקב שחר. חשוב שאומר שאין שום קשר בין ההחלטה לגבי רוברטו לבין עומר גולן. מדובר בשני נושאים שונים".

"אם קולאוטי יעזוב, לא מן הנמנע שנלך על חלוץ זר. גולן צריך לדעתי להיות במכבי חיפה בכל מקרה, בשלב כזה או אחר, כי מלאי השחקנים הישראלים הטובים מצומצם".

לראיון המלא.

7. Igi Member

במקרה של דירסאו, עדיף לא להתעקש על בינוניות אלא להעדיף ללכת על איכות(כי לא סתם יביאו את פאוליניו). שמעתי את רוני לוי מדבר והאמת שהוא די שכנע אותי - הם מעדיפים לא להיתקע על בינוניות ולתת לזרים את הזמן להתאקלם, מאשר להריץ קבוצה מחוברת ומתואמת אך די בינונית. כי בוא נודה באמת, דירסאו ממש לא מה שהיה לפני שנתיים, סורמה כפי הנראה פשוט לא מתאים ועל מסודי כל מילה נוספת מיותרת.
    נקווה שבסופו של דבר רוני יוכיח את המהלכים שלו לאחר מס' מחזורים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/07
  8. ירוק עד המוות Member

לא בטוח שהעסק יתבצע בסוף
    עמוס לוזון אמר לone שעומר גולן ישחק רק בפ"ת
    וזה אומר מן הסתם שדירסאו לא יעבור לשם

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חבר'ה אני לא בטוח שאתם מבינים (או שאני לא מבין...)

דירסאו שוחרר מחיפה, בלי קשר למה שיקרה עם עומר גולן. זה מה שאני הבנתי מהסיפור לפחות.

10. Igi Member

אני מאמין שדירסאו עדיין ממתין למעבר למכבי פ"ת כחלק מעיסקה של גולן שאמור לבוא במידה וקולאוטי יעזוב... אם האחרון ישאר, אין לי מושג מה יקרה. נחכה כבר למחר.

בכל מקרה, מספר עידכונים:
    שלומי ישאר במכבי חיפה וכך גם סורמה לבינתיים(עד שימצאו לו מחליף). המחליפים המשוערים לסורמה: צ'ה ורנאטו המעולים. לפי מה שהבנתי אבל עם שניהם עדיין לא התפתח מו"מ.
    רוני לוי אמר שהוא רוצה את גולן בלי קשר לקולאוטי, אבל זה לא נראה לי ממש סביר... מעניין מה(אם בכלל) תהיה העיסקה על גולן במידה וקולאוטי יעזוב, ואיך מכבי ת"א הדחויה של גולן תתמודד עם המצב.

11. Don Joan Roman Member

גם אני הבנתי כמו לירן.
    טעות לשחרר את דירסאו או צעד חכם? נדע בעוד שלושה חדושים בערך, למרות שעל פניו להחליף שחקן שאתה כבר יודע מה איכויותיו ומה הוא יכול לתרום לך ויודע שהוא התאקלם מצויין בשחקן שאתה לא בהכרח יודע מה תצפה ממנו ועוד שבוע לפניי פתיחת הליגה זה קצת תמוה.

12. Fabio Junior Member

יש לי שאלה : פאוליניו ודירסאו לא יכולים לשחק יחד באותו הרכב? הם על אותה עמדה? אחד מהם לא יכול לשחק בעמדה אחרת?

13. Dimitar Berbatov Member

גם אם פאוליניו יתברר כרכש טוב ויהיה אפילו טוב מדירסאו, התזמון של ההחלטה פשוט גרוע, זה מראה על חוסר מקצועיות. במיוחד לא כשדירסאו כבר שיחק 2 משחקים בגביע הטוטו ואם פאוליניו יגיע יקח לו זמן להתאקלם, להתחבר לשחקנים להגיע לכושר משחק מלא וכל זה לוקח הרבה זמן וזה יפגע בתחילת העונה של מכבי חיפה לדעתי.
    אין ספק שלדירסאו היתה עונה חלשה מאוד בעונה הקודמת, אבל צריך לזכור שלכל חיפה היתה עונה גרועה ואסור לשפוט אותו על-פי עונה אחת. הוא נתן עונות מצוינות בעונות הגדולות של חיפה.

לגבי קולאוטי, אני לא חושב שהוא יעזוב את חיפה לגרמניה, הוא כבר דחה הצעה גבוהה יותר מנירנברג שהיא גם קבוצה טובה יותר. אם הוא יעזוב זאת אבידה ענקית למכבי חיפה ולנבחרת ישראל.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שניהם באותה העמדה, קשרים אחוריים. ישנן קבוצות בהן נוהגים לשחק שני שחקנים הגנתיים במרכז המגרש, אך לאחר הניסיון הכושל עם אנדרסון ברור כי בחיפה צריך קשר אחד אחורי וקשר 50/50.
    לתת לפאוליניו ולדירסאו לשחק באותו ההרכב זה שווה ערך ללתת לדירסאו ולאנסומבו לשחק יחד.

הוא יוכל לשחק במדי נבחרת ישראל גם אם לא ישחק בתחומי המדינה, אז כך שזאת לא אבידה כל גדולה לנבחרת.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זהו, עכשיו זה רשמי, יעקוב שחר החליט לאפשר לקולאוטי לעבור למנשנגלדבאך הגרמנית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    מאמן מכבי חיפה, רוני לוי, כבר החל להציג רשימה של חלוצים וככל הנראה מחזיק לוי בשמות של שלושה שחקנים, מברזיל, ארגנטינה ואוקראינה. המשמעות היא כי חיפה תצטרך לוותר על רעיון צירופו של נסטיה צ'ך. כזכור, קולאוטי אינו נחשב לזר.

להתראות רוברטו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx