מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. בועז Member

עדיף שתהיה לך דעה מאשר לשתוק כמו דג בבריכה עם מים עכורים.

2. Forever Green Member

"יש אנשים שחושבים שכדורגל זה עניין של חיים ומוות, אני מאוד מאוכזב מהגישה הזאת, אני יכול להבטיח לך שזה הרבה, הרבה יותר מזה."

ביל שנקלי.

FOOTBALL IS LIFE, THE REST ARE MERE DETAILS.

בקשר לנושא,
    רוסו הוא זונת קהל מהסוג השפל ביותר.
    הוא ועידן טל, מסמלים את הכדורגל המודרני שהאוהדים האמיתיים, העממיים הפשוטים שונאים.
    מסמלים את כל הגועל נפש, את ההתחנפויות המגעילות לאוהדים, את ההתמזמזויות עם הסמל וההבטחות כלפי כולם כשהם יודעים שתמורת ג'ובות הם ימכרו גם את אמא שלהם.

צריך להילחם בתופעה הזאת, צריך להילחם בהם.
    אסור ששחקנים כמוהם יחזרו לאחר מה שהם אמרו ועשו.

אל תהיו צבועים
    לפני שנתיים שהוא חזר לקרייה במדי מכבי ת"א 15,000 איש הרעידו את כל חיפה ב"ג'ובאני רוסו בן זונה"
    זקנים בני 84 מיציע א' קפצו למשמע השיר "ג'ובאני מת"
    ילדים בני 7 ביציעים 13-14 ירקו עליו כשהוא בא להוציא חוץ
    מיציע ג' זרקו עליו מכל הבא ליד

לשכוח לו הכל סתם ככה? לעולם לא.

(ועזבו את זה שגם בתחום המקצועי הוא לא יכול לתרום לנו יותר מדי, הביאו אותו בתור תפקיד של ליצן חצר.)

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי דיעה,אני בעד רוסו.
    וזה גם עוזר לקבוצה.
    אם ברקו-ביץ' היה מגיע העונה לחיפה הייתי מפגין עד שהוא מגיע,מרגע שהוא היה שחקן של חיפה
    הייתי שותק אבל לא קונה שום מוצר שלו ושונא אותו,אבל בטח לא מפריע לשחקן של מכבי חיפה.

וברור שאז שהוא עזב קיללו אותו,הוא היה שחקן של מכבי תל אביב וזה לגיטמי,אבל מה הרעיון לקלל שחקן
    שלנו?שדרך אגב מבחינה מקצועית עד עכשיו כנראה הולך לפתוח במקום סורמה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/07
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עדיף שתעמוד לצד הקבוצה שלך....

ו Forever Green ...
    מה אני יגיד לך אתה משקף מבחינתי את כל מה שקשור לקולטורת הכדורגל בישראל. אוהדים כאן אוהדים שם, לא אוהדים שחקן X או אוהדים שחקן Y או שונאים את רוסו או את קטן אלא אוהדים את הקבוצה שלך. אני מציע לך לדבר קצת עם אוהדים מחו"ל אולי אז תבין במה מתבטאת אהדה לקבוצה.
    וחברים בסופו של דבר אף אחד לא מבקש ממכם לשיר שירי הלל לרוסו, לעזלאלזל מי שעושה את זה הוא צבוע, אבל אתם צריכים לעמוד לצד הקבוצה שלכם, איך אומרים את זה בדם ובאש (רוסו) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. תומר22 Member

תבינו, הבעיה היא לא שאתם לוקחים את הכדורגל ברצינות - זה מובן וכך נוהגים רוב אוהדי הכדורגל, גם אני. הבעיה היא שאנשים פה לקחו ועדיין לוקחים את הדברים של אנשים לא הכי אינטליגנטיים(בלשון המעטה), כמו רוסו וטל, ברצינות תהומית. אין לי בעיה עם הרצינות כלפי הכדורגל והמשפט של ביל שנקלי הוא משפט שכל חובב כדורגל יכול להזדהות איתו באיזשהו מצב, אבל אל תקחו את הדברים שנאמרים ע"י השחקנים באותה הרצינות בה אתם מתייחסים למשחק.

כבר אמרתי: לא חייבים לעודד אותו ולשיר לו שירים, אבל אין שום סיבה לקלל אותו כשהוא משחק עם המדים שלנו. פגיעה בו היא פגיעה בקבוצה ואת זה אף אוהד שאכפת לו לא רוצה לעשות. שימו הכל בצד ותתנו גב לקבוצה שלכם. אתם, אלה שנרגשים נבגדים מדבריו של רוסו, אתם הפכתם אותו לסמל שלכם. בעיני אוהדים רבים אחרים הוא מעולם לא היה ולא יהיה סמל. אני יכול לחשוב על הרבה שחקנים אחרים בהיסטוריה של מכבי חיפה, שהראו נאמנות למועדון והיו סמלים אמיתיים(לא בדיבורים אלא במעשים) ולא קיבלו רבע מהתמיכה שהקהל העניק לרוסו בזמנו. אתם בישלתם את הדייסה, עכשיו תוכלו אותה.

6. refaelov26 Member

אני אישית לא עשיתי מרוסו סמל של הקבוצה ..

הוא עבר לאחת הקבוצות השנואות של חיפה אם לא הכי שנואה , ועזבו את זה שהוא הלך שם .. כי יש הרבה אנשים שהולכים לכסף .. הוא ליכלך וזה מה שעצבן אותי .. הוא לקח את כל האהבה שאוהדי חיפה נתנו לו ופשוט דרך עליה (ולא רק לו באותה תקופה נתנו אהבה אלה לכל השחקנים ועובדה שהם לא דרכו עליה)!

ותאמינו לי שגם בנאדו ירצה לעשות עונת פרישה במדים הירוקים ושלא תצפו שיהיה משהו שונה בין המקרה של רוסו לבין הקרה של בנאדו !

7. תומר22 Member

למה אתה לא קורא? תקרא ותפנים. אז הוא אמר ככה וככה, בוא נשב בפינה ונבכה לאבי לוזון שרוסו לכלך עלינו. די צאו מסרט ההיעלבות הזה ותחזרו לתמוך בקבוצה.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם יכולים להישאר בדיעות שלכם,התוצאה הסופית היא שאתם מזיקים לקבוצה כי אתם
    מזיקים לשחקן של הקבוצה.

9. שגיא Guest

צאו מהסרט הזה. מעטים מאוד הם השחקנים היום בכדורגל המודני שאפשר להחשיב אותם סמלים. גם בארץ וגם בעולם. שחקנים אומרים משהו אחד ולמחרת הכל הפוך ב180 מעלות ואין לייחס לזה יותר מידי חשיבות. העסק הזה שנקרא כדורגל הוא מאוד נזיל ואת הכל צריך לקחת בערבון מוגבל.

אני אישית, כנראה בניגוד לכמה אחרים, מעדיף את טובת הקבוצה מאשר לשנוא את הפרט, שיחד עם עוד כמה פרטים מרכיב את הכלל שנקרא הקבוצה. פגיעה בפרט שווה פגיעה בכלל.

אז ג'ובאני בגד, שיחק בצהוב, אדום, טדי בלומפילד, אמר שהוא הכי אוהב את מכבי חיפה וירק לשחר בפנים ואחרכך התחנן לחזור. מהרגע שהוא נענה וחתם על החוזה, הוא חלק ממכבי חיפה, חלק מהקבוצה שכולנו אוהבים ורוצים בטובתה. נכון, יכול להיות שהמהלך הזה של רוסו לחיפה מקצועית לא הכי יתרום, אבל הנזק שהמחאה עלולה לעשות הוא הרבה יותר גדול מאשר ג'ובאני ידרוך על הדשא בקריית אליעזר.

10. Emil Member

אם הצלחתם לעשות את עטר סמל, אחרי ששיחק בהפועל חיפה, ואם סלחתם ליניב קטן, על שירק עליכם (פיזית), אני בטוח שתתגברו על היריקה המטאפורית של ג'ובאני רוסו
    זו סתם קטנוניות, זה נראה כאילו מישהו בין אוהדי מכבי חיפה ממש מנסה בכוח למצוא סיבה למחות נגד משהו. טיפשי משהו.

כמו ששגיא אמר, זה כדורגל. שחקנים באים והולכים, וג'ובאני רוסו מעולם לא היה ולא יהיה סמל במכבי חיפה, ועל כן לא בגד. רוסו עבר בהרבה קבוצות בקריירה שלו, אך אפשר להיעלב כששחקן כזה עוזב?

תתגברו, וכדאי שתפסיקו לקלל אותו. טוב לא יצא מזה.

11. שגיא Guest

אמיל, אתה צריך לבקר פה יותר.

ינעל אחותך.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

את דעתי על ההגעה של רוסו אמרתי כבר כל כך הרבה פעם, אז כך שאין טעם שאני שוב אכתוב אותה. אך לכל המתנגדים לרוסו, יש לכם ספק שכאשר במשחק הקרוב הוא יכבוש /יבשל כל אותם "אוהדים" ששרקו לו בוז יחלו לעודד אותו?
    הרי רק לפני מספר חודשים צפינו בדבר דומה עם מסודי, לאחר שכבש והוחלף הוא זכה למחיאות כפיים.
    רוסו עזב, עבר בלא מעט מועדונים וחזר, כדאי שתתחילו להפנים זאת כי האמת? אין לכם כל כך ברירה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/07
  13. REAL MADRID Member

מסכים לחלוטין, רוסו שחקן מכבי חיפה וכלום לא ישנה את זה, עכשיו זה מיותר ואתם צריכים לתמוך בשחקן.

14. Gady Member

אני חושב שכל האלו שמתנגדים להגעת רוסו (הקופים הירוקים בעיקר) סתם נלחמים על עיקרון מטופש, שהם כבר בעצמם לא יודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם. אני לא אומר שקפצתי מאושר שרוסו חזר אלינו לאחר שבגד ועבר למכבי ת"א, אבל חלאס, מה כל המתנגדים מצפים, שהוא יעזוב את הקבוצה בגלל קללות של ילדים בני 12?

השחקן בקבוצה שלנו וזהו, שכל המתנגדים יפסיקו עם הקללות ויתחילו לעודד לטובת הקבוצה.

15. Ofek7 Member

בפעם הראשונה ראיתי את המשחק של מכבי הרצליה נגד מכבי חיפה בשבת במלואו עכשיו...
    עזבו את זה שאת הגולים ראיתי כל כך הרבה פעמים, אבל חיכיתי לתגובת הקהל לכניסה של ג'ובאני...
    אני כל כך מתבייש באוהדים שמקללים את ג'ובאני ותסלחו לי חבר'ה, זה לא קומץ, זה הרבה אוהדים שעיקרם מהקופים הירוקים, שחשבתי פעם שאני חלק מהם...

הנה לכם הרקורד של ג'ובאני עד עכשיו בחיפה:
    3 אליפויות, גביע טוטו אחד, הופעה היסטורית בליגת האלופות, 101 הופעות בליגה, 21 הופעות בגביעי אירופה, 12 הופעות בגביע המדינה, 22 שערים בליגה, 5 בגביע המדינה ו-5 בגביעי אירופה.

2 עונות מסכנות במכבי תל אביב זה מה שגורם לאוהדים הטמבלים האלה לא לסלוח.
    אתם חושבים שאני לא כעסתי? אני הייתי בחגיגות ה-90 שג'ובאני הצהיר שהוא יישאר עוד עונה. כעסתי, אבל סלחתי, זה היה מזמן. אל תשכחו שהוא היה בהפועל חיפה ובית"ר ירושלים שהם יריבות שנואות מאוד. הלוואי שג'ובאני ייתן כמה גולים בשביל שישתקו קצת, חבורה של אפסים, יודעים מה? אפילו הומואים.

בהצלחה ג'ובאני!