מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. ertyo Member

2. Engonga Member

מצוין, עכשיו אולי רוני לוי סוף סוף יתן את הצ'אנס לבירם כיהל.

3. תומר22 Member

מה זה אולי? אם הוא ויתר על סואן ועל גזל זה אומר שהוא סומך על כיאל. הרי אין כרגע עוד שחקנים שיכולים לשחק באמצע, חוץ מהאלתור עם בוקולי. בעונה שעברה היו שניים לפני כיאל, עכשיו הם זזו לו מהדרך ונקווה שזה יעזור לו להשתלב כמו שצריך בבוגרים.

לגבי סורמה: דיברתי עם כמה אוהדים פולנים בימים האחרונים והם סיפרו על שחקן טוב מאוד, יציב הגנתית ובעל טכניקת מסירה ובעיטה טובה מרחוק, בניגוד לכל הפרסומים שרצים עד עכשיו כדי לחמם את האוהדים(בעיקר הכתבה המגמתית בוואלה).

4. שגיא Guest

בחיפה יהיו צריכים להיות סבלניים כלפי הזרים החדשים. סורמה, כך מדווח, הוא שחקן טוב, אם כבר בהתחלה יצפו ממנו לתוצאות שכנראה לא יגיעו כלכך מהר, זה עלול להוריד אותו מהר מאוד ולגרום לעוד פלופ.

עכשיו חיפה צריכה לסגור עם בלם ועם קשר במקום מסודי בשמאל, ולקוות שהשלד הטוב יחזור להציג את היכולת הטובה, ואנחנו בדרך הנכונה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז גם אני חשבתי כמו רוב אוהדי מכבי חיפה כי לאחר שחרורם של גזל וסואן, והחתמתו הצפויה של בירם על חוזה ארוך טווח נראה סוף סוף את השחקן הצעיר שלנו משחק מספר דקות רב יותר במהלך העונה.
    כעת, מתברר שהתמונה שונה במקצת. במכבי חיפה מתכוונים בימים הקרובים לפנות באופן רשמי לעידן סרור, בנסיון להביא אותו לקרית אליעזר. במועדון סיפרו היום (ו') כי הקשר נמצא בתכניות של רוני לוי מזה תקופה, ולאחר שהמו"מ שלו עם הפועל ת"א פוצץ, ניתן לפנות אליו.

במידה ואכן סרור יגיע לחיפה, הרי שבירם יהיה החילוף השני, אך גם כאן התמונה שונה. במידה ואכן רוסו יגיע, והוא צפוי להגיע, הוא לא יתופקד באגף השמאלי כפי שחשבנו תחילה, אלא כקשר אחורי.
    לסוכמו של דבר, כעת צפויים לשחק לפני בירם רוסו וסרור.

6. שגיא Guest

דיבורים זה יפה. שום דבר לא סגור. לא מאמין שיביאו גם את סרור וגם את רוסו. ומעבר לזה, שניהם, לפני הכל, הם שחקני אגף, ככה שהם מכסים שטח אחר על המגרש ובירם משחק יותר במרכז, ככה שגם במצב כזה או אחר של הבאתם, עדיין אני חושב שבירם יתחיל העונה לקבל דקות, יכול להיות שזה יקח קצת זמן, אבל הוא יראה מגרש ומצידו יצטרך להוכיח שבכל דקה שניתנת לו לשחק שהוא נותן את הכל.

7. TariboWest Member

לדעת רוסו, אם יבוא, ישחק במרכז המגרש כדי לנצל את הראיית משחק שלו. הוא בקושי רץ, באגף הוא לא יוכל להחזיק הרבה.

8. Engonga Member

כשיש לך מאמן כזה שלא סומך על צעירים, איך אתה כל כך בטוח שבירם יקבל את הצ'אנס שלו?
    מה גם שעכשיו אני רואה שהוא מתעניין בעוד שחקנים לעמדת הקישור. עם רוני לוי אי אפשר לדעת.
    ואני שואל, אם בירם לא יקבל את הצ'אנס שלו העונה, אז מתי????

9. Achilles Member

למה שסרור יבוא לחיפה? אני לא רואה סיכוי כזה.
    בקשר לבירם, אני מאמין שלוי לא ייתן לו הרבה הזדמניות כי אין לו מושג בכדורגל(ללוי).

10. שגיא Guest

שנה הבאה, בהרצליה או סכנין

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אחד הדברים שאני אוהב באוהדים שלנו זה את הזיכרון הקצר שיש להם.

נראה לכם שלוי, שלמי שלא זוכר אימן את הנוער שלנו כמה שנים, יעז לקחת אומץ בכלל ולתת הזדמנות לחמד, כיאם או שי מימון? אבל אם יספרו לו שבליגה השניה יש שחקן מדהים הוא ישר ירכוש אותו.

זה רוני לוי, למי ששכח.

12. TariboWest Member

נכון, ואין מה לעשות עם זה חוץ מלזרום איתו. שתומר חמד יעבוד קשה, יבקיע ויחזור אלינו. זאת הברירה היחידה שיש.

13. shabaaz Member

כבר 100 שנה אומרים שרוסו מצטרף...
    לומר את האמת:אפילו אני לא יודע אם רוסו יכול לתרום או לא.אי אפשר לדעת מה רוני לוי חושב כשהו מביא שחקנים כאלו.מה עובר לבנאדם בראש?
    רוסו שחקן טוב,אבל מבחינת האוהדים כבר נראה שיש ייאוש.
    אני סבור שכשתתחיל העונה נביל שבלי קשר שמאלי קלאסי לא נוכל לשחק.
    יותר מזה:יותר יכביד עלינו לשחק בלי פליימייקר קלאסי שמייצר מצבים ממרכז השדה.רוסו הוא לא כזה,,קטן הוא לא כזה,ובוקולי הוא לא כזה.ולוי לא רכש שחקן שהוא התקפי כזה וגם כשהוא ניסה לשחק ככה הוא לא חיפה על המגבלות ההגנתיות שלו מספיק.
    אני תמיד טעננתי שאנחנו חייבים לשחק עם חלוץ אחד וקשר הגנתי אחד.ואילו היום אנחנו משחקים עם קישור עמוס מידי ובלי מייצרי מצבים.
    לווקאש סורמה עוד לא הגיע אבל הוא כבר מסתמן כעוד דירסאו,כשכבר יש לנו 4 קשרים הגנתיים.

לגבי הליגה:בנתיים נראה שהרמה בליגה רק תשאר כמו קודם.במקום שתהיה פה אלטרנטיבה שתמשוך את כל הקבוצות עם הכסף לאיזה יומרה התקפית ורמה גבוהה,קרה ההפך.מה שקורה שהקבוצות רק נעשות יותר ויותר עלובות.אבל עדיין זה לא נותן לנו את הפריבליגיה לנוח על זרי הדפנה.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נורא מעניין אותי.
    איך אתה מגבש דעה על סורמה כאשר עוד לא ראית אותו משחק באף משחק? אה נכון, ראית אותו במשחקי אימון של וואן, שדרכם אי אפשר לקבוע כלום.
    איך הגעת ל 4 קשרים אחוריים? גזל וסואן שוחררו, נשארנו עם כיאל וסורמה שכלל לא קשר אחורי, יותר 50/50.
    לגבי רוסו, הוא אמור לשמש כשחקן ספסל שיעלה בעת הצורך. כל עוד הוא מבין שהוא מגיע על תקן של שחקן ספסל, לא דורש סכומים גבוהים אני לא רואה מה כל כך רע בכך שהוא יגיע.

15. תומר22 Member

זה סותר אחד את השני. פליימייקר קלאסי לא יכול לשחק עם שחקני אגפים קלאסיים - אלו שתי שיטות שונות.

4 קשרים אחוריים, איפה בדיוק? רק דירסאו ובירם כיאל. סורמה הוא קשר 50/50 וכך ישחק גם רוסו, אם יגיע, כי באגפים הוא הולך לאיבוד כרגע.