מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק בשביל זה אני שואל :)

אבל אני משער שפעם ראשונה שישחקו איתם זה במשחק הליגה הראשון לא?

2. raul gonzales Member

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/07
  3. Patrice_Evra Member

מסודי מוכשר הוא בין השחקנים המוכשרים בליגה...והוא יתאים בול לאשדוד לדעתי..מה גם שהקישור של אשדוד לא מי יודע מה הוא חיזוק רציני..

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ודיי ברור כעת, שבעקבות המכירה של מסודי, השחקן שדרכו תסלל לקבוצה הוא מסיללה.

5. Igi Member

מסודי לא נמכר עדיין חברים, נא לא לשמוח לשווא... ידוע לנו כבר העונה על לא מעט עסקאות של מכבי חיפה שנכשלו(גם אם הפעם זו מכירה ולא רכישה).

6. raul gonzales Member

לא יודע לגבי המסיללה הזה, יש לי תחושה שמסודי בסופו של דבר יתברר כחלק חסר בקבוצה ומסיללה ממש לא ישלים את הפאזל
    בכל מקרה זאת רק תחושה למרות שמכבי חיפה המעודון שפוגע בול בזרים, הכי טוב בארץ מבחינת הבאת זרים(קולאוטי, בוקלי, ז'וטאוטס וזה הרשימה הקצרה)

7. refaelov26 Member

אלת שכחו שמסודי הוא שחקן חסר משמעת .. מסתבך עם שוטרים עם רוני לוי ועם האוהדים !

שימכרו אותו כמה שיותר מהר יותר טוב ומצדי שלא יביאו במקומו אף אחד .. מה שלא נראה שיהיה , בטוח שיביאו במקומו את מסיללה..

8. Igi Member

יחסר הוא בטוח לא..

9. Gady Member

אשמח לשמוע אם יש כאן אחד מחברי הפורום אשר רכש מנוי לקראת עונת המשחקים הקרובה, אני אישית רכשתי מנוי לפני כשבוע וחצי. (תשובה בפרטי עדיפה על "לכלוך" האשכול פה).

10. Forza Parma Member

אתה בכלל בא למשחקים או משהו או שאתה סתם מדבר?

טוב עברתי פה על כל התגובות וכולכם לא יודעים למה זה
    אני רק אגיד בקצרה שאני הערצתי את גו'באני והוא היה השחקן האהוב עלי
    ברגע שהוא עבר למכבי תל אביב הוא אמר שהם המועדון מספר 1 והקהל מספר 1 וליכלך על מכבי חיפה
    ברגע שנגמר לדון גו'באני החוזה הוא התחיל ללקק למכבי חיפה ופתאום הקהל מספר 1 הוא שלנו ומכבי חיפה המועדון מספר אחד

אז אני בחיים שלי לא קיללתי עדיין שחקן או מאמן וגו'באני הוא הראשון שאני אעשה לו את המוות עד שהוא ידרוך בחוץ
    אני לא סתם פנאט או מושפע בלי דיעה, אני פשוט לא מוכן ששחקן שליכלך על מכבי חיפה ישחק בה
    ועל הדרך כמובן ג'ובאני איחל למכבי חיפה להפסיד למאלמה וכל זה

אם הוא ישחק בקבוצה אנחנו צריכים להתבייש
    שחקן לא יכול ללכת כשבא לו וללכלך חופשי ואחרי שיגמר לו החוזה ויודיעו לו שהוא לא בתוכניות לחזור חזרה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/07
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ז'וטאוטאס לא קשור לרשימה הזאת ... בכל זאת זה לא היה רוני לוי שהביא אותו .
    יש גם טעויות בהבאת זרים , עיינו ערך רפאל אולארה , היה כל כך אפס שלא מגיע לו שמישהו בכלל יזכור מי הוא .

אני מהאלה שנגד הבאת רוסו לחיפה . למה ? לא מגיע לשחקן שהלך לכסף ה"גדול" של מכב* ת"א בדיוק מתי שהכי היינו צריכים אותו . ועוד אח"כ הוא דיבר על חיפה כאילו שהיא הייתה סתם קבוצה שבכלל לא היו לו אכפת ממנה מתכתחילה .

אבל , אני מקווה שהקללות של אתמול(כבר שלשום אם מסתכלים בדיוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) לא יהיו במשך כל העונה מסיבה אחת : עדיף לעודד ולדחוף את הקבוצה שלנו מאשר להתמקד בשחקן שגם ככה לא יישחק יותר מדי(או לפחות אני מקווה) . אפשר לקלל שהוא עולה לשחק ... שיבין שלא שכחנו .

12. Forza Parma Member

זה לא ימשך כל העונה
    אחרי 3-4 משחקים לדעתי הוא כבר יתייאש
    אתמול הוא נראה מיואש מאוד

והוא לא עזב בגלל כסף לשם אבל לא משנה אחרי כל הליכלוכים עליינו חבל שלא נשאר שם

13. הרצליה Member

בעונה הראשונה שלו כאן אולארה היה אחד הבלמים הטובים בליגה לא צריך לקחת ממנו את זה בקלות כזאת.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אז אמר....
    אז ליכלך...

אחת הגדולות של בן אדם זה לדעת להגיד גם מתי הוא טועה זה גם דורש אומץ. בזמנו מכבי חיפה משכה יותר מדי את המו"מ עם רוסו. בנתיים הגיעו אנשי מכבי ת"א והתחילו במסע שיכנועים על מנת להביא את רוסו למכבי ת"א, אחרי שרוסו השתכנע החליט שחר לשנות כיוון ובאותה מסיבה מפורסת לפני פתיחת העונה ביקש ממנו להישאר. רוסו שדיי נעלב לא ידע איך להגיב לפתאומיות ( ממתי זה דרך התיקשורת?!) וענה מה שענה. הסוף ידוע לכולם.

אחרי שנה הוא הבין בטעותו, אתם קוראים לזה ליקוק אני קורא לזה קריאת המציאות. אין שחקן שהיה במכבי חיפה ואחרי זה יהיה בת"א בלי להבין שהוא עשה טעות ( הכוונה לשחקני הרכב). גם קלינגר ימר שמו הכיר בזה.

קיצור אוהדי מכבי חיפה, תחזרו לריצפה ותעזבו את ג'ובאני בשקט, הוא טעה כמו כל אחד מאיתנו, אבל הוא הכיר בטעות שלו. לגבי מה שהוא אמר...
    כל שחקן שמגיע לקבוצה חדשה חייב לקחת נ"ק אצל האוהדים זה הדרך. באותה הדרך אתם יכולים לשאול את עצמכם ארבייטמן בעבר נישק את החולצה של ביתר והיום שחקן מכבי חיפה? צבוע?
    ממש לא.
    לא אוהד גדול של רוסו, אבל מה שהוא עשה ראוי בעייני להערכה. מה שאוהדי מכבי חיפה מנסים לעשות ראוי לגינוי.

15. אנתוני שגיא Member

אולארה לא היה כ"כ גרוע, אם כבר זרים גרועים זה לורפיסה אנדרסון