עד עכשיו הבנתי שמסיללה יכול לשחק בתור קשר שמאל או מגן שמאל,יש לו עוד איזה עמדות שהוא יכול לשחק בהן?כי זה נראה די טיפשי להביא אותו כשיש את רפאלוב.
אתם שוכחים דבר אחד, השנה אין אירופה. אחת הסיבות העיקריות שחיפה נפלה בליגה היא בגלל שהיא הייתה באירופה וזה לקח ממנה יותר מידי כוחות מנטליים ופיזים. השנה לפי דעתי התחזקנו קצת, במיוחד בחלק המנטלי ואני בטוח שאנחנו נסיים בצמרת, אם כי אני סקפטי בנוגע לסיכוי לאליפות אבל לאור העובדה שאנחנו בעוד עונה פיננסית כנראה אז 2-4 נראה סבבה.
אם הוא הובא בתור מגן שמאלי זה הגיוני מאוד כי מאוד כי מגרלשווילי עזב. אם בתור קשר שמאלי, צריך לשלוח טיל מונחה טימטום על הבית של רוני לוי.
גם מגן שמאלי זה לא כזה חכם,למה אז הוא הביא את גפני אם הוא התכוון להביא זר על המשבצת? הרי יש גם את קייסי... בקשר לחיפה,יש מקום לאופטימיות אבל מצד שני המשחקי הכנה משקרים רוב הפעמים ככה שאי אפשר לדעת מה יקרה באמת.
מסכים איתך שאירופה גזלה מאיתנו לא מעט כוחות, וכבר ציינו עשרות דוגמאות על ההשפעות של המשחקים האירופאיים על הליגה הישראלית. אבל, ויש כאן אבל דיי גדול. בעונה החולפת היינו קבוצה שהייתה נותנת ליריבות ליזום, דבר שגרם לכך שמול קבוצות קטנות אשר היו בעיקר מתגוננות היינו נכשלים פעם אחר פעם. עדיין קשה לשפוט את יכולתו של סורמה, זה שאמור היה להחזיר אותנו להיות הקבוצה היוזמת שהכרנו לראות בשנים האחרונות. המבחן הגדול שלנו העונה יהיה מול הקטנות, שדווקא מולן איבדנו לא מעט נקודות.
מסיללה יכול לשחק גם כמגן שמאלי ולמיטב הגנתי גם כקשר במרכז בנוסף לשמאל. שוב, כרגע הוא רק נבחן, ויכול להיות שגם ככה הוא יושאל. אני מאמין שגם אם הוא יוחתם, הוא לא ישחק במקום ליאור רפאלוב, שעד עכשיו נראה מצויין במשחקי האימון וגם במשחק אתמול, שבו הוא כבש שער פנטסטי פשוט.
ממה שראיתי יש לו כדורגל, צריך להחתים אותו ולהשאיל אותו, ובעונה הבאה לפתוח איתו בצד שמאל, עם רפאלוב בימין, בוקולי בתפקיד של עידן טל. מצטער שאני פסימי לגבי היכולת של סורמה כקשר 50-50 שאנחנו כ"כ צריכים, לפי דעתי הוא לא יצליח אצלנו. מקווה שאני טועה.
בוקולי בתפקיד של עידן טל זה בזבוז אחד גדול. המאבקים והפיזיות במרכז המגרש סוחטים אותו ואז הוא מתקשה לעשות פעולות התקפיות כמו שכולם מצפים ממנו. בוקולי הוא שחקן שחייב לשחק באגף כדי לנצל את הזריזות שלו ואת היכולת שלו באחד על אחד. באגף הוא גם נותן עזרה אדירה למגן שלו, לעומת שחקן כמו זנדברג לדוגמא, שהיה מפקיר את המגן שלו(קייסי בד"כ) ומשאיר אותו כל הזמן במצב של שניים על אחד. אולי עוד כמה שנים, כשבוקולי יגיע לגילו של רוסו, יהיה כדאי להזיז אותו לאמצע. כרגע זה מיותר. עוד משהו: הקטע העצוב של המשחק אתמול היה הקהל הירוק. כמה חבל לראות קהל שמקלל ונוהם לעבר שחקן של הקבוצה שלו, ומצד שני החברים שלהם עומדים ומעודדים אותו. הגיע הזמן שהחבר'ה שרצו לפתוח במחאה ירגיעו את הרוחות ויורידו מהעץ את הילדים המסכנים האלה שמקללים שחקן בקבוצה שלהם. כל העניין הזה עושה שם רע לקהל האוהדים של מכבי חיפה ומביא לידי גיחוך את כל הגוף הזה, המתקרא ה"קופים הירוקים".
אלה ילדים מושפעים ששונאים את רוסו ולא יודעים אפילו למה. רוצים להראות שאתם "לא" חסרי אופי? תארגנו מחאה נגד רוסו לפני שהוא בא. הרי ראיתם כבר שנכשלתם וזה ידוע לכולם, אז בשביל מה להזיק לקבוצה? פשוט אנשים מסכנים.
לא מקללים ונוהמים לעבר שחקן מהקבוצה שלכם - זו אחת הדרישות המינימליות מכל קהל אוהדים נורמלי. אתם לא מבסוטים מזה שהוא חתם? אל תזמינו אותו לאירועים שלכם, אל תכתבו שיר במיוחד עבורו ואל תעודדו אותו, אבל למה לקלל? במה זה עוזר בדיוק לקבוצה? עשו מהעניין הזה הרבה יותר ממה שהוא באמת. סך הכל הגיע שחקן ספסל בשם ג'ובאני רוסו. אותו שחקן ששיחק כבר ב-5 קבוצות שונות בארץ, ולפני שבא אלינו שיחק גם בהפועל חיפה. לא מדובר פה באיזה סמל שעבר בכל קבוצות הילדים של המועדון, אז די להיעלב מכל שטות.
אין מה לעשות לכל האהודים יש "גרעין קשה" שהוא בעצם גרעי מפגר של אנשים מפגרים שלא באמת אוהבים את הקבוצה אלא אוהדים את הקללות,הבלאגן והמכות שהסיפור כיסוי זה בעצם אהדת הקבוצה. רוסו כבר צריך להבין את זה ולדעת שלאוהדים האמיתיים של חיפה אין בעיה איתו. ד"א מישהו יודע אם יש חנות של מכבי חיפה לא רק באזור הצפון אלא גם במרכז?