מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. ManUtd Fan Member

אני לאט לאט מתחיל להבין שאולי לא צריך להשאיל את תומר חמד, אבל אני מניח שזה לא יקרה כי רוני לוי לא יתן לו את ההזדמנויות שללא ספק מגיעות לו. החלוץ הכי טוב במשחקי האימון מושאל... אני ממש לא חושב שזה מעשה נכון, אבל שוב רוני לוי פשוט לא יתן לו את ההזדמנויות בליגה, אחר-כך יתייבש על הספסל והביטחון שלו ירד, וחבל. ככל הנראה ההשאלה הזאת פשוט בלתי נמנעת.

לגבי שי מימון, וואן מפרסם שהוא קרוב לחתום על חוזה בן 4 שנים באשדוד. ככל הנראה זה לא יהיה השאלה.

2. ertyo Member

3. שגיא Guest

קשה לי להאמין על הסיפור עם חמד, אבל אם זה כך, אז רוני לוי צריך לאמץ אותו ולתת לו לשחק, ואם הוא מוותר עליו, אז חיפה צריכה לדאוג לקבוצה שתקלוט אותו כשחקן הרכב, וכמובן תהיה קבוצה של ליגת על.

לגבי שי מיימון, אני אשמח אם הוא ישאר, בעיקר עכשיו כשיש מחסור בבלמים ואלון חרזי לא יצליח לסחוב כל העונה. גם מיימון עצמו אמר שהוא קודם כל נותן עדיפות לחיפה ואחרכך יתפנה להצעות מקבוצות אחרות.

4. Riki Member

מדהים איך שחקני נוער שלנו מוצאים מקומות לשחק בהם דיי בקלות... חוץ מבקבוצה שלנו... פתאטי.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אם כבר אז רק לקבוצת המילואים של המועדון, שזה לא הפעם הראשונה שאני שומע שעושה רכישות של
    שחקנים מהז'אנר הזה.

מה שכן, אם הוא ישתלב בליגה השלישית, הדרך תהיה קצרה לקבוצה הבוגרת.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שי מימון סגר לחמש שנים נוספות בקבוצה. מימון, שמגלה יכולת מצוינת, סגר לחמש שנים במכבי חיפה - החתימה אמורה להתבצע ביום ראשון. רק לאחר מחנה האימונים של הירוקים יוחלט האם מימון יושאל העונה למ.ס אשדוד לעונה הקרובה או יישאר בכרמל. ההחלטה בעניין תלויה גם בהבאת בלם זר לחיפה. שכרו המשוער של מימון עומד על קצת פחות מ-90 אלף דולר.

חיפה הציע חוזה לחמש שנים גם לאושרי גיטה שיקבל החלטה ב 24 השעות הקרובות. את מאור בוזגלו רוצות לפחות 7 קבוצות מליגת-העל ובחמד מעוניינות בני-סכנין ומכבי הרצליה.

7. Fabio Junior Member

תומר חמד הוכיח שהוא חלוץ שיכול לשחק בהרכב של קבוצה מליגת העל - לדעתי הוא יכול להשתלב נפלא עם יבוריאן בהרכב של סכנין. אושרי גיטא כבן בן 22 - אבל לדעתי הוא לא הוכיח את עצמו כמו חמד שהציג יכולת גבוה בכל פעם שקיבל הזדמנות מלוי. את גיטא צריך להשאיל לקבוצת צמרת מהליגה הלאומית שתבטיח לו מקום בהרכב, ובעונה הבאה, אם יצליח להבקיע כמות שערים נכבדת, הוא יוכל להיות מלפפון חם כמו קדוסי ואבידור הקיץ.

8. orend84 Member

אין לחיפה מחנה אימונים ?

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לכל המעוניינים באלטרנטיבה למשחק ה"אטרקטיבי" של מכבי באירופה, בוואן משודר כרגע משחק האימון מול טירת הכרמל.

המשחק הסתיים בתוצאה 6:0.
    כבשו לחיפה: אושרי גיטא, רוברטו קולאוטי צמד, ליאור רפאלוב, מאור בוזגלו וליאור רפאלוב.

הקבוצה תצא אל מחנה האימונים בשבוע הבא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/7/07
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמורים להיות מצורפים למחנה אימונים כל מיני נבחנים זרים או נבחנים בכלל?

11. תומר22 Member

אחרי המשחק של מכבי, אתה לומד להעריך גם משחקים כאלה...

זה ממש לא קנה מידה, אבל איך היה סורמה ואיך היו החבר'ה הצעירים? אם מישהו ראה את המשחק.

12. ertyo Member

יכול להיות שיגיעו למחנה האימונים שני זרים . רוסו אמור להצטרף לקבוצה ישר למחנה האימונים באוסטריה

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני ראיתי את רוב המשחק.
    רפאלוב וקטן נראו מצויין, היו פעילים מאוד ואף בישלו מספר שערים. קולאוטי כמובן שהמשיך להיות קלאוטי, חד מאוד. דוידוביץ הציל 3 פעמים מספיגת שער, אך למרות זאת מיימון עשה עבודה לא רעה בכלל במרכז ההגנה, יחד עם דקל.
    גיטא משתפר ממשחק למשחק, זריז מאוד, ואף כבש שער יפה. כמובן שמול יריבה שכזו אי אפשר לגבש דעה החלטית על היכולת של השחקנים, אך נראה כי הצעירים בהחלט נראים לא רע בכלל, גם בוזגלו כבש לאחר עוד בישול של ליאור.

לגבי סורמה, הוא הוחלף במהלך המחצית השנייה על ידי סואן, וממה שהספקתי לראות הוא ביצע מספר מהלכי התקפה בהחלט נאים, דאבל פאסים לתוך הרחבה, אך הבעיטה האחרונה הייתה חלשה מידי ולא מדוייקת.

14. TariboWest Member

איך הצלחת להחזיק יותר מ-5 דקות עם השידור הזה?

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני תמיד מסתכל על חצי הכוס המלאה.
    בפעם הקודמת לא הייתה תאורה, רוב המשחק היה בחושך. היום, כבר בחלק מן הזמן כלל לא שמעו את השדר המעצבן, לאט לאט מתקדמים..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/7/07