מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

1. Don Joan Roman Member

אופירה לא משתוקקת לכלום כי היא ומילשטיין קרובים מאוד ואם היא תגיד למילשטיין שיזרוק לארקדי מילה לגביי וואן, הוא ייקח את וואן בעיניים עצומות, חוץ מזה שלא חסר לה כסף, היא מוצצת מכל אחד מאנשי הכדורגל בישראל(וחלק מהשחקנים) ימבה של כסף ככה שהיא לא צריכה לדאוג ובכלל אני לא מבין על איזה מדיניות בית"רית אתה מדבר, אולי מדיניות מילשטיינית.

2. Fabio Junior Member

בוא נפתח דיון על ONE וזהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Don Joan Roman Member

אם כבר דיון רפש.

4. Igi Member

לפי הכתוביות באתר ה"ספורט" הנ"ל נראה שהשחקנים נתנו מחצית טובה.
    מה שהכי מעניין מבחינתי זה שסוף סוף(ואולי לראשונה?לא זוכר כבר) ניר דבידוביץ' קיבל את סרט הקפטן ואף הדף פנדל(אבל זה שולי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx).

וזה בעצם מעלה את השאלה - האם ניר יהיה הקפטן בעונה הקרובה?
    הרי קטן כבר הבהיר לנו בעונה הקודמת שהוא לא מסוגל להנהיג וחרזי לא צפוי להיות שחקן הרכב ראשון.

Last edited: Jul 15, 2007
  5. Don Joan Roman Member

קטן משחק? לא!
    אז כשקטן ישחק הוא יהיה הקפטן של הקבוצה.
    לדעתי רוני לוי מנצל את זה שקטן לא משחק היום כדי לשלוח מסר סמוי לדוידוביץ' בכדי שהשוער יירד מהדרישות שלו.

6. Igi Member

יכול להיות,אבל מצד שני, מכל שחקני ההרכב שעלו היום דבידוביץ' הוא היחיד שמתאים.
    ואני גם לא מבין את העניין עם קטן.
    קפטן, בין השאר, צריך להיות אחד שינהיג וירומם את מצב הרוח של השחקנים בזמן משחק. יתן מוטיבאציה מה שנקרא. קטן אמנם גדל בקבוצה ולא מעט אוהדים מחשיבים אותו כ"סמל".. אבל כבר ראינו בעונה שעברה שהוא פשוט לא יודע להנהיג. הוא יפול ויצליח יחד עם הקבוצה.. לא יקח מנהיגות ולא יהיה האחד שיגרום לשינוי. חלק מהסיבות שכולם הזכירו פה לכישלון שלו ושל מכבי חיפה בעונה שעברה היא התלות האדירה של הקבוצה וסרט הקפטן שפשוט לא התאימו לו.

Last edited: Jul 15, 2007
  7. Ofek7 Member

2:0 חברים! תומר חמד עם השני של מכבי חיפה שחוזרת לחיים...

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בכח הם רוצים לגמור את העונה במחזור 15 ?

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חברים בואו נדבר על המשחק של חיפה בדיון הישראליות באירופה, לשם כך הוא נועד.

10. MHFC Member

חבר'ה, אני חייב את תקציר המשחק, בכדי להוריד אותו.
    אני אוסף כל תקציר, ועד כה לא מצאתי, יש מצב שמישו משיג פה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

ובקשר להדחה, לא ממש היה אכפת לי מהמפעל הזה, ככה שאני לא מאוכזב. אם היינו מנצחים ועולים לשלב הבא, אז היינו עולים, אבל לא עלינו וזהו. ואני אומר את זה מ-2 סיבות עיקריות, במידה והיינו עוברים את גלוריה היינו מפתחים ציפיות, וסיבה שנייה עדיף להתרכז בליגה, בכדי לנסות ולהשתלב בצמרת העונה ולהציג כדורגל טוב ויפה ולנסות ולסיים במקום השני.

11. בית"רי מלידה Member

חבל שחיפה הודחה, ועוד בצורה אכזרית כזו.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

j.k15 אומנם הסרטון לא באיכות טובה במיוחד אך כאן יש את התקציר. (בהמשך העבר אמור להיות גם וואינט)

כאן.

בקשר להפסד, אמרתי עוד לפני המשחק הזה כי אם נודח לא יהיה תירוץ ללוי שבגלל העייפות של השחקנים הקבוצה לא הצליחה. כמובן שכואב לי הצורה בה הודחנו, אך אני עדיין חושב שההדחה הזו לטובה. כעת, השחקנים ייתרכזו בליגה, ונוכל לראות באמת האם יש לקבוצה הזו פוטנציאל להאבק על האליפות.

13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ההדחה כולה רוני לוי.
    אילולא ההפסד בקריית אליעזר (שכולו תוצאה של הגישה של המאמן), מכבי היתה ממשיכה הלאה ומי יודע, אולי מגיעה לגביע אופ"א.
    הזלזול השתלם, קיבלתם את מה שרציתם. אין אירופה, רק מאבק בביצה המקומית. טוב נו, מי אני שאתווכח?

לילה טוב אירופה, רקדי עם כל כדור הארץ...
    :aaarse:

14. Igi Member

אחרי 43287 שנים הגיע הזמן כבר, לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אוקיי, אז לאחר שהשחקנים נתנו היום הועפה הירואית ברומניה ועפו בצורה הכי אכזרית שיכולה להיות ולא בצדק,כי לפי כל הכתוביות של התקצירים היה מגיע להם לנצח גם 5 ו6-0, הגעתי למסקנה סופית(שתיראה לחלקכם קצת לא קשורה פתאום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx):
    חייבים להעיף מפה את תום אלמדון מיידית !!!

וכשאני אומר להעיף, אני כמובן מתכוון להשאיל אותו לאיזה שנתיים שיקבל ניסיון בקבוצה קטנה בליגה או אפילו בלאומית... כי מבחינתי לפחות, זה פשוט לא יכול להימשך.
    ההגנה של מכבי חיפה עם ניר דבידוביץ' ובלי ניר דבידוביץ'(או אם תרצו,עם תום אלמדון) נראית שונה לחלוטין, וכמו שכולנו יודעים ומבינים... השינוי הזה פשוט מזעזע מבחינת הקבוצה.

נעוזב לרגע את זה שהפעם גם דקל עלה והוסיף להגנה... אני פשוט שם לב שבכל משחק של אלמדון במכבי חיפה הוא מזייף. זה כמו שתיתנו לזמר שהפסיק לשיר לפני 20 שנה לחזור לשירה - הוא יידע לעשות את הבסיס והכל, אבל בסופו של דבר, כל מה שנשים לב אליו זה הזיופים הבלתי פוסקים.

15. zahyqwe Member

יש לו עתיד! כדי לכם לשמור עליו.