מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Don Joan Roman Member

אני סמכים עם תומר מאה אחוז.
    מכבי חיפה לא הייתה יכולה להתכונן טוב יותר למשחק הזה, יש לה שחקני נבחרות, יש לה שחקנים עייפים והיא לא יכלה להופיע עם ההרכב החזק ביותר למשחק מול סיטריצה באינטרטוטו, ההרכב שלוי העמיד הוא הרכב שגם אני הייתי מעמיד אלמלא הייתי במקומו, הוא לא יכול לשחוק כבר עכשיו את השחקנים הבכירים, הוא צריך לתת להם מנוחה והוא ניסה לבדוק אילו שחקנים הוא יכול להשאיר בסגל ואילו לא, צעד חכם מאוד של לוי.

2. בועז Member

חבל שהודחנו, בטח שבצורה הכי אכזרית שיכולה להיות.
    קצת תחושת פיספוס כי בארץ יכלנו לעשות יותר.
    אני מסכים שההבדל בין איך שהקבוצה נראית עם ניר או עם אלמדון היא שונה לגמריי.

זהו, נגמרו ההכנות ומשחקי האימון של מכבי חיפה, מעכשיו, לא יתקבלו אף תירוצים.
    ואמן שלא נצטרך..

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא משנה איך ובאיזה גישה רוני לוי הגיע למשחק, השורה התחתונה זה שחיפה נכשלה. מכבי חיפה אמורה גם בהרכב שני (מחוזק צריך לציין) להעפיל על פני קבוצה שכזו.

וכמו תמיד, האצבע מופנית למאמן, לפעמים זה בצדק לפעמים לא, הפעם אני בוחר כן להאשים את המאמן כי הוא חייב לנצח קבוצה כזאת ולא משנה באיזה הרכב.
    ועצם העובדה שחיפה ניצחה בחוץ רק מעצימה את גודל האשמה של רוני לוי, אם גם היום הרומנים היו מנצחים אז היינו אומרים שאולי באמת מדובר בקבוצה טובה פחות או יותר.

4. Fabio Junior Member

אני לא חושב כ"כ שאתה צודק.
    רוני לוי אשם בהפסד בארץ, אבל בחוץ חיפה עשתה את כל מה שהצליחה לתת בלי שום זלזול, ובפנדלים פרמטר גדול מהסיכוים לנצח הוא מזל.
    בכל מקרה ההדחה הזו תבוא לטובת חיפה, שגם אם תעלה דרך האינטרטוטו לאופ"א היא תפגוש את אתלטיקו מדריד, הסיכוים לנצח במשחק הזה נמוכים מאוד ויכולים לפגוע בפתיחת העונה.

5. Thierry 14 Henry Member

מה קבוצה בסדר-גדול של מכבי חיפה צריכה לעשות באינטרטוטו? אינטרטוטו זה לא מפעל מכובד שצריך להתייחס אליו ברצינות, וראינו לפי ניהול המשחק וההרכב של רוני לוי כמה שהוא רצה לא להמשיך, המטרה של מכבי חיפה השנה תיהיה להתברג חזק בצמרת ולשכוח את עונת הכישלון בשנה שעברה.
    ההדחה מהאינטרטוטו היא תעשה לכם רק טוב, יותר זמן להתארגן ולגבש את הסגל בלי שאיזה מפעל זניח יהיה על הראש של השחקנים ושל המאמן רוני לוי.

Last edited: Jul 15, 2007
  6. King Kenny Member

אנחנו בין המדינות היחידות שמתייחסות למפעל הזה כמפעל זניח.
    המפעל הזה הוא לא זניח, אתה יכול להגיע דרכו לגביע אופ"א, ואני בטוח שחיפה מסוגלת להגיע לגביע אופ"א דרך האינטרטוטו.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רוני לוי אשם בהפסד בארץ= רוני לוי אשם בהדחה

בקשר לתגובה של תיירי הנרי, אינטרטוטו זה לא מכובד בשביל מכבי חיפה...?? פחחחח.

עשה לי טובה.

8. Thierry 14 Henry Member

המפעל הזה כן זניח, אין בכלל וויכוח.
    אפשר להגיע דרכו לגביע אופ"א? ו...? זה לא שאפשר להגיע דרכו לליגת האלופות, זה לא מפעל שצריך לתת לו חשיבות גדולה. עדיף למכבי חיפה להתרכז בליגה ולנסות לחזור לצמרת הגבוהה של ליגת העל מאשר לעשות הרפתקאה מיותרת באינטרטוטו.

9. Thierry 14 Henry Member

איזה טובה לעשות לך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx רק תגיד.

כבר הגבתי בנושא לתומר.
    מכבי חיפה לא צריכה את המפעל הזה על הראש, שתתמקד בליגה הישראלית.

10. zahyqwe Member

11. Riki Member

אני יוצאת במחולות, שישו ושמחה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

12. מיכל3 Member

חחח ריקי, מצטרפת אלייך..ממש שמחה גדולה שרוסו חוזר. סתם העברה מיותרת, אבל אם רוני לוי ושחר כ"כ מתעקשים עליו, שיהיה לבריאות גם ככה רוב העונה הוא יהיה על הספסל כמו שהוא נראה בשנתיים האחרונות.

בקשר להדחה אתמול-מסכימה עם לירן. עצם זה שנצחנו אתמול עם ההרכב (הכמעט) חזק שלנו בחוץ, עוד יותא מעצים את הכשלון של חיפה ושל רוני לוי במיוחד בהדחה. עפנו רק בגלל הזלזול שלו במשחק הראשון. האמת, מצד אחד חבל, מצד שני עם כל הכבוד למפעל זה (זה עדיין לא אופ"א ובטח שלא ליגת האלופות)-אין ספק שזה ישפיע לטובה רק בליגה המקומית.

13. Sergio Ramos Member

אני לא אוהד חיפה ולא אכפת לי.אבל מה רוסו קשור אני לא מבין את חיפה,מישהו ראה את העונה המזוועיה שלו במכבי.הוא כבר לא כמו פעם,הוא איטי,מגושם ושגוי.לא מבין מה חיפה עושה בזה שהיא מביאה אותו,פשוט לא מבין.

14. shabaaz Member

אינטרטוטו נו באמת....מפעל עלוב וזניח יותר מגביע הטוטו.
    1.זה שאפשר לעלות לאופ"א מהאינטרטוטו לא הופך אותולגולת הכותרת של הקיץ.עדיין,הוא יכול להוות משחק הכנה מעולה לקראת העונה הקרובה.ואם לוי לא לוקח ברצינות את משחקי ההכנה שלו שיבושם לו.
    2.הוא יכול...(שוב פעם!!),להתחיל לפזר ערפל בתקשורת סביב הקבוצה ולהתחיל לעשות הצגות.שורה תחתונה:משחק אינטרטוטו,כמשחק הכנה לעונה-מכבי חיפה הפסידה לקבוצה נחותה מליגה נחותה-מרומניה! אותי זה ממש מטריד כאוהד.
    העובדה היא שלוי כבר הצהיר שהוא לא ממש רוצה לעלות.
    אני לא מבין מה היה רע כל כך למכבי חיפה לשחק נגד יריבות אימון מרומניה וספרד?!.זה כל כך פוגע בהכנות?
    הליגה נפתחת עוד אלף שנה בערך והיא יכולה לקיים עוד 5-8 משחקי אימון לפחת עד אז.
    מה היה כל כך צורם לערוך הכנה יותר נאותה למשחק ולתת גז מול קבוצה,שביננו היא לא מאריות אירופה.

וכרגיל צ'יזיק:"השופט..."....כל היבבנות הזאת שלא היתה אופיינית לנו לעולם.פשוט תבוסתנים שלא לומדים להפסיד בכבוד.
    המפסידנות הזאת שהיתה אופיינית רק למכבי ת"א נדבקה בנו מהעונה וחצי האחרונה.
    מאז כל הפסד מלווה בבכיונים של לוי-צ'יזיק:השופט קיפח אותנו,השופט לא נתן לנו...'אני לא רוצה לציין אבל הוא יכל לשרוק יותר לנו...'
    לוי לא רק ההביא איתו כדדורגל פחדן של מתפרצות וחוסר מעוף על המגרש הוא הביא אותו מחוצה לו:איפה הג'נטלמניות והענווה שאופיינית למפסידים?הקסם.שילמד קצת מרוב'ן עטר ומיצחק שום.
    אם הוא רוצה להפסיד-שיפסיק לטייח כל הפסד ולהתנהג כמו ווינר.

15. MHFC Member

איזה טמבל רוסו.
    כולי רחמים עליו..אבל בסדר הוא רצה את זה..היה עדיף מבחינתו פשוט לא להגיע וזהו.
    לא חושב שהוא יכול איכשהו לשפר אותנו מקצועית, אבל נחיה ונראה..

Last edited by a moderator: Jul 15, 2007