אתה אומר שהפגיעה בכלל תעשה תוך כדי ההתעסקות בפרט, אבל אתה שוכח כנראה שאוהדי הכדורגל, בכל העולם, לעולם יתעסקו בהכל-כן, גם בפרט. לא אתה, לא אני ולא אף אחד אחר יוכל לבטל את ההתעסקות הלגיטימית של האוהדים בשחקנים באופן אישי. אבל, אם אומרים שג'ובאני רוסו גם ככה ישב על הספסל רוב הזמן, וכי גם ככה הוא לא בורג מרכזי במערכת, למה בכלל הביאו אותו? הרי ידעו שהקהל לא יאהב את המהלך הזה.אז למה המהלך הזה ,שגם ככה לא היה הכרחי, לא נקטע באיבו? ילדים קטנים? אולי חלק. אני מבטיח לך שאני לא. ויש עוד רבים שחושבים כמוני. זה לא אומר שאתה יותר אוהד מהם.
את רוסו הביאו בתור הליצן לקבוצה .. אני אישית מתנגד להבאת רוסו לא מבחינה קבוצתית אלה מהסיבה שכשהוא הלך למכבי הוא ליכלך על המועדון ועל האוהדים ובגלל זה אני לא מבין למה הביאו אותו .. אבל כרגע צריך לעודד אותו כי עכשיו הוא חלק מהמועדון !
אני בכלל לא זוכר שרוסו ליכלך עלינו זה בכלל הכלבה מצמד הכלבות[אופירע את אייל]. ומי שאמר שמכבי לא רצו את רוסו סתם זורק משפטים באוויר. כבר כמה חודשים לפני סיום העונה פורסמו ידיעות שרוסו רוצה לחזור לחיפה,מכבי בעצמם אמרו שהם רוצים להחתים אותו לעוד עונה אבל הוא לא רוצה ועושה בעיות במו"מ. ואותו אחד כתב גם שלרוסו לא הייתה שום קבוצה ללכת אליה,זה שטויות-השנאה מעוורת אותך,רוסו קיבל הצעות ממכבי פתח תקווה,אשדוד,מכבי רצו אותו לעוד עונה ובקרואטיה שני הזאגרביות רצו אותו + הצעה מהMLS..
את רוסו הביאו כ"אס" על הספסל שמסוגל להיכנס דקה 50 ולשנות משחק, כמו שהיה רובן עטר אצל גרנט ושלום תקווה אצל קשטן. אני לא רוצה לקטול את סורמה על המשחק הראשון אבל בנתיים הוא לא נראה יותר טוב אפילו מאנדרסון, ניתן לו עוד כמה משחקים ונראה מה ייצא. לי נראה שרוסו יימצא את עצמו מהר מאוד כשחקן הרכב.
אני דווקא מסכים עם ארגון הקופים הירוקים בקטע הזה.. לא יכול להיות ששחקנים כמו רוסו יבואו למועדון כמו מכבי חיפה ויגידו שזה הבית שלהם אחרי שעבר באינספור קבוצות ועוד ליכלך על מכבי חיפה ודפק ברז ליעקב שחר כאשר בחגיגות שנות ה90 טען שהוא סגור בחיפה ולאחר מספר ימים חתם במכבי זה נקרא צביעות. הופתעתי מאוד לראות איך שחר סולח לו על דבר כזה ומחזיר אותו , כל הכבוד לחלק מאוהדי חיפה שלא מוכנים שיפגעו להם בכבוד ככה... אם זה היה הפוך ההייתי עושה בדיוק כמוהם .
אז רוסו אמר שזה הבית שלו, אז מה? הדברים שלו הם לא תורה מסיני. אז אמר, גם עידן טל אמר שאם הוא חוזר לארץ זה רק למכבי חיפה ולאוהדים שכל כך אהבו אותו. תפסיקו לקחת בצורה כזו כבדה כל שטות שמישהו אומר. יש הרבה כלי תקשורת והשחקנים מדברים המון - צריך למלא הרבה שורות ריקות. אנשים אומרים דברים ומתחרטים. על אחת כמה וכמה, שחקני כדורגל, שלא בדיוק מצטיינים ביכולות הורבאליות שלהם. רוסו הוא עוד שכיר חרב בהיסטוריה הארוכה של מכבי חיפה. אותם אוהדים שעכשיו מקללים ומוחאים נגדו הם האוהדים שהמליכו אותו כשהגיע והפכו אותו לסמל של הקבוצה, כאילו גדל בקריית-אליעזר. בפעולה הזו של האוהדים הם כאילו ביקשו את הסטירה ובסוף גם קיבלו אותה. אני לא רציתי את רוסו בחיפה כי חשבתי שיש לנו שחקנים אחרים שיכולים למלא את התפקיד הזה - מבחינה מקצועית נטו. הוא מעולם לא פגע בי ולא הרגשתי ממנו בגידה כי מעולם לא החשבתי אותו כסמל, מבחינתי הוא היה עוד שחקן רכש שעשה עבודה טובה ולא מצא לנכון להמשיך בקבוצה. יש לי הרבה השגות על ההתנהלות הלא ממש מקצוענית שלו מחוץ למגרש, אבל אין לי בעיה איתו כשחקן. אם החליטו בקבוצה שזה שחקן שיכול לעזור, אז בסדר, מתקדמים הלאה.
כן אנשים פה שמים את הכדורגל כאילו זה איזה משהו קדוש שלא ניתן לערער עליו. חבר'ה, כנסו לפרופורציות! נכון, זה כדורגל וכדורגל זה האהבה של כולנו, אבל מפה ועד לתגובות כמו שנשמעות המרחק הוא גדול מידי, וכנראה שאתם לא שמים לעצמם גבולות בנושא הזה. וחבל. אני לרגע לא טענתי שמי שהולך עם הזרם הזה הוא פחות אוהד ממני. למען האמת אני לא מקטרג אוהדים ביותר או פחות. אבל מי שעושה את זה מאבד את האפקט של המילה "אהדה". לאהוב, להפגין סימפטיה, לרצות בטובת. במקרה הזה האהדה מכוונת כלפי מכבי חיפה. אבל ברגע שמחליטים להיטפל למישהו בצורה הזאת, מישהו מתוך המערכת שנקראת מכבי חיפה, המילה אהדה מאבדת את כל המשמעות שלה.
אנשים , אלה שרוצים את רוסו בחיפה שיהיה להם בכיף אבל אחרי זה אל תתפלאו ששחקנים שמים על האוהדים של חיפה פס .. החזירו את רוסו הבוגד לעונת פרישה .. ואחרי זה יחזירו את בנאדו שהסתכסך עם רוני לוי ועזב.. איפה הכבוד שלכם אנשים?!
תקשיב חמוד, גם אני לא בדיוק בעד החזרה שלו, אבל כרגע הוא שחקן של חיפה לכל דבר וזה מה שעושה את ההבדל, הוא חלק מהקבוצה שלך.
אהה הבנתי.אולי מעכשיו אני אתקשר אליך ונעשה טיפול שבועי של כמה כדורגל מותר לי לראות בשבוע. מה זה אתם לוקחים את הכדורגל יותר מדי ברצינות? כדורגל זה קודשhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx למה אני מתאמץ בכלל..אתם לא תבינו.
לא ראיתי שיש לך בעיות עם דוידוביץ,או קייסי או כמעט כל שחקן בחיפה,כולם שכירי חרב,אז בא עוד אחד-מה שונה?הוא לפחות באמת רוצה לשחק בחיפה וכן הייתה לו את האופציה להיות בקבוצה אחרת.
אתה מעוניין? מתאים לי איזה חלטורה בתוך תראפיסט. אתה משום מה בוחר להתעסק בדברים הפחות רלוונטיים בהודעה שלי מאשר להתייחס אליה ברצינות.
באמת שגיא התכוון למשהו אחד ואתה לקחת את זה למשהו אחר לגמרי. סך הכל רוסו כבר אצלנו ולא יעזור בכלום אם נגרום לו לשחק רע או לעוף.
אז אסור להביע דעה?אפשר לחשוב כאילו רצחנו את ג'ובאני רוסו. שגיא, אני התייחסתי לדעה של כל אחד כאן ברצינות, אבל ברגע שבא בן אדם וקובע,כן קובע, שאני או כל אחד אחר לוקח את הכדורגל ברצינות רבה מדי, זה אומר שגם הוא לא בדיוק מתייחס ברצינות למה שהיה לי להגיד. כנראה שרק בפורום אחד כאן אני יכול להתבטא כמו שאני רוצה וצריך.
לא רצחתם אבל למה להפריע לו לשחק כדורגל?לו ולנו יש מטרה משותפת,להביא את חיפה לטופ..או שלכם יש מטרה אחרת?